Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 minutes ago, korakios said:

αυτό τι το ήθελες ? σα να λες παρακαλώ βάλτε με ρήτρα αποχώρησης

σύμφωνα με την παράγραφο 2, τα κράτη μέλη δύνανται να επιτρέπουν στους προμηθευτές ή στους συμμετέχοντες στην αγορά που δραστηριοποιείται στη σωρευτική εκπροσώπηση να επιβάλλουν στους πελάτες τέλη τερματισμού σύμβασης σε όσους πελάτες καταγγέλλουν οικειοθελώς συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σταθερής τιμής ορισμένου χρόνου πριν από την λήξη της σύμβασης.

και μάλιστα είχε γίνει ολόκληρο θέμα πριν κάποιες μέρες με την ΡΑΕ να αναφέρει οτι  ως προγράμματα σταθερής τιμής θεωρούνται αυτά χωρίς την ρήτρα αναπροσαρμογής

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, marmagia είπε

σταθερής τιμής ορισμένου χρόνου

ααααα, δεν το πρόσεξα !

4 λεπτά πριν, marmagia είπε

και μάλιστα είχε γίνει ολόκληρο θέμα πριν κάποιες μέρες με την ΡΑΕ να αναφέρει οτι  ως προγράμματα σταθερής τιμής θεωρούνται αυτά χωρίς την ρήτρα αναπροσαρμογής

απο 14 Απριλίου 2020 ισχύει :)

Δημοσ.
11 minutes ago, korakios said:

ααααα, δεν το πρόσεξα !

απο 14 Απριλίου 2020 ισχύει :)

δεν το είχα πάρει χαμπάρι οτι ισχύει απο το 2020. Ακόμα καλύτερα τότε

αν και όπως είπα άκρη δε θα βγεί. Αντε και στέλνουν τελευταίο λογαριασμό, και κλασικά είναι μέσα η ρήτρα. τι κάνω; πληρώνω ή οχι;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, marmagia είπε

αν και όπως είπα άκρη δε θα βγεί.

άλλα λέει ο ΣτΚ

8 λεπτά πριν, marmagia είπε

Αντε και στέλνουν τελευταίο λογαριασμό, και κλασικά είναι μέσα η ρήτρα. τι κάνω; πληρώνω ή οχι;

σίγουρα θα έχει ρήτρα, εδώ είχε ο δικός μου που η ίδια η εταιρία είπε μέσω ΣτΚ οτι δε θα εφαρμόσει

Κανονικά μπορείς και να μην τον πληρώσεις μιας και δεν επιτρέπεται σε πάροχο οποιαδήποτε ενέργεια αν έχεις κάνει αμφισβήτηση μέχρι να παρθεί απόφαση , αλλά δε θα ρίσκαρα

Θα τον πλήρωνα και θα περίμενα το ΣτΚ να γνωμοδοτήσει

Δημοσ.
Just now, korakios said:

άλλα λέει ο ΣτΚ

σίγουρα θα έχει ρήτρα, εδώ είχε ο δικός μου που η ίδια η εταιρία είπε μέσω ΣτΚ οτι δε θα εφαρμόσει

Κανονικά μπορείς και να μην τον πληρώσεις μιας και δεν επιτρέπεται σε πάροχο οποιαδήποτε ενέργεια αν έχεις κάνει αμφισβήτηση μέχρι να παρθεί απόφαση , αλλά δε θα ρίσκαρα

Θα τον πλήρωνα και θα περίμενα το ΣτΚ να γνωμοδοτήσει

Αυτό μάλλον θα κάνω ελπίζοντας ΕΑΝ δικαιωθώ να την δώσει πίσω

Δημοσ.

Ερώτηση : Από 29/9/2021 έχω μεταβεί στην efa energy(fix power home). Έλαβα sms με το ποσο του προτού λογαριασμού, αλλα δεν έχω λάβει email. Κάποιος που είναι στην efa μπορεί να μου πει ποτε αποστέλλουν με email τον λογαριασμό?

