gg i carry Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Ο νεος ryzen 2200g στο eshop εχει 125 ευρω και στο prive 109 ευρω Δλδ wtf τι φαση? εχει μελι αυτος στο eshop? xD
handsomegamer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 πρεπει καποια στιγμη να καταλαβετε οτι η τιμες λιανικης στην ελλαδα ειναι αυτες που ειναι. στο eshop οι τιμες που ενδεικνύονται ειναι οι συμφονιθεντες τιμες λιανικης για την ελληνικη αγορα. το γεγονος οτι διαφοροποιητε απο καταστημα σε καταστημα ειναι γιατι αλλος θελει να εχει αμεσο κερδος, αλλος να κερδισει το πελατη και ούτω καθεξής. επισης δε προμηθευονται ολα τα μαγαζια απτους ιδιους τους κατασκευαστες 3
kormos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, gg i carry είπε Ο νεος ryzen 2200g στο eshop εχει 125 ευρω και στο prive 109 ευρω Δλδ wtf τι φαση? εχει μελι αυτος στο eshop? xD Κάνεις αγορά απ όπου σε συμφέρει και δεν ψάχνεις τα περεταίρω Αφού καλύπτει την τσέπη σου. Ένας ακόμα λόγος είναι και αυτός που αναφέρει ο @handsomegamer. Έχει να κάνει με την προέλευση...
Damachi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Το κίτρινο έχει καλες τιμες σε οτι φέρνει απο βουλγαρια αλλά γδέρνει άγρια σε parts χωρίς προσφορά 1
BringMe2Life Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Damachi είπε Το κίτρινο έχει καλες τιμες σε οτι φέρνει απο βουλγαρια αλλά γδέρνει άγρια σε parts χωρίς προσφορά Μα πόσο δίκιο να 'χεις!
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/19/2018 στις 6:00 ΠΜ, handsomegamer είπε πρεπει καποια στιγμη να καταλαβετε οτι η τιμες λιανικης στην ελλαδα ειναι αυτες που ειναι. στο eshop οι τιμες που ενδεικνύονται ειναι οι συμφονιθεντες τιμες λιανικης για την ελληνικη αγορα. το γεγονος οτι διαφοροποιητε απο καταστημα σε καταστημα ειναι γιατι αλλος θελει να εχει αμεσο κερδος, αλλος να κερδισει το πελατη και ούτω καθεξής. επισης δε προμηθευονται ολα τα μαγαζια απτους ιδιους τους κατασκευαστες Ναι αλλά ο κυριότερος λόγος είναι ότι το eshop έχει παντού καταστήματα και αυτό ελκύει τον κοσμάκη για να αποφύγει τα μεταφορικά πήγαινε-έλα.
kormos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ναι αλλά ο κυριότερος λόγος είναι ότι το eshop έχει παντού καταστήματα και αυτό ελκύει τον κοσμάκη για να αποφύγει τα μεταφορικά πήγαινε-έλα. Η αλήθεια είναι πως με τα eshop points που έχει όντως βοηθάει Πολύ! Απλά μην πέσεις σε ελαττωματικό μιας και η διαδικασία να βρεις το δίκιο σου θα είναι λίγο χρονοβόρα...
Undertaker25 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ το e-shop πουλάει 90 ευρώ τον αρχαίο FX-6300 όταν στο skroutz ξεκινάει από 65... Ότι να ναι, κυριολεκτικά... Στις τιμές, Public κοντεύει να γίνει... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kormos είπε Απλά μην πέσεις σε ελαττωματικό μιας και η διαδικασία να βρεις το δίκιο σου θα είναι λίγο χρονοβόρα... Αυτο εχει συζητηθει πολλες φορες,κατα κυριο λογο το προβλημα το δημιουργουν τα κατα τοπους μαγαζακια,οχι η ιδια η αλυσιδα. Στο eshop Καλαματας πχ τα παιδια ειναι αψογα και τα μονα θεματα που ειχα ηταν οταν πηγαινα για σερβις ακουστικα,φορτιστες ή λαπτοπ με προβλημα στο πληκτρολογιο,καθως ειχαν να κανουνε με φυσικες φθορες και μειωμενο χρονο εγγυησης. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, webparts είπε Αυτο εχει συζητηθει πολλες φορες,κατα κυριο λογο το προβλημα το δημιουργουν τα κατα τοπους μαγαζακια,οχι η ιδια η αλυσιδα. Στο eshop Καλαματας πχ τα παιδια ειναι αψογα και τα μονα θεματα που ειχα ηταν οταν πηγαινα για σερβις ακουστικα,φορτιστες ή λαπτοπ με προβλημα στο πληκτρολογιο,καθως ειχαν να κανουνε με φυσικες φθορες και μειωμενο χρονο εγγυησης. Απο προσωπική εμπειρία, κυρίως όπου υπάρχει lifetime εγγύηση εκεί περιπλέκεται το θέμα και ναι μεν βγαίνει λύση απλά τρώει λίγο παραπάνω χρόνο...Έως τώρα 3/4 φορές έχω δικαιωθεί.
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, kormos είπε Απο προσωπική εμπειρία, κυρίως όπου υπάρχει lifetime εγγύηση εκεί περιπλέκεται το θέμα και ναι μεν βγαίνει λύση απλά τρώει λίγο παραπάνω χρόνο...Έως τώρα 3/4 φορές έχω δικαιωθεί. Ειδικα σε αυτο περιπλεκεται το θεμα γτ δεν ειναι στο χερι του eshop η αντικατασταση ή η επισκευη. Καποτε μου εφερε ενας φιλος ενα pc κλασμενο.Ειχε πολλα θεματα και το κοστος ηταν απαγορευτικο.Ενα βραδυ οπως ειχα ξαπλωσει και σκεφτομουν τρωω μια φλασια και θυμαμαι οτι οι μνημες του ηταν ακριβη σειρα της kingston.Πεταγομαι πανω,ψαχνω,και βρισκω οτι οι μνημες ειχαν life εγγυηση. Τις πηγα στο eshop και μας δικαιωσαν,πηραμε αλλες παρομοιες και γλυτωσαμε μεγαλο μερος των εξοδων. Το μονο παραπονο που εχω ηταν οταν πηγα μια μητρικη μεσα στην εγγυηση της και μου πιστωσαν λιγοτερα λεφτα απο οσα ειχα δωσει επειδη ηταν παλιο και φθηνο πλεον μοντελο.
kormos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, webparts είπε Ειδικα σε αυτο περιπλεκεται το θεμα γτ δεν ειναι στο χερι του eshop η αντικατασταση ή η επισκευη. Καποτε μου εφερε ενας φιλος ενα pc κλασμενο.Ειχε πολλα θεματα και το κοστος ηταν απαγορευτικο.Ενα βραδυ οπως ειχα ξαπλωσει και σκεφτομουν τρωω μια φλασια και θυμαμαι οτι οι μνημες του ηταν ακριβη σειρα της kingston.Πεταγομαι πανω,ψαχνω,και βρισκω οτι οι μνημες ειχαν life εγγυηση. Τις πηγα στο eshop και μας δικαιωσαν,πηραμε αλλες παρομοιες και γλυτωσαμε μεγαλο μερος των εξοδων. Το μονο παραπονο που εχω ηταν οταν πηγα μια μητρικη μεσα στην εγγυηση της και μου πιστωσαν λιγοτερα λεφτα απο οσα ειχα δωσει επειδη ηταν παλιο και φθηνο πλεον μοντελο. Κάθε περίπτωση σίγουρα διαφορετική...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα