Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, diamantis k είπε

@korakios μια ερώτηση.Για να φύγω αζημίως από την nrg πρώτα παίρνω (αν μου το πουν) το ok στο mail που τους έστειλα και μετά κάνω αίτηση στο online ή δεν παίζει ρόλο;

κανονικά πρέπει να σου δώσουν το οκ ,ή να γράφει ο λογαριασμός οτι μπορείς ,

δεν περιμένεις καλύτερα να εκδοθεί λογαριασμός ,μια εβδομάδα υπομονή

ρώτα και στο chat αν ξέρουν τίποτα

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Aν ειμαστε τοσο ατυχοι και το καταργησουν πριν φυγουμε τοτε να παει να γα.......

όχι , δε γίνεται , είναι αλλαγή γενικών όρων , θα σας έρθει ειδοποίηση

μάλλον γιαυτό και η καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , δε γίνεται , είναι αλλαγή γενικών όρων , θα σας έρθει ειδοποίηση

μάλλον γιαυτό και η καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών

Oχι εννοω να καταργησουν το online.

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Oχι εννοω να καταργησουν το online.

δεν νομίζω , αν ήταν θα το κάνανε αρχές του μήνα αν ίσχυε αυτό που άκουσε ο συμφουρίτης

4 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν νομίζω , αν ήταν θα το κάνανε αρχές του μήνα αν ίσχυε αυτό που άκουσε ο συμφουρίτης

Κι εγω δεν νομιζω αλλα το ανεφερε παλι τωρα ο diamantis ---- Όχι αλλά μέχρι την 11/11 που περιμένω έκδοση πιθανότατα να καταργηθεί το online

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Κι εγω δεν νομιζω αλλα το ανεφερε παλι τωρα ο diamantis ---- Όχι αλλά μέχρι την 11/11 που περιμένω έκδοση πιθανότατα να καταργηθεί το online

έχει πληροφορίες ?😁

• Like 1

8 λεπτά πριν, korakios είπε

έχει πληροφορίες ?😁

Αν ειχε θα ελεγε φανταζομαι αλλα δεν νομιζω.

Πανω σ'αυτο απαντησα παντως.

Εννοειται βεβαια οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα μπορει να καταργηθει ανα πασα στιγμη.Ολα μπορει να συμβουν.

• Like 1

Επειδή προσπαθώ να επικοινωνήσω με τη Nova για το Nova Energy και δεν μπορώ (αναμονή 15+ λεπτά στο τηλέφωνο, 25+ άτομα στο chat, σε emails δεν απαντάνε):

η ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου είναι η ημερομηνία που αναγράφεται στο συμβόλαιο που υπογράψαμε ή η ημερομηνία που συνδεθήκαμε με τη Nova Energy (και αν ναι, πού την βρίσκω;) ; 

12 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αν ειχε θα ελεγε φανταζομαι αλλα δεν νομιζω.

Πανω σ'αυτο απαντησα παντως.

Εννοειται βεβαια οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα μπορει να καταργηθει ανα πασα στιγμη.Ολα μπορει να συμβουν.

Όχι τίποτα παραπάνω από πληροφορίες πέρα από τη γκαντεμιά που μας δέρνει.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Geoponer είπε

η ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου είναι η ημερομηνία που αναγράφεται στο συμβόλαιο που υπογράψαμε ή η ημερομηνία που συνδεθήκαμε με τη Nova Energy

η ημερομηνία που συνδεθήκαμε με τη Nova Energy

(και αν ναι, πού την βρίσκω;)

στον πρώτο λογαριασμό που εκδόθηκε κοιτάς περίοδο κατανάλωσης , είναι η αρχική ημερομηνία

1 λεπτό πριν, diamantis k είπε

Όχι τίποτα παραπάνω από πληροφορίες πέρα από τη γκαντεμιά που μας δέρνει.

αν ρίξεις μια ματιά πίσω και δεις λογαριασμούς απο ρητροπρογράμματα δε θα έλεγα γκαντεμια

• Like 1

1 ώρα πριν, Geoponer είπε

Επειδή προσπαθώ να επικοινωνήσω με τη Nova για το Nova Energy και δεν μπορώ (αναμονή 15+ λεπτά στο τηλέφωνο, 25+ άτομα στο chat, σε emails δεν απαντάνε):

η ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου είναι η ημερομηνία που αναγράφεται στο συμβόλαιο που υπογράψαμε ή η ημερομηνία που συνδεθήκαμε με τη Nova Energy (και αν ναι, πού την βρίσκω;) ; 

Καλησπέρα. .. Θα παρεις τηλέφωνο στον Δεδδηε και θα τον ρωτήσεις από ποια ημερομηνία ισχύει και έγινε η αλλαγή αυτή και ρωτάς με ποια καταμέτρηση... 

• Like 1

Παιδιά καλησπέρα!
Άργησα και εγώ να το αναλάβω το θέμα, οπότε τώρα έχω ξεμείνει με το Elin Fixed Business 1 που με χρεωνει 15Ευρώ /μηνα πάγιο και 0.135 τιμή μέχρι 18.12.2021, μετά βάζουν και ΟΤΣ μου είπαν αλλα σε ψηλές τιμές (135 - 145).

Τώρα από αυτά που διαβάζω εδώ, εφόσον έχω ΠΟΛΥ μικρή κατανάλωση (±120KW/μηνα), φαίνεται να με συμφέρει κάτι σε Ηρων / nrg;

Ευχαριστώ παιδιά και ιδιαιτέρως τους ενεργούς βοηθούς μας σε αυτό το θέμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με ΗΡΩΝ (μη εμπορικά διαθέσιμο σταθερό επαγγελματικό πρόγραμμα) και ΡΑΕ. Ο λογαριασμός είχε εκδοθεί στις 29/10 (το αίτημα μου στη ΡΑΕ είχε γίνει 1/11). Σήμερα εμφανίστηκε η οφειλή στο MyHeron, πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μου τον στείλουν με email. Ούτε καν η υπάλληλος δεν τον έβλεπε γιατί ήταν φρέσκος (ίδιες μαλακίες με το αέριο), πάτησε χειροκίνητο συγχρονισμό και μου το έστειλε με mail άμεσα. Φαντάζομαι αύριο θα γίνει ο αυτόματος συγχρονισμός και θα φανεί και στο MyHeron το PDF.

Επίσης εφόσον εκδόθηκε λογαριασμός τον Οκτώβρη δε μπορώ να το τραβήξω παραπέρα με τη ΡΑΕ (ποινικές ρήτρες κλπ)... τι να πω δηλαδή ότι αμέλησαν να μου στείλουν έναντι τον Σεπτέμβρη; Καλά κρασιά... τους καλύπτει το 2μηνο απ'τον κώδικα προμήθειας. Ούτε για τη καθυστέρηση ειδοποίησης του λογαριασμού (από την ημερομηνία έκδοσης) μπορώ να κάνω κάτι γιατί έχει 25 μέρες περιθώριο εξόφλησης (ο κώδικας ορίζει τουλάχιστον 20). Από αύριο μέχρι τις 24/11 που λήγει είναι 20 μέρες. Οπότε είναι τυπικά εντάξει.

Ίσως αν δεν έκανα παράπονο και το κωλοβαρούσα επίτηδες, δε θα είχαν εκδώσει λογαριασμό ακόμα. Ίσως και να ήταν προγραμματισμένο να εκδώσουν στις 29/10 και να μη χρειαζόταν καν η όλη φασαρία. Τέσπα πάμε παρακάτω. Πάτησα το πράσινο κουμπί στη ΡΑΕ και το αίτημα έκλεισε άμεσα, δε μ'άφησε να γράψω αποχαιρετηστήριο μήνυμα. 🤪 Προσοχή λοιπόν όσοι έχετε ενεργό αίτημα στη ΡΑΕ, μη πατήσετε το πράσινο κατά λάθος (ειδικά από τάμπλετ/κινητό είναι εύκολο να γίνει η στραβή). Δε ζητάει ούτε καν επιβεβαίωση αν είστε σίγουρος, απλά ολοκληρώνεται το αίτημα.

Πάμε στο λογαριασμό τώρα... με μια ματιά βλέπω πως με έχουν χρεώσει με λάθος τιμή προμήθειας 0.0745... ενώ έχω υπογράψει 0.086 - 25% = 0.0645. Μου το είχε πει η κοπέλα στο κατάστημα ότι η έκπτωση μπαίνει προκαταβολικώς... βέβαια πέρασαν τόσοι μήνες, λες να νόμιζαν πως έχω ξεχάσει σε τι τιμή υπέγραψα κι έβαλαν 0.01 παραπάνω; Ή νομίζουν ότι έχω χάσει το αντίγραφο της σύμβασης; 😄 30 ευρώ μαζί με ΦΠΑ μου χρωστάνε από δω.

Φτου ξανά αμφισβήτηση...

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

6 λεπτά πριν, eselor είπε

Τώρα από αυτά που διαβάζω εδώ, εφόσον έχω ΠΟΛΥ μικρή κατανάλωση (±120KW/μηνα), φαίνεται να με συμφέρει κάτι σε Ηρων / nrg;

https://heron.gr/energy/electricity/epixeirisi/up-business-1-zero/

με ρήτρα ,χωρίς πάγιο , 50€ δώρο εγγραφής

χωρίς δέσμευση

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Φτου ξανά αμφισβήτηση...

😂

• Like 1

@korakios

Καλησπερα.Εδω και 20 μερες η NRG δεν μου εχει απαντησει στο μαιλ παραπονων.

Θα προχωρησω σε καταγγελια.Μπορεις να με βοηθησεις με το πως θα κανω την καταγγελια ??

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...