Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, Decano είπε

Τον έστειλα σήμερα στη ΔΕΗ. Ελπίζω μην μου πει η ΔΕΗ να πληρώσω λογαριασμό στους απατεώνες.

Σου αρέσει να κάνεις τα εύκολα, δύσκολα. Κάνε ό,τι νομίζεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σου αρέσει να κάνεις τα εύκολα, δύσκολα. Κάνε ό,τι νομίζεις.

Τι να κάνω ρε συ, στον λογαριασμό πάνω το fixed power home έγινε power home. Δεν μπορώ να καταλάβω καν πως προκύπτουν τα ποσά που έβαλαν, για δήμο πχ έβαλαν 40ευρω σε έναντι μηνιαίο πρώτο λογαριασμό, έκπτωση ΚΟΤ δεν μπήκε. Από πού να το πιάσει κανείς, οι άνθρωποι είναι απάτη. Αύριο θα πάρω ΔΕΗ μπας και προχωρήσει άμεσα να απαλλαγώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα 

Επεξ/σία από Decano

Πού τα είδες τα 40 ευρώ στον Δήμο; 9 ευρώ λέει. Οκ άστον απλήρωτο, κάνε ό,τι νομίζεις. Ακόμα κι αν γίνει η αλλαγή στη ΔΕΗ... μέχρι να ξεμπερδέψεις με τις αμφισβητήσεις και τις καταγγελίες στην ΕFA, μπορεί να στείλουν στον ΔΕΔΔΗΕ αίτημα διακοπής για ληξιπρόθεσμες οφειλές ως Χριστουγενιάτικο δώρο. Εκτός κι αν βασίζεσαι ότι δε θα εκτελεστεί διακοπή αν έχεις ανοιχτό αίτημα στη ΡΑΕ... κυριολεκτικά παίζεις με τη τύχη σου.

Προχωράω παρακάτω, δεν ασχολούμαι άλλο.

------------

Μιας που πιάσαμε πάλι κουβέντα για τη Volton... ρίξτε μια ματιά στη Nova.

Xαμηλά στη σελίδα, το νέο PDF για ΚΟΤ (με ρήτρα αναπροσαρμογής).

https://nova.gr/energy-ypiresies

1.jpg.ce8ba2df026ef70dd1b0e9743dde0a24.jpg

2.jpg.acbf2a7dee08aa942c8caa3b585d9ae7.jpg

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πού τα είδες τα 40 ευρώ στον Δήμο; 9 ευρώ λέει. Οκ άστον απλήρωτο, κάνε ό,τι νομίζεις. Ακόμα κι αν γίνει η αλλαγή στη ΔΕΗ... μέχρι να ξεμπερδέψεις με τις αμφισβητήσεις και τις καταγγελίες στην ΕFA, μπορεί να στείλουν στον ΔΕΔΔΗΕ αίτημα διακοπής για ληξιπρόθεσμες οφειλές ως Χριστουγενιάτικο δώρο. Εκτός κι αν βασίζεσαι ότι δε θα εκτελεστεί διακοπή αν έχεις ανοιχτό αίτημα στη ΡΑΕ... κυριολεκτικά παίζεις με τη τύχη σου.

954777329_Screenshot2021-11-04at10_29_42PM.png.ae83f58e59a6b45903578205a2e7442b.png

δεν θα πληρώσω ούτε ευρώ σ' αυτούς διότι άλλα συμφωνήσαμε (και γραπτώς) και άλλα έγιναν

Επεξ/σία από Decano

@Decano πάρε ανάσα , δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου με έναν λογαριασμό , άραξε

τα δημοτικά τέλη είναι με τις διάφορες χρεώσεις/πιστώσεις δηλαδή και με τη ρήτρα

8 λεπτά πριν, Decano είπε

δεν θα πληρώσω ούτε ευρώ σ' αυτούς διότι αλλά συμφωνήσαμε και γραπτώς και άλλα έγιναν

οκ, μη πληρώνεις , αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορείς να μπεις στο online ή αν γίνει κανα λάθος και μετά απο καιρό φύγει αίτημα διακοπής ενώ εκκρεμεί υπόθεση απο ΡΑΕ για αυτόν το λογαριασμό που θα αμφισβητήσεις

όπως και να έχει ενημέρωσέ μας για τυχών εξελίξεις , καλή συνέχεια :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, korakios είπε

@Decano πάρε ανάσα , δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου με έναν λογαριασμό , άραξε

τα δημοτικά τέλη είναι με τις διάφορες χρεώσεις/πιστώσεις δηλαδή και με τη ρήτρα

οκ, μη πληρώνεις , αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορείς να μπεις στο online ή αν γίνει κανα λάθος και μετά απο καιρό φύγει αίτημα διακοπής ενώ εκκρεμεί υπόθεση απο ΡΑΕ για αυτόν το λογαριασμό που θα αμφισβητήσεις

όπως και να έχει ενημέρωσέ μας για τυχών εξελίξεις , καλή συνέχεια :)

Τι να πω, αν το κόψουν κεράκια! Ευρώ δεν θα δουν πάντως.Τα έχω πάρει ασχημα μαζί τους.

Επεξ/σία από Decano

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δώστου τα κεριά, μη κάνει ρεβεγιόν στα σκοτάδια.

Ν'ανοιξω ενα θεμα για κερια και λαμπαδες?:P

Επεξ/σία από HERTHAN

Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Ν'ανοιξω ενα θεμα για κερια και λαμπαδες?:P

Ναι, τώρα που πιάνει χειμώνας να προετοιμαζόμαστε, μπορεί να χρειαστεί σε όλους.

- Πόσα κεριά ισοδυναμούν με τη θερμότητα ενός θερμοπομπού;🤔
- Ποιό το κόστος καύσης κεριού ανά ώρα με βάση το κόστος κτήσης τους;🤔
 - Ποιό μοντέλου κεριού έχει άραγε τον καλύτερο συντελεστή απόδοσης;🤔

Τοποθέτησα περισσότερες φορές τα 33 κεριά κάτω από τα γένια μου. Ενώ τις  πρώτες φορές δεν ένιωθα κανένα πόνο, ή οτιδήποτε άλλο», αναφέρει ο  καθηγητής Τζιούλιο Φάντι | Greek National Pride

• Like 1

4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

- Ποιό μοντέλου κεριού έχει άραγε τον καλύτερο συντελεστή απόδοσης;

Αυτα της τουρτας που τα φυσας και δεν σβηνουν.:P

Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Αυτα της τουρτας που τα φυσας και δεν σβηνουν.:P

Οκ, αλλά πρέπει να δούμε και να συγκρίνουμε κόστη αγοράς. Κάνε τόπικ.

52 λεπτά πριν, Decano είπε

Τα έχω πάρει ασχημα μαζί τους

Οπως ολοι μας.

Ποσο ανηθικο ειναι να κρυβουν την Ρητρα στις Ρυθμιζομενες Χρεωσεις!

Η μηπως εχει καμμια βαση νομιμοτητας και το αγνοω? μου εκανε εντυπωση η φρασεολογια της τηλεφωνητριας ΔΕΗ , πως η Ρητρα ειναι κρατικη ρυθμιση και να απευθυνθω στην ΡΑΕ.

Μόλις τώρα, Specs είπε

Οπως ολοι μας.

Ποσο ανηθικο ειναι να κρυβουν την Ρητρα στις Ρυθμιζομενες Χρεωσεις!

Η μηπως εχει καμμια βαση νομιμοτητας και το αγνοω? μου εκανε εντυπωση η φρασεολογια της τηλεφωνητριας ΔΕΗ , πως η Ρητρα ειναι κρατικη ρυθμιση και να απευθυνθω στην ΡΑΕ.

Αυτό είναι το λιγότερο. Λίγη σημασία εχει που το αναγράφουν. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι υπέγραψα για πρόγραμμα fixed χωρίς ρήτρα και όταν τους ρωτούσα τόσο τηλεφωνικά όσο και γραπτώς με κορόιδευαν ότι έτσι θα είναι και απλά θα πλήρωνα 7ε πάγιο αντί για 3.6 λόγω ΚΟΤ.... Αλητεία! Κάνουν ότι γουστάρουν δυστυχώς, δεν τους ελέγχει κανείς 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...