dim_mit Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα στο forum θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί έφτασε η ώρα που πρέπει να αλλάξω την μπαταρία του κινητού μου. Πόσο περίπου είναι το κόστος; Έχετε κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
shooterg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κοστος στο επισημο σερβις της samsung που στο προτεινω να το κανεις εκει ειναι περιπου στα 70 ευρω. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από shooterg
samsunglife Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Αν είσαι μέσα στην εγγύηση αλλά έχει περάσει 1 χρόνος από την αγορά το κόστος είναι 20€. Πάρε smartec να ρωτήσεις για σίγουρα.
dim_mit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δεν είμαι μέσα στην εγγύηση φίλε μου.
ziaba Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως είναι δυνατόν να μην είσαι όλα τα s7 έχουν εγγύηση ακόμα... Απλά έχει περάσει ένας ένας χρόνος μετά την αγορά... κανονική εγγύηση (όχι για μπαταρία) έστω κάποιες βδομάδες θα έπρεπε να χεις πλην αν έχεις κάνει κάτι και είσαι εκτός Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από ziaba 1
dim_mit Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά έχει εγγύηση ακόμα μέχρι μέσα Μάη δικό μου το λάθος.Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση;
dimips Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Παίρνεις τηλέφωνο επίσημη αντιπροσωπεία ανάλογα που βρίσκεσαι για να επιλέξεις την κοντινότερη. Λες θέλω να αλλάξω μπαταρία σου λένε τη τιμή, σου βάζουν και τη κόλλα για να συνεχίσει να είναι αδιάβροχο και είσαι οκ. 1
ziaba Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, dim_mit είπε Τελικά έχει εγγύηση ακόμα μέχρι μέσα Μάη δικό μου το λάθος.Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις είναι like στο post μου που σου έβγαλα την συσκευή εντός εγγύησης και μετά ότι λέει ο @dimips
dim_mit Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν είπα εκτός εγγύησης εννοούσα την μπαταρία που έχει ένα χρόνο εγγύηση. Η συσκευή γενικά είναι ακόμα εντός εγγύησης διετίας. Αυτό που ρωτάω εγώ είναι πόσο πάει η αλλαγή της μπαταρίας σε επίσημο service. Ισχύουν τα 70 που μου γράφουν πάνω; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από dim_mit
shooterg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Ναι ισχύει. Πρόσφατα την άλλαξα στην Samsung
MaXmaD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Υπαρχει καποια δοκιμασμενη οικονομικη third party μπαταρια;
life is music Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/2/2018 στις 10:28 ΜΜ, dim_mit είπε Καλησπέρα στο forum θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί έφτασε η ώρα που πρέπει να αλλάξω την μπαταρία του κινητού μου. Πόσο περίπου είναι το κόστος; Έχετε κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν δεν θες να δώσεις ένα σκασμο λεφτά να πας να ρωτήσεις στον δησιο στο πανεπιστήμιο εκεί μπορεί να την βρεις ποιο φτηνά !!!
Rumpelstiltskin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 μετά απο δύο χρόνια φαντάζομαι θα την εχει αλλάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα