Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Fallen333 είπε

Κόρακα, εσύ πού πήγες τελικά τότε που διαλέγαμε "ομάδες"? (ΕΛΤΑ vs SOLAR)

Αφού ΕΛΤΑ δεν απαντούσαν , κάνανε λάθη στην αίτηση , την έκανα NRG , αλλά μετά απο "άψογη συνεννόηση" μέσω ΣτΚ , την έκανα προχθές για Voltera 😁

Τώρα που είπα για Volterra , το νέο σταθερό που έβγαλε σήμερα , έχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ίση με τα πάγια που απομένουν

3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Οι ειδικοί όροι δεν υπερκαλύπτουν πάντα τους γενικούς; Γιατί στους ειδικούς το λέει ξεκάθαρα ότι για 24μηνες δεν αλλάζει.

ναι , αλλά η νομοθεσία υπερκαλύπτει όποιους όρους, θα δείξει

1 λεπτό πριν, sndev είπε

ΕΛΙΝ μου ρθαν χθες 2 λογαριασμοί,  ενας προσωπικος ενας για την εταιρεία και στους 2 δεν είχε πάγια κ ειχε την νεα συμφωνηθέντα τιμη 0.099 - 5% αυγουστου. επίσης δεν εχω παρει νεο μαιλ για νεα αναπροσαρμογή με παγιο κ νεα τιμη μετα απο εκεινο στις αρχες αυγουστοτ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/778295-aύξηση-τιμών-eλίν-electricon/

στην ίδια σελίδα που πόσταρες ήταν το λινκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

35 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τους γενικούς όρος τους διάβασες ή τους προσπέρασες;

1.jpg.808f67e14474bc27ea6a10d03e873a58.jpg

Με το 6.4 τροποποιούν όρους (με προθεσμία 60 μέρες).

Μετά το 6μηνο μπορούν με το 6.5 να αλλάξουν τη τιμή προμήθειας χωρίς καν να σου στείλουν ειδοποίηση.

Ναι αυτά τα προσπέρασα. Βιάστηκα να χαρώ.. Εντάξει δηλαδή δεν υπάρχει καμία εγγύηση και για τίποτα, ούτε με τα fixed. 

12 λεπτά πριν, korakios είπε

Αφού ΕΛΤΑ δεν απαντούσαν , κάνανε λάθη στην αίτηση , την έκανα NRG , αλλά μετά απο "άψογη συνεννόηση" μέσω ΣτΚ , την έκανα προχθές για Voltera 😁

Σου απήντησαν ; 

14 λεπτά πριν, korakios είπε

A ναι, ήταν τότε με τα "κοριτσάκια" που λέγαμε...

@Fallen333 είσαι σαν τον θείο που επέστρεψε στο Ελλάντα από Αμέρικα μετά από 1 χρόνο και ξαναπιάνει την κουβέντα για τα νέα, από εκεί που τα άφησε το προηγούμενο καλοκαίρι.:P

5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Σου απήντησαν ; 

ναι

1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε

@Fallen333 είσαι σαν τον θείο που επέστρεψε στο Ελλάντα από Αμέρικα μετά από 1 χρόνο και ξαναπιάνει την κουβέντα για τα νέα, από εκεί που τα άφησε το προηγούμενο καλοκαίρι.:P

ακριβώς όμως 😂

16 ώρες πριν, korakios είπε

βάζω 10 στρουμφονομίσματα στοίχημα οτι πήγε στο "φθηνότερο".... το up!

Δεν ξέρω εάν έχει πάει στο UP, απλά μου είπε ότι έχει η Kwh 0.065 €, έριξα μια ματιά και είδα ότι το UP έχει αυτήν την τιμή.

Εαν δεν κάνω λάθος,  πήγε στον Ήρωνα τόν Αύγουστο.

• Sad 3

1 λεπτό πριν, george1994 είπε

Δεν ξέρω εάν έχει πάει στο UP, απλά μου είπε ότι έχει η Kwh 0.065 €, έριξα μια ματιά και είδα ότι το UP έχει αυτήν την τιμή.

Ξέρεις γιατί το λένε UP; Ανεβάζει τους λογαριασμούς.🤣

Μετέφερέ του το.

