Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Decano είπε

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με εκπροσώπους μας, επισυνάπτονται τα απαιτούμενα έντυπα, τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν, να υπογραφούν και να προωθηθούν πίσω σε εμάς, μαζί με Υπεύθυνη Δήλωση με θεώρηση γνησίου υπογραφής μέσω gov.gr ότι τα στοιχεία που δηλώνονται είναι ορθά.

Υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα αποχώρησης ανέρχεται σε €120.

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση,

Δε ξέρω τι να πω... πώς θα χρεώσουν 120 ευρώ αν δεν είσαι ακόμα πελάτης τους; Είναι η 1η φορά συναντάμε τέτοια περίπτωση. Είχε συμπληρώσει το ΣΤ στην αίτηση, σωστά; Μου φαίνεται χαζό εφόσον δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η εκπροσώπηση.

Αν λένε ότι θα χρεώσουν 120... θα το κάνουν. Και θα πρέπει μετά να το αμφισβητήσεις. Κι αν στείλουν κάνα ραβασάκι στον ΔΕΔΔΗΕ ότι το άφησες απλήρωτο, μπορεί να'χεις άλλες εκπλήξεις.

Δε ξέρω πως έμπλεξες έτσι... γι'αυτό πρέπει να το παίρνουμε απόφαση πριν υπογράψουμε σύμβαση κι όχι να αλλάζουμε γνώμη κάθε μέρα, κυρίως όταν έχουμε να κάνουμε με παρόχους φαντάσματα.

edit: Μη μου πεις ότι βιάστηκες ήδη να υπογράψεις και στον ΗΡΩΝ για το Only Home πριν ξεκαθαρίσεις τι ισχύει με την υπαναχώρηση και το πέναλτυ της EFA.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, st@kas είπε

Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος αποφυγής της «αυτόματης» αλλαγής συμβολαίου; Με καλούν από την elpedison για αλλαγή προγράμματος αλλά δεν δέχομαι αυτό που μου προτείνουν. Αυτή την στιγμή έχω το electricity home night fixed.

Αν δεν αλλάξεις μόνος σου να πας σε άλλον πάροχο, θα σε βάλουν αυτόματα σε ένα τρέχων με τη λήξη του συμβολαίου. Κάντην άμεσα για ΔΕΗ On line.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς υπόψη του την περίοδο χάριτος ανά πάροχο, μέχρι να αρχίσουν να χρεώνουν την ρήτρα αναπροσαρμογής; Για παράδειγμα στην nrg λένε οι ίδιοι (προφορικά πάντα, δεν το αναφέρουν στο συμβόλαιο) ότι δεν χρεώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής τους 2 πρώτους μήνες ενός νέου συμβολαίου. Θα με ενδιέφερε πολύ αν κάποιος έχει την πληροφορία αυτή για άλλους παρόχους.

Επεξ/σία από thefireman
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thefireman είπε

Έχει κανείς υπόψη του την περίοδο χάριτος ανά πάροχο, μέχρι να αρχίσουν να χρεώνουν την ρήτρα αναπροσαρμογής; Για παράδειγμα στην nrg λένε οι ίδιοι (προφορικά πάντα, δεν το αναφέρουν στο συμβόλαιο) ότι δεν χρεώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής τους 2 πρώτους μήνες ενός νέου συμβολαίου. Θα με ενδιέφερε πολύ αν κάποιος έχει την πληροφορία αυτή για άλλους παρόχους.

Ακουστά την έχουμε.  😄

Δημοσ.

Η πληροφορία που έχω είναι ότι το 2μηνο ισχύει για όσες αιτήσεις περάσουν μέχρι Παρασκευή. Μετά ούτε το 2μηνο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexiko είπε

Η πληροφορία που έχω είναι ότι το 2μηνο ισχύει για όσες αιτήσεις περάσουν μέχρι Παρασκευή. Μετά ούτε το 2μηνο.

ΟΚ, στην nrg αναφέρεσαι φαντάζομαι. Αυτό το στάδιο το έχω περάσει. Τον επόμενο πάροχο ψάχνω να βρω, γιατί πλησιάζει το δίμηνο στην λήξη του...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thefireman είπε

ΟΚ, στην nrg αναφέρεσαι φαντάζομαι. Αυτό το στάδιο το έχω περάσει. Τον επόμενο πάροχο ψάχνω να βρω, γιατί πλησιάζει το δίμηνο στην λήξη του...

