Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Έχω ένα LG G5 εδώ και 2 χρόνια που χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το GPS. Κυρίως για Αθήνα. Πριν λίγες μέρες έπρεπε να πάω στη Θήβα σε ενα σημείο το οποίο δεν σου έβγαζε κάποια οδό το Google αλλα σου εβγαζε το τ.κ για να πας ως διευθυνση. Να μην μακρυγορώ το ρίσκαρα και με έβγαλε αρκετά χιλιόμετρα εκτός απο το προορισμό μου. Χρησιμποιώ πάντα το HERE MAPS. Δεν έχω κανενα παραπονο. Τελικά αφού είδα οτι και την 2η φορά με έκαψε και έκοβα βόλτες στα χωράφια της Θήβας έβαλα το google maps. Πατάω την τοποθεσία δείχνει την φωτογραφία λεω εδώ είμαστε. Δεν είχα παει και ποτέ μου καλά θα τα λεει.Τελικά και αυτό έβγαζε λάθος την τοποθεσία απο το google maps. Παίρνω τηλ εκεί που ήθελα να παω μου λένε δεν έχουμε ακριβή διεύθυνση. Τελικά αφού κατάφερα και έφαγα αρκετή βενζίνη μπήκα σε ενα βενζινάδικο ρώτησα και με κατατόπισαν σιγά σιγά με στάσεις. Μπορεί να μου πει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτη τη περίπτωση; Θέλω να ξανα πάω και δεν μπορώ δεν έχω ιδέα για το πως να πάω. Συγκεκριμένα είναι οι γυναικίες φυλακές Θήβας η Ελαιώνας;;; Δεν θυμάμαι καν που βρίσκονται. Εγώ θέλω να μπώ στο αμάξι να πατήσω την διεύθυνση και να πάω. Τι ακριβως να πατήσω που δεν έχει κανεις ιδεα; Και γιατί το έκανε αυτό ακομα και το google maps...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...