Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, tasep είπε

Ναι έχω κάνει αίτηση για το Online και περιμένω από τότε.. 

Μια χαρά τότε

στη Ζενίθ ήταν ο τελικός ? αν ναι σου έβαλαν και ρήτρα αποχώρησης ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όχι, έναντι είναι.. Δεν νομίζω να είχαν ακόμη κάποια ειδοποίηση από ΔΕΗ αφού δεν μου έχουν στείλει εμένα ειδοποίηση να κάνω ebill.. 

1 λεπτό πριν, tasep είπε

Όχι, έναντι είναι.. Δεν νομίζω να είχαν ακόμη κάποια ειδοποίηση από ΔΕΗ αφού δεν μου έχουν στείλει εμένα ειδοποίηση να κάνω ebill.. 

οκ, σε αναμονή γενικότερα λοιπόν

• Like 1

Υπαρχει καποιο site οπου μπορεις να δεις την ΟΤΣ ανα μηνα που να ενημερωνεται αυτοματα? π.χ. σημερα να δειχνει ποια ηταν η μεση ΟΤΣ για το Σεπτεμβριο (π.χ. 120 ευρω) και μεση ΟΤΣ για τον Οκτωβριο μεχρι σημερα 31.10

7 ώρες πριν, korakios είπε

υποθέτω οτι περιμένουν να φύγουν τα της ΔΕΗ πρώτα

H ΔΕΗ πιστευω δεν θα αλλαξει τις τιμες,μιας και εχει και την δυνατοτητα.Η οποια οπως διαβαζω προερχεται απο την προετοιμασια επιστροφηε μοναδων στον λιγνιτη.Ασε που ειναι λαμπρη ευκαιρια για τους ιδιωτες που την αγοραζουν,να μαζεψουν πισω τις διαρροες ετων προς εναλλακτικους και να κανουν μετα τα κουμαντα τους απο αλλη θεση ισχυος!

4 λεπτά πριν, panos4tw είπε

Υπαρχει καποιο site οπου μπορεις να δεις την ΟΤΣ ανα μηνα που να ενημερωνεται αυτοματα? π.χ. σημερα να δειχνει ποια ηταν η μεση ΟΤΣ για το Σεπτεμβριο (π.χ. 120 ευρω) και μεση ΟΤΣ για τον Οκτωβριο μεχρι σημερα 31.10

https://www.dei.gr/el/i-dei/dimosieuseis/miniaia-pliroforiaka-deltia/miniaia-timi-ekkatharisis-agoras-market-clearing-p
https://www.admie.gr/agora/enimerotika-deltia/mesostathmiki-timi-agoras (πρώτη στήλη)
https://www.enexgroup.gr/el/markets-publications-el-day-ahead-market (εβδομαδιαία σύνοψη)
https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures (περίοδο κατανάλωσης , αργεί να φορτώσει)

• Thanks 1

Στις 19/2/2018 στις 7:47 ΠΜ, Πανος999 είπε

Το σκεφτομαι κ εγω πλεον ν αλλαξω..

Protergia κοιταω κ watt wolt που δν εχει συμβολαιο..

Απλα θελω να βρω τις τιμες..

Με watt and volt συνέχεια θα σου κόβουν το ρεύμα 

1 λεπτό πριν, Lioner είπε

Με watt and volt συνέχεια θα σου κόβουν το ρεύμα 

το παθαίνω και εγώ καμιά φορά , θέλει λίγο ζέσταμα η χρονοκάψουλα , μη την ξεκινάς κρύα , άλλος έφτασε με 23 χρόνια απόκλιση ...

Καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω το έχετε πει 1000 φορές αλλά θέλω να ρωτήσω για την ρήτρα αναπροσαρμογής που συζητάτε. Δεν το γνώριζα ότι θα εφαρμοστεί, ούτε ενημερώθηκα από κάποιον (1 χρόνο σε ΔΕΗ Γ1 με ΚΟΤ Α) και τρελάθηκα από το +48€ που είδα. Διάβαζα το θέμα και βλέπω ότι μπορούμε να το προσβάλλουμε, να μην το πληρώσουμε με αποστολή παραπόνου ?

Επιπλέον, διάβασα πάλι από εδώ για την ΔΕΗ Online My Home, όπου είδα και εδώ και στο site τους ότι ΔΕΝ εφαρμόζουν ρήτρες, καθώς είναι fixed. Θα μπορώ να αλλάξω συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω ρήτρα αποδέσμευσης, και να έχω και το ΚΟΤ μου? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πληρώνω σε κάθε εκκαθαριστικό τέτοιο πράγμα.

Ευχαριστώ και συγγνώμη ξανά για την ενόχληση.

10 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Διάβαζα το θέμα και βλέπω ότι μπορούμε να το προσβάλλουμε, να μην το πληρώσουμε με αποστολή παραπόνου ?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/776834-ρήτρα-αναπροσαρμογης-δεη/?do=findComment&comment=58889353

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

Με αφορμή την ενεργοποίηση, για πρώτη φορά, από τη Volterra στον τελευταίο λογαριασμό και επειδή η κατάσταση δε φαίνεται να εξομαλύνεται σύντομα, είμαι στην αναζήτηση νέου παρόχου.

Το τωρινό πρόγραμμα μου (έχει σταματήσει να είναι εμπορικά διαθέσιμο καιρό τώρα) είναι:

1. Χρέωση ημέρας: 0,080,072 (με έκπτωση συνέπειας 10%) €/kWh
  2. Χρέωση νύχτας: 0,06610,05949 (με έκπτωση συνέπειας 10%) €/kWh
  3. Εύρος ΟΤΣ/ΤΕA: 40 €/MWh - 70 €/MWh

O Μ.Ο. κατανάλωσής μου ανά τετράμηνο είναι:

1. Ημέρας: 1.900 kWh/τετράμηνο
  2. Νύχτας: 800 kWh/τετράμηνο

O λόγος που έχω παραμείνει μέχρι τώρα είναι το μεγάλο εύρος της ΟΤΣ. Δεδομένου ότι το κέρδος σε σχέση με το ΔΕΗ myHome online είναι ~200€/έτος όταν η ρήτρα προσαρμογής μηδενίζεται λόγου του εύρους της ΟΤΣ, βλέπετε κάποιο λόγο να μη γυρίσω στη ΔΕΗ?

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον korakios για το εξαιρετικό excel και σε όσους μας παρέχουν τόσο σημαντικές πληροφορίες.

Επεξ/σία από kyanokranos

16 λεπτά πριν, kyanokranos είπε

Καλημέρα σε όλους,

Με αφορμή την ενεργοποίηση, για πρώτη φορά, από τη Volterra στον τελευταίο λογαριασμό και επειδή η κατάσταση δε φαίνεται να εξομαλύνεται σύντομα, είμαι στην αναζήτηση νέου παρόχου.

Το τωρινό πρόγραμμα μου (έχει σταματήσει να είναι εμπορικά διαθέσιμο καιρό τώρα) είναι:

1. Χρέωση ημέρας: 0,080,072 (με έκπτωση συνέπειας 10%) €/kWh
  2. Χρέωση νύχτας: 0,06610,05949 (με έκπτωση συνέπειας 10%) €/kWh
  3. Εύρος ΟΤΣ/ΤΕA: 40 €/MWh - 70 €/MWh

O Μ.Ο. κατανάλωσής μου ανά τετράμηνο είναι:

1. Ημέρας: 1.900 kWh/τετράμηνο
  2. Νύχτας: 800 kWh/τετράμηνο

O λόγος που έχω παραμείνει μέχρι τώρα είναι το μεγάλο εύρος της ΟΤΣ. Δεδομένου ότι το κέρδος σε σχέση με το ΔΕΗ myHome online είναι ~200€/έτος όταν η ρήτρα προσαρμογής μηδενίζεται λόγου του εύρους της ΟΤΣ, βλέπετε κάποιο λόγο να μη γυρίσω στη ΔΕΗ?

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον korakios για το εξαιρετικό excel και σε όσους μας παρέχουν τόσο σημαντικές πληροφορίες.

Αυτό είχα και εγώ τα τελευταία 3 χρόνια ,έφαγα 2 κατακεφαλα (ότσ) και στανιαρα.προλαβα και άλλαξα πρόγραμμα 3 μέρες πριν λήξη ένα χωρίς ότσ.Ευρος κάτω από 70 δεν το βλέπω ούτε του χρόνου .άμα δεις τι γίνεται παγκόσμια και ευρωπαϊκά επίσης στην αγορά .Ο κόρακας με το εξελ θα σε σώσει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kyanokranos είπε

Δεδομένου ότι το κέρδος σε σχέση με το ΔΕΗ myHome online είναι ~200€/έτος όταν η ρήτρα προσαρμογής μηδενίζεται λόγου του εύρους της ΟΤΣ, βλέπετε κάποιο λόγο να μη γυρίσω στη ΔΕΗ?

Eπρεπε ηδη να εχεις φυγει,γιατι ηδη αρχισε και σου ροκανιζει τα 200e ...οσο και να σε ποναει οτι δεν θα ξαναπαρεις τετοιες τιμες μετα την φυγη απο Volterra.Αλλωστε αυτες οι τιμες ειναι ακυρωμενες απο το ΟΤΣ ηδη,θεωρητικες ειναι πια.

Επεξ/σία από Specs
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...