Γιώργος Γ. Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ακομα και αν το Router σου δεν υποστηριζει 802.11ac ειναι καλο να εχεις μια καρτα που θα δουλεψει και με πιο νεο ρουτερ (χωρια το οτι μπορει να εχει πιο δυνατες κεραιες). TP-Link εχει καλα προιοντα στην επανω σειρα τους (ακριβη) αλλα στα οικονομικα οσα εχω δουλεψει ηταν ετσι και ετσι. Οπότε, ποια κάρτα να πάρω ? Αυτήν της D-LINK ή αυτή της TP-LINK ?
Salvation81 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Οπότε, ποια κάρτα να πάρω ? Αυτήν της D-LINK ή αυτή της TP-LINK ? Δεν εχουν καμια σχεση τα μοντελα, η DLINK ειναι σαφως ανωτερη. 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε Δεν εχουν καμια σχεση τα μοντελα, η DLINK ειναι σαφως ανωτερη. Μόλις μπήκα στο newegg και είδα κριτικές για την κάρτα της D-LINK. Μεγάλη φόλα... Δεν την αναγνωρίζει ο υπολογιστής, κρασάρει το pc όταν είναι μέσα η κάρτα, μπαίνει δύσκολα στην υποδοχή της...
Salvation81 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Γιώργος Γ. είπε Μόλις μπήκα στο newegg και είδα κριτικές για την κάρτα της D-LINK. Μεγάλη φόλα... Δεν την αναγνωρίζει ο υπολογιστής, κρασάρει το pc όταν είναι μέσα η κάρτα, μπαίνει δύσκολα στην υποδοχή της... Αναλογα τι εννοεις φολα, προβληματα θα βρεις με ολες τις καρτες και με οτιδηποτε hardware υπαρχει εκει εξω. Εχει να κανει με λειτουργικο, εχει να κανει με drivers εχει να κανει με τεχνογνωσια. Σε γενικες γραμμες ναι ενα παλιο μοντελο θα δουλεψει πιο ευκολα (οπως η καρτα της TP LINK πχ) αλλα οταν παιρνεις κατι καινουργιο καλο ειναι να παιρνεις ακριβως αυτο, κατι δλδ καινουργιο. Απο εκει και περα το οτι δεν μπαινει ευκολα στην υποδοχη της ενταξει αν καποιος δεν ξερει να βαζει μια καρτα σε PCIe θυρα τοτε καλο θα ηταν να μην ανεβαζει καν σχολια στο newegg και στο καθε newegg. 1
dpolal Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Θεωρώ ότι έχεις κάτσει με ένα κινητό ή με ένα φορητό στο δωμάτιο σου, που είναι όπως λες στον ΠΑΝΩ όροφο και έχεις συνδεθεί και δουλέψει με ΕΠΙΤΥΧΙΑ με το ρούτερ που είναι στον ΚΑΤΩ όροφο !!!! Αν δεν έχεις κάνει την δοκιμή τότε είναι αμφίβολο το αποτέλεσμα ότι κάρτα και αν αγοράσεις. 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, dpolal είπε Θεωρώ ότι έχεις κάτσει με ένα κινητό ή με ένα φορητό στο δωμάτιο σου, που είναι όπως λες στον ΠΑΝΩ όροφο και έχεις συνδεθεί και δουλέψει με ΕΠΙΤΥΧΙΑ με το ρούτερ που είναι στον ΚΑΤΩ όροφο !!!! Αν δεν έχεις κάνει την δοκιμή τότε είναι αμφίβολο το αποτέλεσμα ότι κάρτα και αν αγοράσεις. Όλο το Πάσχα πάνω ήμουν. 3 εβδομάδες. Με κινητό και Laptop (είχα χτυπήσει το πόδι μου και δεν μπορούσα να πολυκουνιέμαι). Μια χαρά σήμα παίρνω. 8 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αναλογα τι εννοεις φολα, προβληματα θα βρεις με ολες τις καρτες και με οτιδηποτε hardware υπαρχει εκει εξω. Εχει να κανει με λειτουργικο, εχει να κανει με drivers εχει να κανει με τεχνογνωσια. Σε γενικες γραμμες ναι ενα παλιο μοντελο θα δουλεψει πιο ευκολα (οπως η καρτα της TP LINK πχ) αλλα οταν παιρνεις κατι καινουργιο καλο ειναι να παιρνεις ακριβως αυτο, κατι δλδ καινουργιο. Απο εκει και περα το οτι δεν μπαινει ευκολα στην υποδοχη της ενταξει αν καποιος δεν ξερει να βαζει μια καρτα σε PCIe θυρα τοτε καλο θα ηταν να μην ανεβαζει καν σχολια στο newegg και στο καθε newegg. Εδώ δεν μπορώ να διαφωνήσω. Απλά, λόγω μιας κάποιας οικονομικής στενότητας, δεν μπορώ να αντικαταστήσω τα εξαρτήματα. Οπότε, πρέπει να ξέρω ακριβώς τι θα πάρω.
Salvation81 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Γιώργος Γ. είπε Όλο το Πάσχα πάνω ήμουν. 3 εβδομάδες. Με κινητό και Laptop (είχα χτυπήσει το πόδι μου και δεν μπορούσα να πολυκουνιέμαι). Μια χαρά σήμα παίρνω. Εδώ δεν μπορώ να διαφωνήσω. Απλά, λόγω μιας κάποιας οικονομικής στενότητας, δεν μπορώ να αντικαταστήσω τα εξαρτήματα. Οπότε, πρέπει να ξέρω ακριβώς τι θα πάρω. Δεν υπαρχει τπτ 100% σιγουρο φιλε μου, μπορει να παρεις και τις 2 καρτες και να δουλεψουν ρολοι, μπορει και οχι. Δεν θεωρω πως θα εχεις προβλημα με την DLink ειδικα αν ξερεις λιγα πραγματα απο υπολογιστες ωστε σε περιπτωση προβληματος με οδηγους η με λειτουργικο να βγαλεις ακρη. Απο την αλλη μπορει να πας σε ενα μαγαζι και να ρωτησεις αν γινεται να την επιστρεψεις αν δεν σου δουλευει, αυτο θα ηταν οτι καλυτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα