Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θα κάνω format σε ένα παλιό υπολογιστή και σκέφτομαι τι windows να του βάλω

το pc αυτή τη στιγμή έχει intel core 2 duo e7200 με 3gb ram με windows 7 32 bit

να του βάλω windows 10 64, windows 10  32, windows 7 64 ή windows 7 32?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα γινει πολεμος. Οτι και να βαλεις μια χαρα θα εισαι. Εγω προσωπικα, θα εβαζα 7 x32 αφου εισαι με 3gb ram. Αλλοι θα σου προτεινουν τα 64αρια, αλλοι θα σου προτεινουν τα 10. Βαλε, δοκιμασε και οτι σου κατσει καλυτερα το κρατας.

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

τα σήκωνε τα 7 απλά έλεγα αφού θα το κάνω το φορμάτ μήπως να δοκίμαζα τίποτα καλύτερο

επειδή έχει 3gb ram γι'αυτό το σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να μείνω στα 32

στη σύγκριση 7 με 10 τι λέτε για τέτοιο pc?

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό να προσθέσεις ram τότε βάλε ότι θέλεις από αρχιτκτονική, το ίδιο θα είναι. Το συν στα 64bit είναι αν παίζεις παιχνίδια και μπορεί να σου κάτσει κάποιο που θέλει σώνει και καλά 64bit ή που θέλει πάνω από 4gb ram οπότε πάλι θέλει 64bit.

Για 7/10, εγώ προτείνω να δοκιμάσεις και τα 10άρια με την προϋπόθεση ότι το υπόλοιπο hardware σου και τα περιφερειακά σου έχουν οδηγούς για 10άρια, ιδίως η κάρτα γραφικών (ποια είναι δεν είπες) ή τίποτα εκτυπωτές. Αν δεν σου αρέσουν επέστρεψε στα 7άρια. Πάντως τα 10άρια θα στήσουν μόνα τους σχεδόν όλους τους οδηγούς με το που θα συνδεθείς στο internet και αυτό είναι μεγάλη ευκολία.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω στη δουλειά 2 pc σαν τα δικά σου με περασμένα τα 10άρια και πάνε μιά χαρά. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις το λειτουργικό σε έναν SSD;;; Θα έχεις μεγάλη διαφορά στο σύστημά σου.

Δημοσ.

παιχνίδια δεν παίζω σε αυτόν ούτε θα του κάνω αναβάθμιση

για ιντερνετ το θέλω κυρίως άντε και καμιά ταινία

οπότε μάλλον τα 10 θα είναι πιο γρήγορα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...