Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

αυτο ναι,λεω μηπως καποιοι παροχοι δινουν μια μικρη εκπτωση εξτρα αν κανω ρευμα με φυσικο αεριο μαζι(οχι μονο δεη)

https://allazorevma.gr/  δες εδω εαν σε συμφερει καποιο συνδιαστικο πακετο. 

Επεξ/σία από Mando
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ που πληρώνω έναντι γύρω στο 90αρη και εκκαθαριστικό περίπου 210 κάθε φορά αξίζει να φύγω σε άλλον πάροχο; Θα ήθελα να πληρώνω κάθε μήνα και όχι τετραμηνία μπαμ με τη μια 220 ευρώ. Μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό το κομμάτι. Επίσης οι χρεώσεις για τα νησιά και τα λοιπά τις πληρώνουμε και στους άλλους παρόχους;

2 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Εγώ που πληρώνω έναντι γύρω στο 90αρη και εκκαθαριστικό περίπου 210 κάθε φορά αξίζει να φύγω σε άλλον πάροχο; Θα ήθελα να πληρώνω κάθε μήνα και όχι τετραμηνία μπαμ με τη μια 220 ευρώ. Μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό το κομμάτι. Επίσης οι χρεώσεις για τα νησιά και τα λοιπά τις πληρώνουμε και στους άλλους παρόχους;

Καλημερα... Ναι οι χρεωσεις ειναι παντα  και αυτες παραμενουν.. Φυσικα...Επισης  αν αλλαξεις παροχο  μπορει να χρειαστεις  νεο πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν εχει ληξει αυτο...

6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Γιατί, έχει μετρητές νυχτερινού ο ΔΕΔΔΗΕ;

Αφού είχε έλλειψη.

Ναι... Υπαρχει μια ελλειψη μετρητων...Και σε  ποια περιοχη.. 

4 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Το καλύτερο είναι να δεις τις κιλοβατώρες που έχεις κάψει στον εκκαθαριστικό λογαριασμό για να πάρεις γνώμη 

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Γιατί, έχει μετρητές νυχτερινού ο ΔΕΔΔΗΕ;

Αφού είχε έλλειψη.

Εγώ πάντως έκανα αίτηση για νυχτερινό μετρητή πριν μια βδομάδα κάθε εχτές μου ήρθε ειδοποίηση για πληρωμη στον ΔΕΔΔΗΕ.

Πλήρωσα και περιμένω αλλά η εως τώρα διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη

1 λεπτό πριν, bill999r είπε

Εγώ πάντως έκανα αίτηση για νυχτερινό μετρητή πριν μια βδομάδα κάθε εχτές μου ήρθε ειδοποίηση για πληρωμη στον ΔΕΔΔΗΕ.

Πλήρωσα και περιμένω αλλά η εως τώρα διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη

Ναι μεχρι εκει... Πληρωνεις για να παρεις σειρα προτεραιοτητας ... Υπομονη... Ρωτησες ποτε θα τοποθετηθει;; Σε ποια περιοχη εγινε αυτο;;

Που έχει έλλειψη ρε παιδιά; Καταρχήν ότι αλλαγή και γίνει πλέον στο μετρητή, είτε για νυχτερινό είτε για βλάβη ή οτιδήποτε,  μπαίνει ψηφιακός.

3 ώρες πριν, takoulou είπε

Ναι μεχρι εκει... Πληρωνεις για να παρεις σειρα προτεραιοτητας ... Υπομονη... Ρωτησες ποτε θα τοποθετηθει;; Σε ποια περιοχη εγινε αυτο;;

Δεν ρώτησα. Γαλάτσι είμαι εγώ.

Ελπίζω να έχουν φέρει και να πάρουμε σειρά.

Όντως πλέον μπαίνει ψηφιακός και δεν χρειάζεται καμία μεταβολή στον πίνακα.

για τους μετρητες.. Δεκέμβρη του 2018  δήλωσα πρόβλημα στο μετρητή ότι δεν λειτουργεί το νυχτερινό κ να αλλαχθεί περιοχή Ανάβυσσος.

εληψη είπαν δεν ερχόντουσαν και εκκαθαριστικοίι έκτοτε.  αλαχθηκε γεναρη του 2020 κ καπάκι έσκασε κ εκαθαριστικος 1 έτους

26 λεπτά πριν, sndev είπε

για τους μετρητες.. Δεκέμβρη του 2018  δήλωσα πρόβλημα στο μετρητή ότι δεν λειτουργεί το νυχτερινό κ να αλλαχθεί περιοχή Ανάβυσσος.

εληψη είπαν δεν ερχόντουσαν και εκκαθαριστικοίι έκτοτε.  αλαχθηκε γεναρη του 2020 κ καπάκι έσκασε κ εκαθαριστικος 1 έτους

Εβαλαν ψηφιακό ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...