therock Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Pedia ayto to kairo pistevo pos einai mataio na palevei kaneis me pstn kai isdn,gi'ayto skeftomai sovara tin adsl.Mporei kaneis na mou dosei plirofories,poia etairia simferei poio to kostos egkatastasis,minio pagio,kai ti taxitita tha kataferno.(Topothesia keratsini ginetai topothetisi etsi?)Eyxaristo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δες εδώ. Νομίζω θα σε καλύψει. Με 384/128 θα πιάνεις μέχρι και 45-48 Kb/s. Αλλά υπολόγιζε γύρω στα 40. Από πλευρά τιμής/αξιοπιστίας προς το παρόν η ForthNet έχει τα πρωτεία. Η TELLAS είναι εξ ίσου αξιόπιστη. Έγκυρες πηγές αναφέρουν για συγχώνευση των δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Η TELLAS είναι εξ ίσου αξιόπιστη. Έγκυρες πηγές αναφέρουν για συγχώνευση των δύο. Ωχ... Λες μόλις φύγω από την Tellas να την ξαναβρώ μπροστά μου; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 cristina esi an ekanes tora sindesi ti tha ekanes? ksereis pote peripoy ginete h sinxoneusi kai an tha miothoyn oi times? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 blender, δεν έχει ούτε μήνα που έβαλα aDSL. Δεν έχει ούτε μια βδομάδα που έβαλα Forthnet. Ο λόγος ήταν καθαρά για οικονομία. Αλλά το 'τερπνόν μετά του ωφελίμου'. Αν πληρώνεις πάνω από 40-50€/μήνα μόνο για internet, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Για την συγχώνευση δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Μην σε απασχολεί αυτό όμως. Δε νομίζω πως θα επηρεαστούν οι πελάτες της ForthNet ή της TELLAS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 exo kani idi aitisi exo paragili to zyxel650r33 apla perimeno energopiisi gia na dialekso provider kai se rotao epidi tora fenete h forthnet na simferei apla min bgali meta apo kanena 10imera kamia alli eteria kamia nea miosi gia auto to leo thanks gia to grigoro reply Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Pedia i vivodi ti leei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ba_eas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Pedia i vivodi ti leei? Ρώτα τη Cristina να σου πεί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 h vivodi einai ligo gia to peos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Pedia i vivodi ti leei? Ρώτα τη Cristina να σου πεί.... Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι Vivodiiiiiiii!!! :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkj83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Κ εγώ το zyxel650r-33 έχω κ tellas. Παιδιά πάντα κάποιος θα μειώνει τις τιμές. Είναι σαν να μου λετε ότι δεν αγοράζεις pc γιατί περιμένεις να πέσουν οι τιμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά δηλαδή το καλύτερο modem που κυκλοφορεί είναι το zyxel650r33? Εγώ τώρα δηλαδή που περιμένω να μου ενεργοποιήσει η vivodi την 512 συνδεσή μου θα φάω πακέτο;γιατί είναι χάλια η vivo? Ας μου πει κάποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 polakis21, μην απογοητεύεσαι μωρέ... Ήταν χάλια στην Θεσσαλονίκη... Εσύ που είσαι; Δοκίμασέ την και βλέπεις... Αλλά γιατί 512 στην Vivo; Με τί κριτήριο την επέλεξες βρε παιδί μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike8 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 egw me vivodi alla me grammi diki tis pote den eixa prob..kai genika den exw akousei allous me grammia vivodi na eixan prob..kanw lathos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 re paidia thn egatastash MONOI mas pws thn kanoume??? EINAI DISKOLO? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.