5 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Εφησυχαστήκαμε ρε συ στην ομαδάρα την Solar που πάει τρένο (σαν την παλιά την Μπαρτσελόνα) και δεν ασχολούμαστε! :P :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, korakios είπε

Αφού ΕΛΤΑ δεν απαντούσαν , κάνανε λάθη στην αίτηση , την έκανα NRG , αλλά μετά απο "άψογη συνεννόηση" μέσω ΣτΚ , την έκανα προχθές για Voltera 😁Τώρα που είπα για Volterra , το νέο σταθερό που έβγαλε σήμερα , έχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ίση με τα πάγια που απομένουν

24 λεπτά πριν, fragma είπε

Ναι αυτά τα προσπέρασα. Βιάστηκα να χαρώ.. Εντάξει δηλαδή δεν υπάρχει καμία εγγύηση και για τίποτα, ούτε με τα fixed. 

Δεν πάει έτσι.

Συμφώνησα σε δέσμευση 2 ετών. Μπορεί η τιμή να πέσει αλλά συμφώνησα να χάνω. Αν ανέβει το κόστος για αυτούς συμφώνησαν να μείνει σταθερή για μένα

Επίσης ο όρος που ανέβασες αναφέρει τον τρόπο ανακοίνωσης της αύξησης όχι ότι δεν έχω δικαίωμα καταγγελίας.

Λέει , θα στο ανακοινώσω 60 ημέρες πριν , εξαιρουμένης της αύξησης της τιμής. Άρα εξαιρεί την υποχρέωση έγκαιρης ενημέρωσης. Δεν μου στερεί το δικαίωμα καταγγελίας.

Δλδ με το σκεπτικό σου μπορεί να το πάει 500€ και εγώ να έχω δέσμευση;

Λίγο λογική.

Επίσης οι ειδικοί όροι λένε σταθερά για 24 μήνες.

Τέλος.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2

2 λεπτά πριν, korakios είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/778295-aύξηση-τιμών-eλίν-electricon/

στην ίδια σελίδα που πόσταρες ήταν το λινκ

ναι οκ , αυτο που λεω ειναι οτι σε μενα που δεχτηκα τον Αύγουστο με τις τιμες 0.99 μετα που ξαναλλαξε πολιτική κ εβαλε και παγιο δεν μου προσθεσε κατι επιπλέον

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν πάει έτσι.

Συμφώνησα σε δέσμευση 2 ετών. Μπορεί η τιμή να πέσει αλλά συμφώνησα να χάνω. Αν ανέβει το κόστος για αυτούς συμφώνησαν να μείνει σταθερή για μένα

Επίσης ο όρος που ανέβασες αναφέρει τον τρόπο ανακοίνωσης της αύξησης όχι ότι δεν έχω δικαίωμα καταγγελίας.

Λέει , θα στο ανακοινώσω 60 ημέρες πριν , εξαιρουμένης της αύξησης της τιμής. Άρα εξαιρεί την υποχρέωση έγκαιρης ενημέρωσης. Δεν μου στερεί το δικαίωμα καταγγελίας.

Δλδ με το σκεπτικό σου μπορεί να το πάει 500€ και εγώ να έχω δέσμευση;

Λίγο λογική.

Επίσης οι ειδικοί όροι λένε σταθερά για 24 μήνες.

Τέλος.

Έτσι ακριβώς πάει δυστυχώς. Και απουσία σοβαρών ρυθμιστικών αρχών και επιτροής ανταγωνισμού μόνο χειρότερα μπορεί να πάει

1. Ο προμηθευτής δεσμεύεται από το νόμο (τωρα που μιλάμε, στο μέλλον παίζεται) να μη μεταβάλλει κανένα όρο της παρούσης για ένα 6μηνο.

2. Εσύ έχεις υπογράψει τη δυνατότητα του προμηθευτή να τροποποιήσει τους όρους αυτούς μετά την πάροδο του 6μήνου. Προϋποθέσεις είναι να σε ενημερώσε εγκαίρως και να σου δώσει 60 μέρες να αποδεχτείς τους νέους όρους ή να σπάσεις μονομερώς το συμβόλαιό σου χωρίς κόστος. 

3. Στους όρους που υπέγραψες, δυνατότητα τροποποίησης έχει μόνο ο προμηθευτής, όχι εσύ. Οπότε φυσικά και δε θα τροποποιήσει τους όρους αν πέσει η τιμή και κερδίζει περισσότερο (ή μπορεί και να το κάνει για να προσελκύσει νέους πελάτες, όχι για σενα). Θα τους τροποποιήσει αν βγάζει λιγότερα όμως και σίγουρα αν μπαινει μέσα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...