Δημοσ.

Όλοι μου φαίνεται σήμερα πήραμε sms με τον λογαριασμό για EFA. Και φαντάζομαι τις επόμενες ημέρες θα λάβουμε και το mail με τον λογαριασμό. Για να δούμε τι θα δούμε! 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lsk1977 είπε

Ερώτηση : Από 29/9/2021 έχω μεταβεί στην efa energy(fix power home). Έλαβα sms με το ποσο του προτού λογαριασμού, αλλα δεν έχω λάβει email. Κάποιος που είναι στην efa μπορεί να μου πει ποτε αποστέλλουν με email τον λογαριασμό?

Σήμερα πρωί μου ήρθε sms στο κινητό μου.

Τώρα το βράδυ μου ήρθε και email 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/11/2021 στις 9:13 ΠΜ, ekrepali είπε

Λειτουργεί μια χαρά το upload αρχείου στη ΡΑΕ αρκεί να έχετε απενεργοποιημένο το Adblock.

Tώρα που στρογγυλοκάθισα... ο λόγος που άνοιξα νέο αίτημα στη ΡΑΕ σε συνέχεια του προηγούμενου.

Spoiler

1.jpg.27a6aadd12424dae74a975407efa7d6d.jpg

Spoiler

4.jpg.a2b6e2098c01a5c0b485c37dfe4c9586.jpg

Spoiler

3.jpg.db9f85231b76f1e3da508aff885bd451.jpg

Ο λογαριασμός έχει εκδοθεί 29/10 (τον ζήτησα τηλεφωνικώς και μου τον έστειλαν με mail).

Στις 4/11 εμφανίστηκε η οφειλή στο ΜyHeron.

Στη καρτέλα "Ιστορικό Λογαριασμών" φαίνονται μόνο το υπόλοιπο 570 ευρώ και τα στοιχεία πελάτη (δεν έχει ανέβει το PDF).

Στη καρτέλα "Online Πληρωμή ρεύματος" πάλι φαίνονται το υπόλοιπο 570 ευρώ και τα στοιχεία πελάτη, αλλά λείπουν όλα τα στοιχεία τρέχοντος λογαριασμού (α/α, ημερομηνία έκδοσης/λήξης, κωδικός πληρωμής). Ποσό τρέχουσας πληρωμής, ανεξόφλητο, συνολικό βγάζει 0.

Χωρίς login στο e-bill (από private καρτέλα) αν πάω στο https://www.myheron.gr/online-payment/ και βάλω χειροκίνητα τον κωδικό RF, βγάζει μήνυμα ότι ο κωδικός δεν αντιστοιχεί σε κάποιο τιμολόγιο. Προφανώς γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο συγχρονισμός;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει... έτσι γίνεται πάντα όταν βγαίνουν λογαριασμοί ρεύματος; Ή μόνο εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα;

Θα ενημερωθούν τα στοιχεία σε μερικές μέρες και θα μπορώ να πληρώσω; Φοβάμαι μέχρι και να πληρώσω μέσω τράπεζας ή ακόμα και στο κατάστημα γιατί αν το PDF που μου έστειλαν έχει κωδικό πληρωμής που έχει ακυρωθεί και δεν ισχύει, τότε τα λεφτά θα πάνε στο βρόντο.

Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω... γι'αυτό και τούτη τη φορά άνοιξα κατευθείαν στη ΡΑΕ. 24/11 είναι η προθεσμία πληρωμής στο PDF μου έχω.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ekrepali είπε

24/11 είναι η προθεσμία πληρωμής στο PDF μου έχω.

Mην πληρωνεις τιποτα ακομα οπως σου ειπε και ο kor.

Δεν υπαρχει κανενας λογος να πληρωσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, korakios είπε

περίμενε 15/11 να εμφανιστεί , τόσους μήνες έκανε , για 2 βδομάδες κολλάς ?

