Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί έφτασε η ώρα που πρέπει να αλλάξω την μπαταρία του κινητού μου. Πόσο περίπου είναι το κόστος; Έχετε κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κοστος στο επισημο σερβις της samsung που στο προτεινω να το κανεις εκει ειναι περιπου στα 70 ευρω.

Επεξ/σία από shooterg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως είναι δυνατόν να μην είσαι όλα τα s7 έχουν εγγύηση ακόμα...  Απλά έχει περάσει ένας ένας χρόνος μετά την αγορά... κανονική εγγύηση (όχι για μπαταρία) έστω κάποιες βδομάδες θα έπρεπε να χεις πλην αν έχεις κάνει κάτι και είσαι εκτός 

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 1
Δημοσ.

Παίρνεις τηλέφωνο επίσημη αντιπροσωπεία ανάλογα που βρίσκεσαι για να επιλέξεις την κοντινότερη. Λες θέλω να αλλάξω μπαταρία σου λένε τη τιμή, σου βάζουν και τη κόλλα για να συνεχίσει να είναι αδιάβροχο και είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dim_mit είπε

Τελικά έχει εγγύηση ακόμα μέχρι μέσα Μάη δικό μου το λάθος.Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση;

Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις είναι like στο post μου που σου έβγαλα την συσκευή εντός εγγύησης και μετά ότι λέει ο @dimips

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν είπα εκτός εγγύησης εννοούσα την μπαταρία που έχει ένα χρόνο εγγύηση. Η συσκευή γενικά είναι ακόμα εντός εγγύησης διετίας. Αυτό που ρωτάω εγώ είναι πόσο πάει η αλλαγή της μπαταρίας σε επίσημο service. Ισχύουν τα 70 που μου γράφουν πάνω; 

Επεξ/σία από dim_mit
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/2/2018 στις 10:28 ΜΜ, dim_mit είπε

Καλησπέρα στο forum θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί έφτασε η ώρα που πρέπει να αλλάξω την μπαταρία του κινητού μου. Πόσο περίπου είναι το κόστος; Έχετε κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Αν δεν θες να δώσεις ένα σκασμο λεφτά να πας να ρωτήσεις στον δησιο στο πανεπιστήμιο εκεί μπορεί να την βρεις ποιο φτηνά !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...