Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

54 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Αύριο μάλλον θα έχω τον επόμενο λογαριασμό ΕΛΤΑ. Θα είναι εκκαθαριστικός αν υπολογίζω σωστά. Πάντως από το ποσό (μόνο) που βλέπω τώρα, μάλλον ούτε τώρα έχει επιβάρυνση ΟΤΣ.

Θα ενημερώσω μόλις έχω τελικό πόρισμα.

@ababa641 εσύ τίποτα ακόμα;

Τώρα μπήκα στον υπολογιστή και είδα οτι το ποσό είναι κατά 99% χωρίς ΟΤΣ... περιμένω να ανεβάσουν αύριο το αρχείο...

Εγώ ακόμη δεν φεύγω...μέχρι στιγμής είμαστε κερδισμένοι που πήγαμε στα ΕΛΤΑ...και απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις για να έχω μια εναλλακτική λύση.

Για το myhome online της ΔΕΗ που κοιτούσα έχουμε μέχρι τέλος του έτους για την προσφορά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Τώρα μπήκα στον υπολογιστή και είδα οτι το ποσό είναι κατά 99% χωρίς ΟΤΣ... περιμένω να ανεβάσουν αύριο το αρχείο...

Εγώ ακόμη δεν φεύγω...μέχρι στιγμής είμαστε κερδισμένοι που πήγαμε στα ΕΛΤΑ...και απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις για να έχω μια εναλλακτική λύση.

Για το myhome online της ΔΕΗ που κοιτούσα έχουμε μέχρι τέλος του έτους για την προσφορά.

Εγώ προβληματίζομαι πάντως ακόμα κι έτσι.

Εν τω μεταξύ, είναι σημαντικό ότι θα είναι ο 7ος μου λογαριασμός, άρα θα έχει παρέλθει το εξάμηνο υποχρεωτικής προστασίας. Εσύ σε ποιόν είσαι;

Χμ, το υπόλοιπο μάλλον άκυρο καθώς αυτό έχει νόημα σε προγράμματα χωρίς ΟΤΣ.

Επεξ/σία από DownUNDERground

2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Εγώ προβληματίζομαι πάντως ακόμα κι έτσι.

Εν τω μεταξύ, είναι σημαντικό ότι θα είναι ο 7ος μου λογαριασμός, άρα θα έχει παρέλθει το εξάμηνο υποχρεωτικής προστασίας. Εσύ σε ποιόν είσαι;

Μαζί με τον σημερινό έχω 9 λογαριασμούς...πιστεύω οτι αν αλλάξει κάτι θα είναι μετά τον χρόνο.
Στους άλλους που είχαν στείλει επιστολή για αυξήσεις ήταν πάνω από χρόνο.

Ας περιμένουμε και τον επόμενο και βλέπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kos+@s είπε

Καλησπέρα από την Elpedison έκανα αίτηση για να μεταβώ σε άλλο πάροχο και μου έστειλαν έναν τελικό λογαριασμό με χρέωση κιλοβατώρων από τον Ιούνιο χωρίς να υπολογίζουν τους έναντι και τον εκκαθαριστικό Ιουλίου που έχω εξοφλήσει.

Φυσικά και δεν δέχθηκα κάτι και προχώρησα σε καταγγελία στην ΡΑΕ και στο συνήγορο καταναλωτή.

Από έρευνα που έκανα είναι γνωστό τους κόλπο να μην γράφουν όλες τις χρεώσεις ώστε να μην έρχονται φουσκωμένοι οι λογαριασμοί κι όταν πάς να φύγεις εμφανίζουν τρελή κατανάλωση!

Επειδή δεν πρόκειται να τους εξοφλήσω τίποτα, αν δεν λάβω λογαριασμό μόνο με τις κιλοβατώρες που έχω καταναλώσει, έχει κανείς εμπειρία τι γίνεται με τα ληξιπρόθεσμα (πχ. σε καλούν δικηγορικά γραφεία, εξώδικο, σε βάζουν μαύρη λίστα)

Κάτι δε μου κολλάει. Μήπως ο εκκαθαριστικός Ιουλίου είναι για περίοδο κατανάλωσης του 1ου 4μηνου; Αν δεν ανεβάσεις όλους τους λογαριασμούς μπρος πίσω, δε πρόκειται να βγάλουμε άκρη.

Επεξ/σία από ekrepali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Αύριο μάλλον θα έχω τον επόμενο λογαριασμό ΕΛΤΑ. Θα είναι εκκαθαριστικός αν υπολογίζω σωστά. Πάντως από το ποσό (μόνο) που βλέπω τώρα, μάλλον ούτε τώρα έχει επιβάρυνση ΟΤΣ.

Θα ενημερώσω μόλις έχω τελικό πόρισμα.

@ababa641 εσύ τίποτα ακόμα;

Οπότε έχουμε ελτα, solar και volterra που κρατάνε ακόμα χωρίς ΟΤΣ σωστά; 

Επεξ/σία από Mule206
  • Like 1

11 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Οπότε έχουμε ελτα, solar και volterra που κρατάνε ακόμα χωρίς ΟΤΣ σωστά; 

όλοι κρατάνε σε παλιά προγράμματα μέχρι ειδοποίησης .

Φυσικά και υπάρχουν και νέα προγράμματα χωρίς ΟΤΣ ,αλλά είναι φαρμάκι

• Like 1

7 λεπτά πριν, korakios είπε

όλοι κρατάνε σε παλιά προγράμματα μέχρι ειδοποίησης .

Φυσικά και υπάρχουν και νέα προγράμματα χωρίς ΟΤΣ ,αλλά είναι φαρμάκι

Εννοούσα τα παλιότερα fix που έχει παρέλθει και το εξαμηνο. 

Και μένα έχουν εδώ και δύο μήνες μια ειδοποίηση στο λογαριασμό για ενδεχόμενες αύξησεις αλλά ευτυχώς δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε κάτι τέτοιο. 

14 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Εννοούσα τα παλιότερα fix που έχει παρέλθει και το εξαμηνο. 

Και μένα έχουν εδώ και δύο μήνες μια ειδοποίηση στο λογαριασμό για ενδεχόμενες αύξησεις αλλά ευτυχώς δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε κάτι τέτοιο. 

Τα ΕΛΤΑ δεν είναι fix. Εσύ ποιό πάροχο; Volterra;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Τα ΕΛΤΑ δεν είναι fix. Εσύ ποιό πάροχο; Volterra;

Δεν είναι fix; σοβαρά δε το γνώριζα. 

Και κρατάνε τόσο χαμηλές τιμές; 

Ναι volterra είμαι σταθερό. 

Επεξ/σία από Mule206

Καλησπέρα κι από μένα.
Όπως ήταν σχετικά αναμενόμενο και η nrg αθετεί στο συμβόλαιο της «nrg save» τη συμφωνία fixed η οποία μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί από μένα σχεδόν παράλληλα με το συμβόλαιο…

Εννοείται πως θα δω και το πίνακα excel κλπ, αλλά γενικά ποια η γνώμη σας για ένα σπίτι που λόγω αντλίας θερμότητας καταναλώνει μεγάλη ποσότητα kWh κάθε χρόνο, υπάρχει
κάποιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα ή κάποια συμβουλή;

39 λεπτά πριν, Joe22 είπε

υπάρχει

κάποιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα ή κάποια συμβουλή;

Ταξιδιάρα ψυχή, είναι μονόδρομος ο δρόμος που θα πάρεις...πρέπει αμέσως να γυρίσεις πίσω. 😄

• Like 1

2 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Λίγο πιο συγκεκριμένος;

και διαβάζεις τελευταίες σελίδες ή αναζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα :)

υποθέτω σου ήρθε ειδοποίηση απο NRG για κατάργηση του fixed?

Ξέρεις οτι θα μπορούσε να είναι χειρότερα , πχ στο εξάμηνο να κάνανε αλλαγή τιμών και στον 7ο μήνα να σου ερχόταν λογαριασμός μηνός με πάγιο 20€ και 0,10 η κιλοβατώρα, οπότε καλά είναι που το κατάργησαν και έχεις έγκαιρη (υποχρεωτική) ειδοποίηση :)

• Thanks 1

4 ώρες πριν, Mule206 είπε

Δεν είναι fix; σοβαρά δε το γνώριζα. 

Και κρατάνε τόσο χαμηλές τιμές; 

Ναι, περιέργως. Έχουν ΟΤΣ αλλά δεν την έχουν εφαρμόσει ποτέ.

Εντωμεταξύ σήμερα εξαφανίστηκε ο τελευταίος λογαριασμός όπου φαινόταν η χρέωση. @ababa641 φαντάζομαι και σε σένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...