Hal9000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Η κατασκευή των νέων εντυπωσιακών γραφείων της Apple με την ονομασία Apple Park και με τη «διαστημική» εμφάνιση, έχουν ολοκληρωθεί, με τους εργαζομένους της εταιρείας να μεταφέρονται σιγά σιγά στις νέες εγκαταστάσεις, αλλά και ασυνήθιστα προβλήματα να προκύπτουν σύμφωνα με το Bloomberg. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του γνωστού ειδησεογραφικού πρακτορείου, μερικοί εργαζόμενοι της εταιρείας χωρίς να δώσουν την απαραίτητη προσοχή, έχουν πέσει καταλάθος πάνω στα τεράστια πάνελ κυρτού γυαλιού που υπάρχουν -τα μεγαλύτερα στον κόσμο- και τα οποία χαρακτηρίζουν ολόκληρη την κατασκευή. Αν και δεν υπάρχουν αναφορές τραυματισμών, αρκετοί εργαζόμενοι επέλεξαν να τοποθετήσουν Post-it σημειώσεις πάνω στις γυάλινες πόρτες προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο μελλοντικό ατύχημα όμως αυτά τελικά αφαιρέθηκαν επειδή «δε συμβάδιζαν με το σχεδιασμό του κτιρίου». Αντίστοιχο πρόβλημα η Apple αντιμετωπίζει και στα Apple Stores, κάτι που οδήγησε την εταιρεία στο να τοποθετήσει σχετική σήμανση προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, κάτι που δεν φάνηκε όμως αρκετό αφού τουλάχιστον σε μία περίπτωση το 2013 υπήρξε καταγγελία από 83χρονη πελάτισσα η οποία έσπασε τη μύτη της, με την υπόθεση να διευθετείται τελικά χωρίς κάποιο κόστος για την Apple. Bloomberg Δείτε ολόκληρο το άρθρο
Retromaniac Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρε προβλήματα που έχει ο κόσμος. Πέφτουν πάνω στην τζαμαρία και γίνεται διεθνής είδηση. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Retromaniac 16
Δημοφιλής ανάρτηση Dinos_12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Insomnia 2018... Τεχνολογικό site με νέα για τη σπασμένη μύτη της 83άχρονης στο Apple store. Good job. 34 2
christos4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Το πάθαινα και εγώ μικρός στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού του παππού μου. Κολλήσαμε κάτι αυτοκολλητάκια «STOP» και λύθηκε το πρόβλημα
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, christos4 είπε Το πάθαινα και εγώ μικρός στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού του παππού μου. Κολλήσαμε κάτι αυτοκολλητάκια «STOP» και λύθηκε το πρόβλημα Τι θες να πεις; Πήρα μαζί σίτα στο σπίτι της γιαγιάς μου ένα καλοκαίρι. Έχει μία μικρή ράμπα και παράθυρο στο τέλος. Νόμιζα ότι ήταν κενό, 50€ κενό
stelios18120 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Ρε προβλήματα που έχουν εκεί στην apple... 1
Skylined Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε συνιστώ στους εργαζόμενους της Apple να παίζουν κυνηγητό. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Skylined
Questioner Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αυριανή είδηση: "Που πέταξε χαρταετό ο Tim Cook" 9 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Έχουν πρόβλημα με τα Windows οι υπάλληλοι ε? Καταραμένοι fanboys... 9
Kostasspil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Τα τζάμια της Samsung δεν έχουν τέτοια προβλήματα 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, XPHSTOS_ said: Έχουν πρόβλημα με τα Windows οι υπάλληλοι ε? Καταραμένοι fanboys... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh 2
keysmith Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Τη λύση την έχουν βρει και είναι τα παλιά κλασσικά "stop" αυτοκόλλητα (στην περίπτωσή μας postit)
comfuzio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, keysmith είπε Τη λύση την έχουν βρει και είναι τα παλιά κλασσικά "stop" αυτοκόλλητα (στην περίπτωσή μας postit) istop και ipostit παρακαλώ! Στα 29,99$ το κάθε αυτοκόλλητο cause its apple 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα