Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανείς με Protergia KOT να δούμε αν χρεώνουν τελικά ρήτρα ή οχι? Ο τιμοκαταλογος φαινεται να ειναι ο ιδιος με το basic N οπου εκει χρεώνουν κανονικα ρήτρα βαση του μηνυματος πιο πισω στο thread :  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, SaFiS είπε

@korakios To πρόγραμμα πάντως που είχαμε κάνει, αυτό ήταν. Ίδια τιμή, μέρα - νύχτα, ανεξαρτήτου κατανάλωσης. Eπί της ουσίας, πάω για ΔΕΗ Online??

image.png.59df586159b8ccffb06b31837f49ca62.png

Θέλουν να το ακούνε μόνο από εσένα πλέον @korakios.😁

18 λεπτά πριν, SaFiS είπε

@korakios To πρόγραμμα πάντως που είχαμε κάνει, αυτό ήταν. Ίδια τιμή, μέρα - νύχτα, ανεξαρτήτου κατανάλωσης. Eπί της ουσίας, πάω για ΔΕΗ Online??

περίοδο κατανάλωσης και ανέβασε ρήτρα κόστους προμήθειας

11 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Θέλουν να το ακούνε μόνο από εσένα πλέον @korakios.😁

έλα ντε

21 λεπτά πριν, Incepted είπε

Κανείς με Protergia KOT να δούμε αν χρεώνουν τελικά ρήτρα ή οχι?

πας εις γνώση σου σε ρητροπρόγραμμα που 101% σε χρεώνει ρήτρα αν ξεπεράσεις το ΚΟΤ και αν θέλει ο πάροχος αύριο ξεκινά να χρεώνει ρήτρα στο ΚΟΤ (όπως κάνανε και οι υπόλοιποι)

5 λεπτά πριν, korakios είπε

πας εις γνώση σου σε ρητροπρόγραμμα που 101% σε χρεώνει ρήτρα αν ξεπεράσεις το ΚΟΤ και αν θέλει ο πάροχος αύριο ξεκινά να χρεώνει ρήτρα στο ΚΟΤ (όπως κάνανε και οι υπόλοιποι)

Δεν εχει τυχει να περασω ποτέ το οριο συνηθως ειμαι κατω στην καλυτερη 400kwh αλλα το θέμα ειναι αν εχουμε τιποτα χειροπιαστο, αν μπορουσα να παω δεη θα ειχα παει χθες.

8 ώρες πριν, SaFiS είπε

Σε αυτό ήμουν κι εγώ. Φύγε χθες, όσο κάθεσαι χάνεις λεφτά. 

Στις 4/11/2021 στις 3:40 ΜΜ, korakios είπε

https://my.rae.gr/ και να κάνεις αίτημα/παράπονο

αμφισβήτηση είχες κάνει και μετά παράπονο ?

το άργησες όμως και για Γ22 είναι χάλια η κατάσταση

Εχω κανει τις ενεργειες οπως ειχες γραψει αλλα ακομα δεν μου απαντησαν.

Θα στειλω στο rae αιτημα/παραπονο.

Στο ΣΤΚ ποτε θα απευθυνθω και πως?

Ευχαριστω

3 ώρες πριν, Giannis_Io είπε

Σε αυτό ήμουν κι εγώ. Φύγε χθες, όσο κάθεσαι χάνεις λεφτά. 

+1. και από το φεγγάρι να πάρεις ρέυμα πιο φθηνό από το πρόγραμμα της watt and volt θα είναι.

Λίγο filler αλλά : Είμαι στη φάση που βάζω ΔΕΗ myHome Online και βλέπω το Green Pass με +0.8 τον μήνα. Για τέτοιο ποσό θέλω να το κάνω το καλό. Όμως, το εμπιστευόμαστε οτι όντως το τηρούν αυτό που υπόσχονται; Ξέρει κανείς τίποτα;

1 λεπτό πριν, eselor είπε

Λίγο filler αλλά : Είμαι στη φάση που βάζω ΔΕΗ myHome Online και βλέπω το Green Pass με +0.8 τον μήνα. Για τέτοιο ποσό θέλω να το κάνω το καλό. Όμως, το εμπιστευόμαστε οτι όντως το τηρούν αυτό που υπόσχονται; Ξέρει κανείς τίποτα;

πριν δώσεις οτιδήποτε για greenpass δες σε οποιοδήποτε λογαριασμό το ΕΤΜΕΑΡ (πιο μπροστά ΑΠΕ), και (ανάλογα τον πάροχο) τυχών ΕΛΑΠΕ .

Μετά ζητάς απο το 1999 πόσα έδωσες για ΑΠΕ , που είναι αυτές και τότε το σκέφτεσαι για greenpass

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, eselor είπε

βλέπω το Green Pass με +0.8 τον μήνα. Για τέτοιο ποσό θέλω να το κάνω το καλό. Όμως, το εμπιστευόμαστε οτι όντως το τηρούν αυτό που υπόσχονται;

Έλα τώρα. Στην Ελλάδα ζεις.

• Like 2

Αναφορά σε κείμενο

Για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ξεκινάς
Α) με το έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμού (στο site του κάθε πάροχου είναι στα "χρήσιμα έγγραφα")
Ζητάς από την εταιρία γραπτώς μέσω email :
1.τι είναι η χρέωση αναπροσαρμογής, (ή ρήτρα ή πως αλλιώς την ονομάζουν)
2.την ανάλυση του ποσού πως προέκυψε ακριβώς
3. (σημαντικό) γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις καθώς επηρεάζει την πραγματική τιμή από τη διαφημιζόμενη
Αιτήσαι
1. επιστροφή όλου του ποσού της κρυφής χρέωσης
2. να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

Καλησπέρα και από μένα και να ευχαριστήσω προκαταβολικά όλους όσους βοηθάνε την κατάσταση με αυτό που ζούμε.

Εχω εδώ και μήνες σύμβαση με Volton (flexi plus) και αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω από το παράθυρο (και πολύ άργησα, ξέρω)

Διάβασα αρκετά ποστ και η ερώτηση μου αφορά το παραπάνω κείμενο.
Η σύμβαση που υπέγραψα εξηγούσε το 1, ανέλυε το 2 και με ενημέρωνε για το 3.
Δεν είχα άγνοια, απλά δεν περίμενα ότι θα είχε τέτοια έκταση.
Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Κάνω τον χαζό και ακολουθώ τα παραπάνω βήματα κι ας μην ισχύουν?

Ιδανικά θέλω να γλυτώσω τη ρήτρα αποχώρησης και να πάω στο ΔΕΗ online μάλλον, βάσει των υποδείξεων σας.
Πώς μπορώ να αιτηθώ απλά το να λυθεί αζημίως η σύμβαση;

6 λεπτά πριν, Nadimios είπε

Ιδανικά θέλω να γλυτώσω τη ρήτρα αποχώρησης και να πάω στο ΔΕΗ online μάλλον, βάσει των υποδείξεων σας.
Πώς μπορώ να αιτηθώ απλά το να λυθεί αζημίως η σύμβαση;

αυτό είναι το μόνο εύκολο μιας και δεν υφίσταται ρήτρα αποχώρησης στα κυμαινόμενα βάσει νόμου

7 λεπτά πριν, Nadimios είπε

Η σύμβαση που υπέγραψα εξηγούσε το 1, ανέλυε το 2 και με ενημέρωνε για το 3.
Δεν είχα άγνοια, απλά δεν περίμενα ότι θα είχε τέτοια έκταση.
Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Κάνω τον χαζό και ακολουθώ τα παραπάνω βήματα κι ας μην ισχύουν?

ναι, θα βοηθούσε αν είχες ημερομηνία και ώρα τηλεφωνικής επικοινωνία που δε στα είπανε ,ή προσφορά μέσω email που δεν αναφέρεται η ρήτρα αναπροσαρμογής

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...