Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Apostol. είπε

Παιδια εγω που εκανα συμβολαιο με volton πριν λιγους μηνες και πληρωνω 0,055 ειμαι καλα ε?

Αν εχει ρητρα, ποτε θα περασουν τις αυξησεις?

είτε είχε 6μηνη απαλλαγή , είτε είναι σε πεδίο που δεν πρόσεξες ή περιμένεις εκκαθαριστικό

ανέβασε έναν λογαριασμό

μέσα σε spoiler

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Τωρα παρατηρησα μια χρεωση μηχανισμου προσαρμογης...

Αυτο ειναι?

Απόκρυψη περιεχομένων

1.jpg.7ee98bd4f7189d4ae19876bbdaaad234.jpg2.jpg.9784d81c2b189c5488e2be67a4bff351.jpg

καπου στο 0,153 πληρωσες την KWh, οχι 0,055.

Ναι αυτο ειναι, μηχανισμος προσαρμογης

Επεξ/σία από fredd0

3 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Αυτο ειναι?

ναι , βάλε άμεσα νυχτερινό (κατέβασε το ημερήσιο excel και δες απο τις ρυθμιζόμενες τουλάχιστον πόσα θα γλίτωνες τόσα χρόνια και για τα υπόλοιπα

Αναφορά σε κείμενο

Για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ξεκινάς με το έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμού (στο site του κάθε πάροχου είναι στα "χρησιμα έγγραφα")
Και
Ζητάς απο την εταιρία γραπτώς μέσω email :
τι είναι η χρέωση αναπροσαρμογής, (ή ρητρα ή πως αλλιώς την ονομάζουν)
την ανάλυση του ποσού πως προέκυψε ακριβώς
και γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις καθώς επηρεάζει την πραγματική τιμή απο τη διαφημιζόμενη ,
επιστροφή όλου του ποσού
και να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

Αν δεν απαντήσουν στέλνεις έντυπο παραπόνου (στα "χρησιμα έγγραφα" και αυτό)

Ανάλογα την απάντηση (ή μη ), κάνεις καταγγελία στο ΣτΚ και όποτε βγει η απόφαση, παίρνεις μέρος ή όλο το ποσό

Μπορείς να κάνεις και εγγραφή στο https://my.rae.gr/ και να κάνεις αίτημα/παράπονο αν και ακόμα δε μου απάντησαν στο πως γίνεται η επίλυση και αν μπαίνει και ο ΣτΚ

πριν την καταγγελία , κάνε αίτηση για ένα απο τα προγράμματα που μείνανε στο άλλο θέμα

• Like 1

3 λεπτά πριν, fredd0 είπε

καπου στο 0,153 πληρωσες την KWh, οχι 0,055.

Ναι αυτο ειναι, μηχανισμος προσαρμογης

Πως το εβγαλες? Γιατι εγω κανω (206,3+126,26)/1288,80=0,2580

1 λεπτό πριν, Apostol. είπε

(126,26+70,88)/1288 =0,15305900621

αυτα πληρωσες για προμηθεια ρευματος. Η μεταφορα, παγιο κλπ που περιλαμβανονται στα 206,03 ειναι αλλο θεμα, οχι προμηθεια.

• Thanks 1

Kαλησπέρα συμφορουμητες , 

Ενα 8μηνο στην Efa με ΚΟΤ και ενω εχω υπογραψει στο fixed προγραμμα τους , μου κανουν πεταπηδηση απο την αρχη στο POWER KOT χωρις να μου εχουν στειλει καθολου ορους του προγραμματος , ουτε να με ρωτησουν εαν δεχομαι. Ενω τους παιρνω 2-3 τηλεφωνα και μου επιβεβαιωνουν οτι το Power KOT δεν εχει Ρητρα (οντως εως τους 3 υπολοιπους λογαριασμους δεν ειχα ρητρα , επαναπαφθηκα , λεω δικιο θα εχουν ) , βγαινει ο εκκαθαριστικος σημερα με 90 ευρω καπελο τη Ρητρα . Τι κανουμε; Ιδεες ; 

Screenshot_15.png

• Sad 1

2 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Όταν αναφερόμαστε στην τιμή της kWh κάθε παρόχου, δεν συμπεριλαμβάνουμε σε αυτή τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, που είναι ίδιες ανεξαρτήτως παρόχου.

• Like 1
  • Thanks 1

Οκ ευχαριστω ολους, εχω κανει συμβολαιο πριν λιγους μηνες, μπορω να βαλω νυχτερινο?

Προφανως οταν εκανα τα συμβολαια δεν ειχε αναφερθει τιποτα για ρητρες χαχα.

Και αν θυμαμαι μου ειχε πει οτι αυτο το προγραμμα δεν εχει νυχτερινο...

Μόλις τώρα, Incepted είπε

βρε βρε, πως απο εδώ , τώρα μας θυμήθηκες που σε ψάχναμε για εντυπώσεις απο efa ???!!!!!

1 λεπτό πριν, Incepted είπε

μου κανουν πεταπηδηση απο την αρχη στο POWER KOT χωρις να μου εχουν στειλει καθολου ορους του προγραμματος , ουτε να με ρωτησουν εαν δεχομαι.

δυστυχώς έτσι λέει η νομοθεσία (μετά απο 6μήνες έχουν δικαίωμα αλλαγής τιμών)

βέβαια εσένα σου άλλαξαν πρόγραμμα επομένως το συζητάμε @ekrepali

2 λεπτά πριν, Incepted είπε

Ενω τους παιρνω 2-3 τηλεφωνα και μου επιβεβαιωνουν οτι το Power KOT δεν εχει Ρητρα

αν δεν το έχεις γραπτώς δυσκολεύει ...και γενικότερα μην πιστεύετε τους πωλητές που ορκίζονται στην προσκοπική τους τιμή.

3 λεπτά πριν, Incepted είπε

βγαινει ο εκκαθαριστικος σημερα με 90 ευρω καπελο τη Ρητρα . Τι κανουμε; Ιδεες ; 

Spoiler

Για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ξεκινάς με το έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμού (στο site του κάθε πάροχου είναι στα "χρησιμα έγγραφα")
Και
και γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις καθώς επηρεάζει την πραγματική τιμή απο τη διαφημιζόμενη ,
επιστροφή όλου του ποσού
και να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

Ανάλογα την απάντηση (ή μη ), κάνεις καταγγελία στο ΣτΚ και όποτε βγει η απόφαση, παίρνεις μέρος ή όλο το ποσό

Μπορείς να κάνεις και εγγραφή στο https://my.rae.gr/ και να κάνεις αίτημα/παράπονο αν και ακόμα δε μου απάντησαν στο πως γίνεται η επίλυση και αν μπαίνει και ο ΣτΚ

και πας στο άλλο θέμα για το online που παίρνει KOT

5 λεπτά πριν, Incepted είπε

Ενα 8μηνο στην Efa με ΚΟΤ και ενω εχω υπογραψει στο fixed προγραμμα τους , μου κανουν πεταπηδηση απο την αρχη στο POWER KOT χωρις να μου εχουν στειλει καθολου ορους του προγραμματος , ουτε να με ρωτησουν εαν δεχομαι. Ενω τους παιρνω 2-3 τηλεφωνα και μου επιβεβαιωνουν οτι το Power KOT δεν εχει Ρητρα (οντως εως τους 3 υπολοιπους λογαριασμους δεν ειχα ρητρα , επαναπαφθηκα , λεω δικιο θα εχουν ) , βγαινει ο εκκαθαριστικος σημερα με 90 ευρω καπελο τη Ρητρα . Τι κανουμε; Ιδεες ; 

Screenshot_15.png

Κατ αρχας ειναι διαθεσιμο το ΚΟΤ στο προγραμμα που θελεις? Κατα δευτερο, εισαι βεβαιος οτι τα 94 ευρω ειναι οντως ρητρα, και οχι χρεωση γιατι στους εναντι σου ειχαν πιστωσει ΚΟΤ και τελικα δε το δικαιουσαι (υπερβαση οριου) 

Οκ ευχαριστω ολους, εχω κανει συμβολαιο πριν λιγους μηνες,

πόση η ρήτρα αποχώρησης ?

Και αν θυμαμαι μου ειχε πει οτι αυτο το προγραμμα δεν εχει νυχτερινο...

δε γίνεται αυτό , μπορείς άνετα να βάλεις απλά θα έχει κοινή χρέωση κιλοβατώρας

το excel το συμπλήρωσες να δεις ?

Μόλις τώρα, fredd0 είπε

Κατ αρχας ειναι διαθεσιμο το ΚΟΤ στο προγραμμα που θελεις?

ναι ήταν εξαρχής

Μόλις τώρα, korakios είπε

βρε βρε, πως απο εδώ , τώρα μας θυμήθηκες που σε ψάχναμε για εντυπώσεις απο efa ???!!!!!

δυστυχώς έτσι λέει η νομοθεσία (μετά απο 6μήνες έχουν δικαίωμα αλλαγής τιμών)

βέβαια εσένα σου άλλαξαν πρόγραμμα επομένως το συζητάμε @ekrepali

αν δεν το έχεις γραπτώς δυσκολεύει ...και γενικότερα μην πιστεύετε τους πωλητές που ορκίζονται στην προσκοπική τους τιμή.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Και
επιστροφή όλου του ποσού

και πας στο άλλο θέμα για το online που παίρνει KOT

χαχα γελασα με το προηγουμενο mention . Γενικά κυλουσαν ολα καλα μεχρι τωρα . Η αλλαγη του προγραμματος εγινε εξ αρχης , και αυτο που υπεγραψα ειχε αλλους ορους και 2ετες συμβολαιο . Θεωρώ πως καπως μπορώ να τους πιέσω . Αλλιως με βλεπω για το Home Enter

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...