ben3os Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα στο φόρουμ.Δεν έχω βρει ξεκάθαρη απάντηση όπου και αν έχω ψαξει(όχι μόνο στο insomnia)γ αυτό και συγχωρέστε με αν έχει απαντηθεί χίλιες φορές.Θελω την βοήθεια-προτασεις σας σχετικά με την αγορά τηλεόρασης.Θα προτίμουσα μοντέλο με 120hz refresh rate,4Κ σίγουρα και ιντσες 50-55.Το δύσκολο και ίσως προβληματίσει μερικούς είναι το budget το οποίο κυμαίνεται μέχρι τα 700€.Ξερω πολύ θα νομίζουν ότι κοροϊδεύω αλλά δυστυχώς τόσα μπορώ να διαθέσω για αυτό δεν θα με πείραζε να είναι και μια όχι τόσο 'γνωστη' μάρκα.Ευχαριστω.
maxdore217 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Κοίτα να δεις όλα μαζί δεν νομίζω να τα βρεις στα : 700€ ( για αυτό δεν βρέθηκε κανένας να απάντησή στο ερώτημα σου ) Είναι νέα η τεχνολογία 4k ακόμα, οπότε έχουν αποφασίσει σιγά σιγά να μας δίνουν τα βασικά που πρέπει να έχει μια tv για να δείχνει καλά Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλές επιλογές που να έχουν 120 Hz panel (θα σου προτείνω μια περίπτωση που μπορεί να σου κάνει , ωστόσο αν υπάρχει κάτι ανάλογο που έχει δει κάποιο μέλος καλό είναι να το προτείνει ) Αν θες ζωηρά χρώματα , 120hz και hdr αλλά όχι όμως 4k ( 3k + 1k λευκά) , τότε μια καλή λύση μπορεί να είναι : https://www.skroutz.gr/s/11655385/LG-49SJ810V.html Η οποία μπαίνει συχνά στα 700€ , ενδεχομένως να μπορούν να σου κάνουν την τιμή στον κώστο ή στα Media Markt ( ακόμα και τώρα ) Βασικά 49'' είναι οπότε δεν νομίζω να έχεις θέμα για διαφορά 2,5cm που είναι από την αρχική σου προσέγγιση . Μπορείς να πας να την δεις από κοντά και να κρίνεις αν σου κάνει.
ben3os Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Κοίτα να δεις όλα μαζί δεν νομίζω να τα βρεις στα : 700€ ( για αυτό δεν βρέθηκε κανένας να απάντησή στο ερώτημα σου ) Είναι νέα η τεχνολογία 4k ακόμα, οπότε έχουν αποφασίσει σιγά σιγά να μας δίνουν τα βασικά που πρέπει να έχει μια tv για να δείχνει καλά Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλές επιλογές που να έχουν 120 Hz panel (θα σου προτείνω μια περίπτωση που μπορεί να σου κάνει , ωστόσο αν υπάρχει κάτι ανάλογο που έχει δει κάποιο μέλος καλό είναι να το προτείνει ) Αν θες ζωηρά χρώματα , 120hz και hdr αλλά όχι όμως 4k ( 3k + 1k λευκά) , τότε μια καλή λύση μπορεί να είναι : https://www.skroutz.gr/s/11655385/LG-49SJ810V.html Η οποία μπαίνει συχνά στα 700€ , ενδεχομένως να μπορούν να σου κάνουν την τιμή στον κώστο ή στα Media Markt ( ακόμα και τώρα ) Βασικά 49'' είναι οπότε δεν νομίζω να έχεις θέμα για διαφορά 2,5cm που είναι από την αρχική σου προσέγγιση . Μπορείς να πας να την δεις από κοντά και να κρίνεις αν σου κάνει. Σ ευχάριστω πολύ αλλά δεν θέλω να προτιμήσω την lg λόγω του rbgw.αυτο που λες εσύ πολύ σωστά με τα λευκά.υπαρχουν αρκετές τηλεοράσεις στην αγορά αλλά πολύ δύσκολα βρίσκεις με 120hz γ αυτό και προβληματίζομαι.
maxdore217 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, ben3os είπε Σ ευχάριστω πολύ αλλά δεν θέλω να προτιμήσω την lg λόγω του rbgw.αυτο που λες εσύ πολύ σωστά με τα λευκά.υπαρχουν αρκετές τηλεοράσεις στην αγορά αλλά πολύ δύσκολα βρίσκεις με 120hz γ αυτό και προβληματίζομαι. τότε πρέπει να ανέβεις σε τιμή! Δεν θυμάμαι να έπαιξε τέτοια περίπτωση εδώ και 6 μήνες και μάλλον ούτε στο επόμενο 3μηνο το βλέπω ( εύκολο) στα 700 μιλάμε πάντα ) αν ανέβαινες λίγο σε τιμή υπάρχουν επιλογές πάνω κάτω στα 900€
ben3os Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, maxdore217 είπε τότε πρέπει να ανέβεις σε τιμή! Δεν θυμάμαι να έπαιξε τέτοια περίπτωση εδώ και 6 μήνες και μάλλον ούτε στο επόμενο 3μηνο το βλέπω ( εύκολο) στα 700 μιλάμε πάντα ) αν ανέβαινες λίγο σε τιμή υπάρχουν επιλογές πάνω κάτω στα 900€ Είναι πολλά ρε γμτ.Ηξερα την δυσκολία εξ αρχής με την τιμή.Φοβαμαι την αλλιωση της εικόνας στα 60hz παρόλο που οι περισσότερες εκεί είναι.Εσυ τι θα μου προτείνες έστω και 60hz σε όσο μεγαλύτερη διάσταση γίνεται?
Πανος999 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Εχεις να δεις 4k περιεχομενο?Αποκλειστικα για 4k τη θες?
ben3os Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Εχεις να δεις 4k περιεχομενο?Αποκλειστικα για 4k τη θες? Την θέλω για 4Κ netflix και Ps4 Pro.
Tiphonas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Σε αυτά τα λεφτά που αναφέρεις αλλα χωρίς 120Hz εγώ θα σου πρότεινα την Samsung UE55MU6400. Την εχω εδώ και 1,5 μήνα και είμαι υπερευχαριστημένος συγκριτικά πάντα με τα χρήματα που έδωσα. (την είχα πάρει στα 720ευρω)
ben3os Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Tiphonas είπε Σε αυτά τα λεφτά που αναφέρεις αλλα χωρίς 120Hz εγώ θα σου πρότεινα την Samsung UE55MU6400. Την εχω εδώ και 1,5 μήνα και είμαι υπερευχαριστημένος συγκριτικά πάντα με τα χρήματα που έδωσα. (την είχα πάρει στα 720ευρω) Για ποια χρήση την έχεις φίλε κατά βάση?ρωτάω να δω αν βολεύει γ αυτό που θέλω εγώ.(ps4 pro,netflix)
ben3os Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Grundig 65 GUB 8780 Για αυτή την τηλεόραση έχει κανείς άποψη?σαν εταιρία τι λέει? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από ben3os
Tiphonas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 21/2/2018 στις 11:45 ΜΜ, ben3os είπε Για ποια χρήση την έχεις φίλε κατά βάση?ρωτάω να δω αν βολεύει γ αυτό που θέλω εγώ.(ps4 pro,netflix) ΧΒΟΧ one s και netflix όλη μερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα