Rockjos21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια! Εχω ενα laptop Toshiba satellite A300-15j : laptop Εχω το εξης θεμα : Εχω αφαιρεσει την μπαταρια επειδη χαλασε καιρο τωρα και καθε φορα που δεν το εχω με τον φορτιστη για καποια ωρα και παω να το ανοιξω ( αφου το συνδεσω με το φορτιστη ) ανοιγει κανονικα για 4 δευτερολεπτα και επειτα σβηνει . Αυτο το κανει 3 φορες αυτοματα και υστερα ανοιγει κανονικα χωρις κανενα προβλημα . Αν το εχω στη πριζα ολα καλα το κλεινω το ξανανοιγω ολα μια χαρα . Το κανει μονο οταν το εχω αποσυνδεδεμενο για καποια ωρα απο το ρευμα . Τι συμβαινει ξερετε ? Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Rockjos21
Raptorex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δεν είναι ασφαλές για ένα laptop να λειτουργεί χωρίς μπαταρία οπότε θα σου πρότεινα να δώσεις ένα 20ρικο και να πάρεις μια συμβατή. https://www.skroutz.gr/c/289/mpataries-laptop.html?from=catspan&keyphrase=toshiba+satellite+A300
Rockjos21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Raptorex είπε Δεν είναι ασφαλές για ένα laptop να λειτουργεί χωρίς μπαταρία οπότε θα σου πρότεινα να δώσεις ένα 20ρικο και να πάρεις μια συμβατή. https://www.skroutz.gr/c/289/mpataries-laptop.html?from=catspan&keyphrase=toshiba+satellite+A300 Και εαν το εχω συνεχεια στη πριζα δεν τα παιζει μπαταρια ? Το προβλημα δηλαδη ειναι η μπαταρια ?
Raptorex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, Rockjos21 είπε Και εαν το εχω συνεχεια στη πριζα δεν τα παιζει μπαταρια ? Το προβλημα δηλαδη ειναι η μπαταρια ? Οι μπαταρίες των laptop έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής ετσι και αλλιώς.Εξαρτάται πόσο προσωπικό χρόνο και χρήματα θες να διαθέσεις για ένα παλιό μοντέλο ,το να αγοράσεις μια συμβατή μπαταρία είναι μια γρήγορη σχετικά φθηνή λύση για το πρόβλημα του λαπτοπ που επίσης σου προσφέρει φορητότητα και προστασία από διακοπές ρεύματος.
hellghan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 υπάρχει περίπτωση απλά να έχεις θέμα με την εσωτερική μπαταρία του λαπτοπ και να στο κάνει
Rockjos21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/21/2018 στις 3:47 ΜΜ, hellghan είπε υπάρχει περίπτωση απλά να έχεις θέμα με την εσωτερική μπαταρία του λαπτοπ και να στο κάνει Πως μπορω να το τσεκαρω αυτο ? Παντως αν του αγορασω μια μπαταρια και την εχω συνεχεια πανω νομιζω δεν θα εχει κανενα προβλημα !
hellghan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 αν μπεις στο google γραψε cmos battery για το μοντέλο σου. είναι η μπαταρία που κρατάει τις ρυθμίσεις στο σύστημα σου BIOS αν στο κάνει όταν είναι καιρό εκτός ρεύματος τότε είναι αυτό...τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου
Rockjos21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, hellghan είπε αν μπεις στο google γραψε cmos battery για το μοντέλο σου. είναι η μπαταρία που κρατάει τις ρυθμίσεις στο σύστημα σου BIOS αν στο κάνει όταν είναι καιρό εκτός ρεύματος τότε είναι αυτό...τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου Δηλαδη αποφορτιζεται απευθειας με το που το αποσυνδεσω απο το ρευμα και μετα οταν παω να το συνδεσω παλι και να κανω boot μου αναβοσβηνει 3 φορες λογω του CMOS ???
alkis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δυστυχως αυτη η σειρα laptop εχει προβλημα με το Nec Tokin. Οποτε θα σου προτεινα να δεις αν τα συμπτωματα οφειλονται εκει, απειρες ερωτησειε ς στο google και απειρες καταρες στη toshiba επισης. Εμενα πχ σε ενα που εφτιανα εκανε cold boot αλλα και random restarts και ηταν το Nec Tokin, το οποιο ειναι αρκετα δυσκολο να το αλλάξεις.
Rockjos21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, alkis13 είπε Δυστυχως αυτη η σειρα laptop εχει προβλημα με το Nec Tokin. Οποτε θα σου προτεινα να δεις αν τα συμπτωματα οφειλονται εκει, απειρες ερωτησειε ς στο google και απειρες καταρες στη toshiba επισης. Εμενα πχ σε ενα που εφτιανα εκανε cold boot αλλα και random restarts και ηταν το Nec Tokin, το οποιο ειναι αρκετα δυσκολο να το αλλάξεις. Ναι ειδα ενα βιντεο , χαχα ειναι οντως μπελαλιδικο πολυ . Πιστευω ο ευκολοτερος τροπος ειναι να του αγορασω μια μπαταρια ! Αλλα επειδη εχω πεταξει την παλια πως μπορω να βρω το part number γοα να αγορασω μια αντιστοιχη ?
alkis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ειμαι σιγουρος οτι με μια μπαταρια θα φτιαξει, αλλα και αυτο το Nec Tokin ειναι ο,τι να ναι.
Rockjos21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, alkis13 είπε Δεν ειμαι σιγουρος οτι με μια μπαταρια θα φτιαξει, αλλα και αυτο το Nec Tokin ειναι ο,τι να ναι. Οταν το εχω στο ρευμα συνεχεια και το ανοιγοκλεινω μεσα στη μερα δεν εχει κανενα θεμα ανοιγει κανονικα και λειτουργει πενα . Το θεμα ειναι οταν το μεταφερω και το αφαιρω απο το ρευμα .
hellghan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδη αποφορτιζεται απευθειας με το που το αποσυνδεσω απο το ρευμα και μετα οταν παω να το συνδεσω παλι και να κανω boot μου αναβοσβηνει 3 φορες λογω του CMOS ??? ναι εγω πιστευω αυτό ειναι Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από hellghan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα