Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, korakios είπε

ανέβασέ το σε google drive, dropbox κτλ και δώσε λινκ :)

Έγινε... για πες μου καλά τα λέω 

14 λεπτά πριν, Decano είπε

Να τους καλέσεις να το διευκρινήσεις. Μήπως σ έβαλαν στο νέο πρόγραμμα; Το fix power καταργήθηκε, όποιος πρόλαβε..

To fix power business 2 είναι το πρόγραμμα,.... Χωρίς ρήτρα (και καλά) 

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thanos-parousis είπε

Έγινε... για πες μου καλά τα λέω 

βασικά απλά σου στείλανε τους γενικούς όρους που είναι και στο site (πλέον δεν τους έχει ,είχα λινκ απο ιστορικό)

https://efaenergy.gr/wp-content/uploads/2020/11/ILEKTRIKO-REYMA-GENIKOI-OROI-PROMITHEIAS.pdf

δε σου στείλανε τίποτε άλλο ?????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, thanos-parousis είπε

Μόλις μου στείλανε το συμβόλαιο fix για Γ22 που όπως λεν δεν έχει ρήτρα, κάτι που δεν  ισχύει τελικά διαβάζοντας το συμβόλαιο....  στο home fix  έλεγε χωρίς ρήτρες ( είχε ειδικούς όρους?) 

Το είχα δει κι εγώ... ήταν έναντι έντυπο που έλεγε Γ21, Γ22 σε μπλε κουτάκια... κι έλεγε fix, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής. Πιο πολύ σαν promo ήταν παρά επίσημοι ειδικοί όροι, αλλά από κάτω είχε πεδίο για υπογραφή.

Πρόσεξε μη πάνε να σου κάνουνε λαμογιά, και να σου πούνε άκυρη η προσφορά. Βρήκα τώρα και το πεδίο απ'τον κώδικα προμήθειας που είχα αναφέρει.

Η προσφορά είναι δεσμευτική για 10 μέρες, φαντάζομαι αν έχει με σωστό τρόπο και σου έχουν στείλει όλα τα έγγραφα. Οι προσφορές που σου πετάνε μια φωτογραφία ή ένα γραπτό κείμενο χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, δε ξέρω κατά πόσο έχει ισχύ. Πιο πολύ είναι ενημέρωση παρά προσφορά.

1625620872_.jpg.4239c0a2bfcd2a90055a72e883ad1d27.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

βασικά απλά σου στείλανε τους γενικούς όρους που είναι και στο site (πλέον δεν τους έχει ,είχα λινκ απο ιστορικό)

https://efaenergy.gr/wp-content/uploads/2020/11/ILEKTRIKO-REYMA-GENIKOI-OROI-PROMITHEIAS.pdf

δε σου στείλανε τίποτε άλλο ?????

Στην αίτηση σύναψης σύμβασης λέει ότι διάβασα και αποδέχομαι τους ειδικούς όρους αλλά δεν τους βρίσκω... όχι δεν μου έστειλαν κάτι αλλο.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanos-parousis είπε

Στην αίτηση σύναψης σύμβασης λέει ότι διάβασα και αποδέχομαι τους ειδικούς όρους αλλά δεν τους βρίσκω...

σε κατάστημα πήγες ? Αν ναι ,δε σου δώσανε αντίγραφο ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

σε κατάστημα πήγες ? Αν ναι ,δε σου δώσανε αντίγραφο ?

Βασικά πρώτα με πήραν τηλέφωνο για την προσφορά πριν κάνα μήνα και αφού έδειξα ενδιαφέρον μου λεν ελα από το κατάστημα μαζί με προηγούμενο λογαριασμό /φωτογραφία μετρητή, αφού πήγα μιλήσαμε  έδωσα τα έγγραφα και μου είπαν ότι θα μου στείλουν το συμβόλαιο/σύναψη συμφωνίας μέσω email  για το δω κ.λ......

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanos-parousis είπε

Βασικά πρώτα με πήραν τηλέφωνο για την προσφορά πριν κάνα μήνα και αφού έδειξα ενδιαφέρον μου λεν ελα από το κατάστημα μαζί με προηγούμενο λογαριασμό /φωτογραφία μετρητή, αφού πήγα μιλήσαμε  έδωσα τα έγγραφα και μου είπαν ότι θα μου στείλουν το συμβόλαιο/σύναψη συμφωνίας μέσω email  για το δω κ.λ......

υπογραφή έχεις βάλει κάπου ?!

• Like 1
Δημοσ.

υπογραφή έχεις βάλει κάπου ?!

Όχι πουθενά 

15 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το είχα δει κι εγώ... ήταν έναντι έντυπο που έλεγε Γ21, Γ22 σε μπλε κουτάκια... κι έλεγε fix, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής. Πιο πολύ σαν promo ήταν παρά επίσημοι ειδικοί όροι, αλλά από κάτω είχε πεδίο για υπογραφή.

Πρόσεξε μη πάνε να σου κάνουνε λαμογιά, και να σου πούνε άκυρη η προσφορά. Βρήκα τώρα και το πεδίο απ'τον κώδικα προμήθειας που είχα αναφέρει.

Η προσφορά είναι δεσμευτική για 10 μέρες, φαντάζομαι αν έχει με σωστό τρόπο και σου έχουν στείλει όλα τα έγγραφα. Οι προσφορές που σου πετάνε μια φωτογραφία ή ένα γραπτό κείμενο χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, δε ξέρω κατά πόσο έχει ισχύ. Πιο πολύ είναι ενημέρωση παρά προσφορά.

1625620872_.jpg.4239c0a2bfcd2a90055a72e883ad1d27.jpg

Δίκιο έχεις.... ύποπτα πράγματα , πουθενά δεν βλέπω ειδικούς όρους!!!! Μόνο γενικούς και το promo της προσφοράς 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thanos-parousis είπε

Όχι πουθενά 

Πάρε αύριο ένα τελευταίο τηλ και πες τους να στα στείλουνε ηλεκτρονικά ,άμεσα ,αλλιώς  προχωράς και πας αλλού .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billyst είπε

Χειμώνα τι κάνουμε δλδ; Καλοριφέρ η κλιματιστικό βράδυ ;

Ηλεκτρική κουβέρτα...... Είναι ποίο φτηνό μόνο 60 watt κατανάλωση αν το βάλεις τέρμα

Δημοσ.

Πάρε αύριο ένα τελευταίο τηλ και πες τους να στα στείλουνε ηλεκτρονικά ,άμεσα ,αλλιώς  προχωράς και πας αλλού .

Να ζητήσω να μου στείλουν τους ειδικούς όρους? 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, glamor είπε

Ηλεκτρική κουβέρτα...... Είναι ποίο φτηνό μόνο 60 watt κατανάλωση αν το βάλεις τέρμα

Χαχαχαχαχαχ έχω μωρό ρε φίλε αλλιώς άνετα τ κάνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...