Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ps3 slim 2504 με jtp-001 μητρικη το οποιο μπρικαρε μετα απο προσπαθεια ofw downgrade με το καινουριο exploit. Το ξεμπρικαρα με e3 περνωντας την rebug  4.82 χωρις κανενα προβλημα. Το φλασαρισμα εγινε κανονικα δηλαδη. Μολις ομως συναρμολογησα την κονσολα το παραξενο ειναι οτι αρνειται να φορτωσει το λογισμικο και παραμενει μαυρη οθονη χωρις σημα. Αναβει το λαμπακι του δισκου στην αρχη αλλα μετα παραμενει αδρανης η κονσολα. Ψαχνοντας το παρατηρησα οτι αυτο γινεται μολις μπει το πανω μεταλλικο καπακι της μητρικης (αυτο που βιδωνει η ψυκτρα οχι τα clamps). Στηνοντας ολα τα υπολοιπα μερη εξακολουθει να δουλευει κανονικα μολις μπει το μεταλλικο καπακι δεν φορτωνει. Τα φωτα σας παρακαλω οσοι εχουν εμπειρια στον χωρο...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, postfire είπε

μηπως εχει στραβωσει καπου ακουμπαει καπου και βραχυκυκλωνει?

Και εγω για βραχυκυκλωμα το κοβω αλλα αν ηταν ετσι δεν θα εσβηνε; Δεν φαινεται ομως να εχει στραβωσει κατι, αυτο το κομματι ειναι σκληρο. Υπαρχουν καποια σημεια που ακουμπανε στην πλακετα αλλα ετσι ειναι φτιαγμενα και δεν εχουν στραβωσει. Δοκιμασα να μονωσω με ταινια ολα τα σημεια της πλακετας που ακουμπανε  στο καλυμμα αλλα χωρις αποτελεσμα...

Δημοσ.

κατι δεν εχει γινει σωστα και οταν μπαινει το καπακι κατι σφιγγει και στο κανει

ξανα λυστο ολο και δεσε το απο την αρχη προσεχτηκα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω λυσει και δεσει παρα πολλες φορες, με τα αλλα πραγματα πανω και χωρις, με την κασα και χωρις και παλι τα ιδια. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η ψυκτρα γιατι πηρα καινουργια (rev 5) ρπριδη στη δικια του χαλασανε τα πασα...

Δημοσ.
Στις 27/2/2018 στις 8:23 ΜΜ, PanosYX είπε

Το εχω λυσει και δεσει παρα πολλες φορες, με τα αλλα πραγματα πανω και χωρις, με την κασα και χωρις και παλι τα ιδια. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η ψυκτρα γιατι πηρα καινουργια (rev 5) ρπριδη στη δικια του χαλασανε τα πασα...

εχει τυχει κ σε μενα σε δυο διαφορετικες κονσολες σλιμ εντελως στα κουλα,ενω δουλευαν κανονικα.

αφαιρεσα τα 2 αυτακια απο την λαμαρινα ειτε της gpu ειτε της rsx που περνανε οι βιδες της ψυχτρας,

και δουλεψε,οποτε ισως κατι παιζει με την ψυχτρα γενικα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...