βασικά μην τον πληρώσεις ακόμα

Εννοείται δεν πληρώνω αν δεν ξεκαθαρίσει αυτό το χάλι. Με προβληματίζει η όλη κατάσταση όμως... είναι γενικό το πρόβλημα; Έτσι γίνεται πάντα;

Φαντάσου έναν καταναλωτή που δεν έχει κάνει σωστή διαχείριση όπως εγώ να έχει τα λεφτά στην άκρη... και να μην έχει τρέξει μόνος του διαδικασίες να λάβει το PDF και περιμένει πότε θα εμφανιστεί ο λογαριασμός του. Θα πάρει μέχρι τις 15/11 τον λογαριασμό που έχει εκδοθεί στις 29/10 και έχει προθεσμία πληρωμής ως τις 24/11; Εδώ μιλάμε για ebill, όχι για ταχυδρομείο που το ξέρουμε ότι έρχονται οι λογαριασμοί καθυστερημένοι. Τι σόι συστήματα είναι αυτά που έχουν;

Επίσης δεν τολμάω ακόμα να κάνω την αμφισβήτηση για τη λάθος τιμή προμήθειας, γιατί αν ακυρώσουν τον λογαριασμό και βγάλουν διορθωτικό με άλλο RF, εκεί να δεις μπλέξιμο. Προτιμώ να πληρώσω αυτόν με λάθος τιμές και στα καπάκια να κάνω αμφισβήτηση και να μου βάλουν πιστωτικό υπόλοιπο να αφαιρεθεί στον επόμενο.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
2 ώρες πριν, marmagia είπε

Αυτό μάλλον θα κάνω ελπίζοντας ΕΑΝ δικαιωθώ να την δώσει πίσω

Δεν συμφωνώ με αυτό που λες ούτε με τον "δάσκαλο" κοράκιο. Σε ανάλογη περίπτωση έκανα καταγγελία μέσω ΡΑΕ για διάφορες ατασθαλίες και περιμένοντας την απάντηση άλλαξα πάροχο αφήνοντας απλήρωτο τον τελικό λογαριασμό που περιλάμβανε και ρήτρα πρόωρης αποχώρησης (σε πρόγραμμα με ρήτρα αναπροσαρμογής!!.) Όταν δικαιώθηκα μου αφαίρεσαν ένα σεβαστό ποσό είπα οκ και περιμένω τον νέο τελικό. Φυσικά θα περιμένω πολύ ακόμη γιατί μιλάμε για τον ΗΡΩΝΑ!!! Ποιος ξέρει μπορεί να θέλουν να μου τα χαρίσουν όλα. .

Δημοσ.
1 hour ago, BigJim34 said:

Δεν συμφωνώ με αυτό που λες ούτε με τον "δάσκαλο" κοράκιο. Σε ανάλογη περίπτωση έκανα καταγγελία μέσω ΡΑΕ για διάφορες ατασθαλίες και περιμένοντας την απάντηση άλλαξα πάροχο αφήνοντας απλήρωτο τον τελικό λογαριασμό που περιλάμβανε και ρήτρα πρόωρης αποχώρησης (σε πρόγραμμα με ρήτρα αναπροσαρμογής!!.) Όταν δικαιώθηκα μου αφαίρεσαν ένα σεβαστό ποσό είπα οκ και περιμένω τον νέο τελικό. Φυσικά θα περιμένω πολύ ακόμη γιατί μιλάμε για τον ΗΡΩΝΑ!!! Ποιος ξέρει μπορεί να θέλουν να μου τα χαρίσουν όλα. .

Πιστεύω ωστόσο ότι εάν φτάσει σε σημείο να με δικαιώσει ο πάροχος απλά θα βγάλει πιστωτικό 

ειδωμεν...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lsk1977 είπε

Όπως είπαν και άλλα μέλη από πάνω το πρωί ήρθε sms και το βράδυ εστάλη ο λογαριασμός και με mail. Ενεργοποίηση 28/9 εγώ, ο πρώτος λογαριασμός ήρθε σήμερα 5/11.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...