Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο δικό μου σύστημα δεν κολλάει αλλά αργεί πολύ να εκκινήσει, αν θυμάμαι καλά (έχω πολύν καιρό να χρησιμοποιήσω αυτή τη λειτουργία) κάνει γύρω στο εικοσάλεπτο ή παραπάνω, είτε με cd είτε με usb εκκίνησης, αλλά τελικά ξεκινά κάποια στιγμή (βέβαια, καταφέρνει να μου σπάσει τα νεύρα πρώτα). Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η παλαιότητα του υπολογιστή μου (πλατφόρμα 775). Κάνε άλλη μια προσπάθεια και άφησέ το περισσότερο χρόνο μήπως γίνει τίποτα. Ούτως ή άλλως, όμως, αυτός ο χρόνος είναι υπερβολικά και ακατανόητα μεγάλος.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για ενημέρωση το αναφέρω: Σήμερα που χρειάστηκε, επανέφερα με το εν λόγω πρόγραμμα (με τη χρήση του bootable usb που είχα φτιάξει) το partition των Windows από image και όλα πήγαν καλά.

Δημοσ.
Στις 26/3/2018 στις 7:51 ΜΜ, accipio είπε

Για ενημέρωση το αναφέρω: Σήμερα που χρειάστηκε, επανέφερα με το εν λόγω πρόγραμμα (με τη χρήση του bootable usb που είχα φτιάξει) το partition των Windows από image και όλα πήγαν καλά.

Πως ειχες φτιαξει το image ? 

Εγω το κανω με το Norton Ghost .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, accipio είπε

Με το AOMEI Backupper Standard, σε αυτό αναφέρομαι.

Το εχω κανει απειρες φορες με το Ghost χωρις usb αλλα το image σε αλλο partition.Για μενα αξιοπιστο 100% και κριμα που η symantec το παρατησε απο αναβαθμισεις για windows 10.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...