Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κατασκευή των νέων εντυπωσιακών γραφείων της Apple  με την ονομασία Apple Park και με τη «διαστημική» εμφάνιση, έχουν ολοκληρωθεί, με τους εργαζομένους της εταιρείας να μεταφέρονται σιγά σιγά στις νέες εγκαταστάσεις, αλλά και ασυνήθιστα προβλήματα να προκύπτουν σύμφωνα με το Bloomberg.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του γνωστού ειδησεογραφικού πρακτορείου, μερικοί εργαζόμενοι της εταιρείας χωρίς να δώσουν την απαραίτητη προσοχή, έχουν πέσει καταλάθος πάνω στα τεράστια πάνελ κυρτού γυαλιού που υπάρχουν -τα μεγαλύτερα στον κόσμο- και τα οποία χαρακτηρίζουν ολόκληρη την κατασκευή. Αν και δεν  υπάρχουν αναφορές τραυματισμών, αρκετοί εργαζόμενοι επέλεξαν να τοποθετήσουν Post-it σημειώσεις πάνω στις γυάλινες πόρτες προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο μελλοντικό ατύχημα όμως αυτά τελικά αφαιρέθηκαν επειδή «δε συμβάδιζαν με το σχεδιασμό του κτιρίου».

Αντίστοιχο πρόβλημα η Apple αντιμετωπίζει και στα Apple Stores, κάτι που οδήγησε την εταιρεία στο να τοποθετήσει σχετική σήμανση προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, κάτι που δεν φάνηκε όμως αρκετό αφού τουλάχιστον σε μία περίπτωση το 2013 υπήρξε καταγγελία από 83χρονη πελάτισσα η οποία έσπασε τη μύτη της, με την υπόθεση να διευθετείται τελικά χωρίς κάποιο κόστος για την Apple.

Bloomberg

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε προβλήματα που έχει ο κόσμος.

Πέφτουν πάνω στην τζαμαρία και γίνεται διεθνής είδηση.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 16
Δημοσ.

Το πάθαινα και εγώ μικρός στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού του παππού μου. 

Κολλήσαμε κάτι αυτοκολλητάκια «STOP» και λύθηκε το πρόβλημα :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christos4 είπε

Το πάθαινα και εγώ μικρός στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού του παππού μου. 

Κολλήσαμε κάτι αυτοκολλητάκια «STOP» και λύθηκε το πρόβλημα :P

Τι θες να πεις; Πήρα μαζί σίτα στο σπίτι της γιαγιάς μου ένα καλοκαίρι. Έχει μία μικρή ράμπα και παράθυρο στο τέλος. Νόμιζα ότι ήταν κενό, 50€ κενό :lol:

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, XPHSTOS_ said:

Έχουν πρόβλημα με τα Windows οι υπάλληλοι ε?
Καταραμένοι fanboys... :P :P :P

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, keysmith είπε

Τη λύση την έχουν βρει και είναι τα παλιά κλασσικά "stop" αυτοκόλλητα (στην περίπτωσή μας postit)

istop και ipostit παρακαλώ! Στα 29,99$ το κάθε αυτοκόλλητο cause its apple

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...