zacharis1955 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηχείο BlueTooth LG PH4, αδιάβροχο (IPX4), 16 Watt 36.80 € μαζί με τα μεταφορικά https://www.amazon.it/LG-Speaker-Portatile-Bluetooth-Batterie/dp/B01N0T5DPB/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1518979463&sr=1-1&keywords=LG+PH4 http://www.lg.com/pa_en/smart-hi-fi-audio/lg-PH4 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Ενδιαφέρομαι για ένα σχετικά αξιόλογο ηχείο bluetooth, αλλά δεν βρίσκω πουθενά review... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Spy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικό. Δεν είμαι audiophile. Το χρησιμοποιώ πραγματικά παντού, μπάνιο, κουζίνα, εκδρομή. Ο ιμάντας του βοηθά στο να στερεώνεται εύκολα και με ασφάλεια. Ο ήχος του είναι καλός, βαθύς και δυνατός. Νομίζω ότι αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Dr.Spy είπε Κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικό. Δεν είμαι audiophile. Το χρησιμοποιώ πραγματικά παντού, μπάνιο, κουζίνα, εκδρομή. Ο ιμάντας του βοηθά στο να στερεώνεται εύκολα και με ασφάλεια. Ο ήχος του είναι καλός, βαθύς και δυνατός. Νομίζω ότι αξίζει. Φαντάζομαι ο ήχος του είναι καλύτερος από τα μικρά jbl, sony, κλπ που έχουν ένα 30-35άρι εδώ; Ψήνομαι πολύ αλλά με προβληματίζει η έλλειψη reviews... Γιατί έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaMp3on Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι πολύ, πως μπορώ να παραγγείλω από το ιταλικό amazon? Πρέπει να κάνω κανονικά εγγραφη; Μετάφραση από τα ιταλικά μέσω του chrome ή έχει επιλογή αγγλικών ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Spy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Φαντάζομαι ο ήχος του είναι καλύτερος από τα μικρά jbl, sony, κλπ που έχουν ένα 30-35άρι εδώ; Ψήνομαι πολύ αλλά με προβληματίζει η έλλειψη reviews... Γιατί έτσι; Δεν το γνωρίζω. Δηλώνω απλά ευχαριστημένος. Ο ήχος του γεμίζει ένα δωμάτιο και ακούγεται ικανοποιητικά στην ύπαιθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Dr.Spy είπε Δεν το γνωρίζω. Δηλώνω απλά ευχαριστημένος. Ο ήχος του γεμίζει ένα δωμάτιο και ακούγεται ικανοποιητικά στην ύπαιθρο. Το χτύπησα και βλέπουμε. Όσο είδα στις αξιολογήσεις του skroutz έχει αξιόλογο ήχο και στα 35 μαζί με τα μεταφορικά που το χτύπησα είναι no brainer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Βρηκα μερικα βιντεακια με ηχο στο youtube. Σε σχεση με το Flip 4 εχει αρκετά καλό μπάσο αλλα υστερει στα prima οπου ακούγονται πολυ ξεπλυμένα θα ελεγα. Για τα λεφτά του θα ελεγα οτι ειναι καλη αγορα Εξαιρετικο και το JBl Clip2 αλλα μονοφωνικο και μικροτερης εντασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Και άλλης τιμής σε σχέση με την προσφορά ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει το anker soundcore στα ίδια λεφτά πάντως. Οπότε δεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το οποίο είναι καλύτερο σε ήχο; Γνωρίζουμε; Σε σχέση με την τιμή του πάντως στην Ελλάδα το lg είναι σαφώς προσφορά. Αν έψαξα καλά τα ευρωπαϊκά amazon για να έρθει στο μέρος μου φτάνει στο 50άρικο σχεδόν το anker. Αξίζει την διαφορά σε σχέση με την τιμή που βρίσκουμε το lg; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Το οποίο είναι καλύτερο σε ήχο; Γνωρίζουμε; Σε σχέση με την τιμή του πάντως στην Ελλάδα το lg είναι σαφώς προσφορά. Αν έψαξα καλά τα ευρωπαϊκά amazon για να έρθει στο μέρος μου φτάνει στο 50άρικο σχεδόν το anker. Αξίζει την διαφορά σε σχέση με την τιμή που βρίσκουμε το lg; Oχι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα γιατί μου βγάζει 35,96 + 9,16 μεταφορικά = 45,12€ (για Αθήνα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, vangelisb είπε Εμένα γιατί μου βγάζει 35,96 + 9,16 μεταφορικά = 45,12€ (για Αθήνα); Εληξε η προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, vangelisb είπε Εμένα γιατί μου βγάζει 35,96 + 9,16 μεταφορικά = 45,12€ (για Αθήνα); Δυστυχώς ακρίβυνε κατά 8.32 €, όμως ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα πάλι προσφορά είναι ... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα