Προς το περιεχόμενο

Ηχείο BlueTooth LG PH4, αδιάβροχο (IPX4), 16 Watt 36.80 € μαζί με τα μεταφορικά

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικό. Δεν είμαι audiophile. Το χρησιμοποιώ πραγματικά παντού, μπάνιο, κουζίνα, εκδρομή. Ο ιμάντας του βοηθά στο να στερεώνεται εύκολα και με ασφάλεια. Ο ήχος του είναι καλός, βαθύς και δυνατός. Νομίζω ότι αξίζει.

2 ώρες πριν, Dr.Spy είπε

Κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικό. Δεν είμαι audiophile. Το χρησιμοποιώ πραγματικά παντού, μπάνιο, κουζίνα, εκδρομή. Ο ιμάντας του βοηθά στο να στερεώνεται εύκολα και με ασφάλεια. Ο ήχος του είναι καλός, βαθύς και δυνατός. Νομίζω ότι αξίζει.

Φαντάζομαι ο ήχος του είναι καλύτερος από τα μικρά jbl, sony, κλπ που έχουν ένα 30-35άρι εδώ; Ψήνομαι πολύ αλλά με προβληματίζει η έλλειψη reviews... Γιατί έτσι;

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι πολύ, πως μπορώ να παραγγείλω από το ιταλικό amazon?  Πρέπει να κάνω κανονικά εγγραφη; Μετάφραση από τα ιταλικά μέσω του chrome ή έχει επιλογή αγγλικών ;

32 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Φαντάζομαι ο ήχος του είναι καλύτερος από τα μικρά jbl, sony, κλπ που έχουν ένα 30-35άρι εδώ; Ψήνομαι πολύ αλλά με προβληματίζει η έλλειψη reviews... Γιατί έτσι;

Δεν το γνωρίζω. Δηλώνω απλά ευχαριστημένος. Ο ήχος του γεμίζει ένα δωμάτιο και ακούγεται ικανοποιητικά στην ύπαιθρο.

2 ώρες πριν, Dr.Spy είπε

Δεν το γνωρίζω. Δηλώνω απλά ευχαριστημένος. Ο ήχος του γεμίζει ένα δωμάτιο και ακούγεται ικανοποιητικά στην ύπαιθρο.

Το χτύπησα και βλέπουμε. Όσο είδα στις αξιολογήσεις του skroutz έχει αξιόλογο ήχο και στα 35 μαζί με τα μεταφορικά που το χτύπησα είναι no brainer

Βρηκα μερικα βιντεακια με ηχο στο youtube.

Σε σχεση με το Flip 4 εχει αρκετά καλό μπάσο αλλα υστερει στα prima οπου ακούγονται πολυ ξεπλυμένα θα ελεγα. 

Για τα λεφτά του θα ελεγα οτι ειναι καλη αγορα 

Εξαιρετικο και το JBl Clip2  αλλα μονοφωνικο και μικροτερης εντασης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οποίο είναι καλύτερο σε ήχο; Γνωρίζουμε; Σε σχέση με την τιμή του πάντως στην Ελλάδα το lg είναι σαφώς προσφορά. Αν έψαξα καλά τα ευρωπαϊκά amazon για να έρθει στο μέρος μου φτάνει στο 50άρικο σχεδόν το anker. Αξίζει την διαφορά σε σχέση με την τιμή που βρίσκουμε το lg;

Επεξ/σία από dimoskoutr

4 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Το οποίο είναι καλύτερο σε ήχο; Γνωρίζουμε; Σε σχέση με την τιμή του πάντως στην Ελλάδα το lg είναι σαφώς προσφορά. Αν έψαξα καλά τα ευρωπαϊκά amazon για να έρθει στο μέρος μου φτάνει στο 50άρικο σχεδόν το anker. Αξίζει την διαφορά σε σχέση με την τιμή που βρίσκουμε το lg;

Oχι...

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, vangelisb είπε

Εμένα γιατί μου βγάζει 35,96 + 9,16 μεταφορικά = 45,12€ (για Αθήνα);

Δυστυχώς ακρίβυνε κατά 8.32 €, όμως ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα πάλι προσφορά είναι ...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...