Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ορθη επαναληψη, για να μην κανω καμια μλκια.

κοκκινη η τιμη κιλοβατωρας και σε κυκλο οι κιλοβατωρες που καιει το μαγαζι τον χρονο και το παγιο που μου ειπαν.

αρα με συμφέρει η WE?
υπαρχει αυτο το προγραμμα η θα παρω και θα μου πουν αντιο οπως καναν στα οικιακα αρχες του μηνα;

εχω Γ21

Capture.JPG.a3c2772fcac2476a196537cf4b45b281.JPG

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε

Ορθη επαναληψη, για να μην κανω καμια μλκια.

σωστά είναι

4 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε

υπαρχει αυτο το προγραμμα η θα παρω και θα μου πουν αντιο οπως καναν στα οικιακα αρχες του μηνα;

τα ονόματα είναι και υπερσύνδεσμοι και σε πάνε στη σελίδα.

Είχε προσπαθήσει ο @HERTHAN για Γ22 αλλά δεν ήταν ευχαριστημένος με την επικοινωνία

όπως σου είπα αλλάξαν και 3 φορές τιμές στο ίδιο πρόγραμμα

ζήτα τα χαρτιά , διάβασε το συμβόλαιο , απαραίτητα να έχει ειδικούς όρους που να αναφέρει οτι δεν εφαρμόζεται ρήτρα μιας και άλλα λένε οι γενικοί όροι

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , για να είναι στο excel με τα σταθερά ,συνέχεια στο άλλο θέμα αφού διαβάσεις τις τελευταίες 10 σελίδες :)

Σε ευχαριστω. Το λογαριασμο εταιρου που τον βρισκω τωρα που δεν υπαρχει στον λογαριασμο της ελιν??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, korakios είπε

όπως σου είπα αλλάξαν και 3 φορές τιμές στο ίδιο πρόγραμμα

Επιτρέπεται να το κάνουν αυτό ρε συ; Εγώ στον Κώδικα Προμήθειας διάβασα πως οι προσφορές που κάνουν οι πάροχοι έχουν ισχύ για ένα διάστημα. Και υποτίθεται αν υπογράψεις πρέπει να διατηρήσουν και 6 μήνες τις τιμές. Βέβαια στον κώδικα προμήθειας έλεγε ότι κάθε προσφορά πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα έντυπα (όροι, έντυπο υπαναχώρησης κλπ)... οπότε αν στέλνουν προσφορές με μια φωτογραφία ή με απλό γραπτό κείμενο δεν είναι υποχρεωμένοι να την τηρήσουν;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Επιτρέπεται να το κάνουν αυτό ρε συ; Εγώ στον Κώδικα Προμήθειας διάβασα πως οι προσφορές που κάνουν οι πάροχοι έχουν ισχύ για ένα διάστημα. Και υποτίθεται αν υπογράψεις πρέπει να διατηρήσουν και 6 μήνες τις τιμές. Βέβαια στον κώδικα προμήθειας έλεγε ότι κάθε προσφορά πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα έντυπα (όροι, έντυπο υπαναχώρησης κλπ)... οπότε αν στέλνουν προσφορές με μια φωτογραφία ή με απλό γραπτό κείμενο δεν είναι υποχρεωμένοι να την τηρήσουν;

δε νομίζω να άλλαξαν τιμή σε κάποιον που είχε υπογράψει με άλλες τιμές , απλά ανέφερα οτι απο Σεπτέμβριο που βγήκε το Yellow άλλαξε 3 φορές η τιμή του .

Το ίδιο πχ έκανε και η Protergia με το fix (0,22 χωρίς την έκπτωση)

Και η Zenith στο free κτλ κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αποφασισα να παω στην We.

ποια ειναι η διαδικασια καταγγελιας της σύμβασης με την Ελιν που βρισκομαι τωρα;

τους απαντω απλα στο μειλ που μου εστειλαν η χρειαζεται κατι αλλο;

Επεξ/σία από DarK_HumOuR
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DarK_HumOuR είπε

αποφασισα να παω στην We.

ποια ειναι η διαδικασια καταγγελιας της σύμβασης με την Ελιν που βρισκομαι τωρα;

τους απαντω απλα στο μειλ που μου εστειλαν η χρειαζεται κατι αλλο;

καμία , τα κάνει ο άλλος πάροχος

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xristosan είπε

και δεν περναει με τον αριθμο παροχης η εγγραφη

κάτι έχω χάσει

για ποια εγγραφή μιλάς ? στο τι θες να εγγραφείς ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

κάτι έχω χάσει

για ποια εγγραφή μιλάς ? στο τι θες να εγγραφείς ?

στην δεη e bill για να κανω αιτηση για το Myhome online

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xristosan είπε

στην δεη e bill για να κανω αιτηση για το Myhome online

τα μπλε γράμματα είναι υπερσύνδεσμοι λινκ που λέμε . πάτα και θα καταλάβεις , μπορείς

καλή συνέχεια απο μένα :)

Μόλις τώρα, DarK_HumOuR είπε

στο άλλο θέμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...