Για την nrg λέω σωστά. Για τον επόμενο πάροχο τα γνωστά, εξέλ καταναλώσεις κλπ κλπ 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, thefireman είπε

φυσικό αέριο 6 μήνες χάριτος ,γραμμένο στο συμβόλαιο

υπόλοιποι 18 μήνες φαρμάκι με τρελό πέναλτι αποχώρησης (επιστροφή όλων των εκπτώσεων καπάκι)

Ζενιθ 6 μήνες χάριτος , αλλά δεν έχω ψάξει αν ισχύει ακόμα

NRG είναι στο προφορικό και αάλογα τα κέφια

Γιατί δεν πας στα άλλα που μείνανε χωρίς ρήτρα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

υπόλοιποι 18 μήνες φαρμάκι με τρελό πέναλτι αποχώρησης (επιστροφή όλων των εκπτώσεων καπάκι)

Και ζενίθ λήγει την περίοδο χάριτος. Ήρων έμαθα σήμερα για 2μηνο χωρίς Οτς ως εμπορική πολιτική (σαν την nrg) αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά σας μεταφέρω πληροφορίες που λαμβάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, korakios είπε

Ουσιαστικά μιλάς για την ΔΕΗ. Τι ρήτρα αποχώρησης έχει η ΔΕΗ;

Το σκεπτικό μου είναι ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί ξανά μετά από μερικους μήνες και ότι τότε θα μπορέσω να βρω μια καλύτερη προσφορά. Οπότε ψάχνω να δω αν συμφέρει να γεφυρώσω το διάστημα αυτό με  2-3 αλλαγές παρόχων, π.χ. σε ένα συμβόλαιο όπως το 360 ξεγνοισιά της Volterra, με μικρή χρέωση, παραμονή για την περίοδο χάριτος και πληρωή της ρήτρας αποχώρησης και μετά αλλαγή σε άλλο πάροχο. Για να έχει νόημα αυτό πρέπει και η ρήτρα αποχώρησης να είναι σε λογικά πλαίσια.

10 λεπτά πριν, alexiko είπε

Και ζενίθ λήγει την περίοδο χάριτος. Ήρων έμαθα σήμερα για 2μηνο χωρίς Οτς ως εμπορική πολιτική (σαν την nrg) αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά σας μεταφέρω πληροφορίες που λαμβάνω.

ΟΚ, χρήσιμη η πληροφορία για την Ήρων. Ευχαριστώ! Θα δω τι ρήτρα αποχώρησης έχουν...

Επεξ/σία από thefireman
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thefireman είπε

Ουσιαστικά μιλάς για την ΔΕΗ. Τι ρήτρα αποχώρησης έχει η ΔΕΗ;

είσαι για το online, πολύ μικρή ρήτρα αποχώρησης σχεδόν την καλύπτει το 30€ δώρο

αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα καλυφθείς , συνέχεια (αναγκαστικά για αποφυγή θερμόαιμων!) στο αντίστοιχο θέμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, korakios είπε

είσαι για το online, πολύ μικρή ρήτρα αποχώρησης σχεδόν την καλύπτει το 30€ δώρο

ΟΚ, την κρατάω ως μια καλή επιλογή. Για την Ηρων στο πρόγραμμα UP για παραμονή για 2 μήνες αν ισχύει η περίοδος χάριτος στην ρήτρα αναπροσαρμογής τι άποψη έχεις; Αν το καταλαβαίνω καλά από αυτά που διαβάζω δεν έχει δώρο για το νέο συμβόλαιο αλλά δεν έχει και ρήτρα αποχώρησης.

38 λεπτά πριν, alexiko είπε

Για τη Ήρων το δίμηνο ισχύει και για το UP; Γιατί το βλέπω ως μια καλή λύση για ένα δίμηνο. :)

Ναι, αυτές οι προφορικές πληροφορίες που μνεταφέρουν οι πωλητές έχουν το ρίσκο τους, καθώς δεν αποτελούν επίσημη δέσμευση της εταιρίας... Φτάσαμε στο σημείο όμως όπου ο "πνιγμένος" πιάνεται από τα μαλιά του...

Επεξ/σία από thefireman
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thefireman είπε

Για την Ηρων στο πρόγραμμα UP για παραμονή για 2 μήνες αν ισχύει η περίοδος χάριτος στην ρήτρα αναπροσαρμογής τι άποψη έχεις;

περίοδο χάριτος δεν υπολογίζει αλλά μπορείς να τα αφαιρέσεις απο την τελική ,δες και μόνος σου όταν κατεβάσεις το excel

έβαλα και το ΓΝ1 της ΔΕΗ , το ξέχασα τελείως

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, korakios είπε

Ορίστε... χτες το συζητούσαμε κι αυτό δεν το γνώριζα. Όχι ότι θα το πρότινα σε κανέναν αλλά το φανταζόμουνα πως είναι too good to be true να σε αφήσουν να φύγεις σχεδόν τζάμπα μετά από ένα 6μηνο χωρίς ρήτρες αναπροσαρμογής.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

περίοδο χάριτος δεν υπολογίζει αλλά μπορείς να τα αφαιρέσεις απο την τελική ,δες και μόνος σου όταν κατεβάσεις το excel

Το έχω κατεβάσει. 🙂 Οι υπλογισμοί που θέλω να κάνω είναι λίγο πιο σύνθετοι, καθώς περιλαμβάνουν το αρχικό δώρο, αλλά και την ρήτρα αποχώρησης σε σύγκριση με το όφελος λόγω περιόδου χάριτος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...