Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, korakios είπε

σταθερό παλιό της NRG , αλλά φεύγω για Volterra

Συγκεντρωσου.

Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα  φυγεις μπας και με λυπηθουν στο τελος αν μεινω μονος μου και με κρατησουν.

Οσοι ειστε NRG στο Save 40 να φυγετε.:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, d300s είπε

Για νέα αίτηση στη Volterra απο τη λίστα δικαιολογητικών χρειάζεται να συμπληρώσω και να στείλω την Εξουσιοδότηση Εκπροσώπησης Πελάτη για φυσικά πρόσωπα? Γιατί μέσα βλέπω αναφέρεται σε παροχή φυσικού αερίου. Μόλις συνειδητοποίησα οτι για να προλάβω προθεσμίες πρέπει να στείλω τα χαρτιά απόψε!

δεν το έστειλα ,μάλλον λάθος λινκ έχουν , έτσι κι αλλιώς στην αίτηση λέει

Αναφορά σε κείμενο

Δια της παρούσας παρέχω εξουσιοδότηση προς την Volterra AE για να ενεργήσει οιαδήποτε απαιτούμενη πράξη για την εκπροσώπηση του άνω μετρητή ή των άνω μετρητών, τα στοιχεία των οποίων αναφέρονται στα πεδία 2 ανωτέρω και τη λήψη ιστορικών στοιχείων που αφορούν την κατανάλωση από το Διαχειριστή του Δικτύου.

και είδα οτι δε συμπλήρωσα τα ψιψιψίνια κάτω περι ενημέρωσης που ήθελα και διαφήμισης που δεν ήθελα....

5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Συγκεντρωσου.

μπα, η αίτηση έφυγε , αντιός αμίγκος 😁

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Συγκεντρωσου.

Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα  φυγεις μπας και με λυπηθουν στο τελος αν μεινω μονος μου και με κρατησουν.

Οσοι ειστε NRG στο Save 40 να φυγετε.:P

Εγώ μπήκα τέλη Μαΐου με 4ε fixed και έβαλα και το Κοτ την προηγούμενη βδομάδα. Δεν πάω πουθενά 😁😁😁 αύριο περιμένω τον πρώτο εκκαθαριστικό. 

Εχω στο viber κρατημένο ερώτηση προς εξουσιοδοτημενο συνεργάτη, αν θα παραμείνει 4ε το φιξ μέχρι τέλος της σύμβασης με απάντηση Ναι. Αν αλλάξει κάτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω; 

Επεξ/σία από lazarnik

@korakios οπότε στέλνουμε υπογεγραμμένα αίτηση προμήθειας ηλ. ενέργειας, τιμοκατάλογο, ταυτότητα, τελευταίο εκκαθαριστικό και Ε9? και μετά κάνουμε το σταυρό μας...

1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Εγώ μπήκα τέλη Μαΐου με 4ε fixed και έβαλα και το Κοτ την προηγούμενη βδομάδα. Δεν πάω πουθενά 😁😁😁 αύριο περιμένω τον πρώτο εκκαθαριστικό. 

Οχι να φυγεις.:P

2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Εχω στο viber κρατημένο ερώτηση προς εξουσιοδοτηση αν θα παραμείνει 4ς το φιξ μέχρι τέλος της σύμβασης με απάντηση Ναι. Αν αλλάξει κάτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω; 

Οτι κι αν εχεις αν αποφασισουν ν'αλλαξουν στο 6μηνο τιμη.....χαιρετα μας τον πλατανο.

Γι'αυτο σου λεω φυγε τωρα καλυτερα να σωθεις.:P

Περα απο την πλακα ποτε εκανες συμβαση?Η πιο σωστα ξεκινησε η εκπροσωπηση?

1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Εχω στο viber κρατημένο ερώτηση προς εξουσιοδοτηση αν θα παραμείνει 4ς το φιξ μέχρι τέλος της σύμβασης με απάντηση Ναι.

αν ορκίστηκε και αυτός στην προσκοπική του τιμή 😁

3 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Αν αλλάξει κάτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω; 

ναι , κράτα το λινκ , αχρείαστο να σου είναι :)

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

ok καλωσηρθες και καλως σε βρηκα(απο επαγγελματικης πλευρας).;)

πωωωω το ξέχασα ! άσε κάπου μια λίστα να υπάρχει να την έχουμε οι υπόλοιποι 😂

4 λεπτά πριν, d300s είπε

@korakios οπότε στέλνουμε υπογεγραμμένα αίτηση προμήθειας ηλ. ενέργειας, τιμοκατάλογο, ταυτότητα, τελευταίο εκκαθαριστικό και Ε9? και μετά κάνουμε το σταυρό μας...

έστειλα και φωτό απο το ρολόι και έναν επιπλέον πρόσφατο λογαριασμό μιας και ο εκκαθαριστικός ήταν παλιότερος (και τις αποδείξεις πληρωμής)

Κοίτα ,κανονικά υπάρχει επικοινωνία πρώτα και σου τα στέλνουν αυτοί , αλλά τώρα λόγω βιασύνης έστειλα ότι είχα και ζήτησα να με πάρουν τηλ αν χρειαστεί κάτι άλλο

4 ώρες πριν, thanos-parousis είπε

Κορακιος ερώτηση στο πρόγραμμα της efa για Γ22 (που τελικά ισχύει) οταν λένε χωρίς Οτσ ξέρεις αν αναπροσαρμοζουν την τιμή της kwh  με κάποια ρήτρα?  

Αληθεια λες τωρα ισχυει?

Μιλησες σημερα μαζι τους?Αν ναι με ποιον τροπο εκανες την επικοινωνια?

Δεν προλαβα να κανω τιποτα σημερα και δεν μπορεσα να μιλησω.Και τωρα ακομη δεν μπορω να μιλησω λογω δουλειας.

Πες μου αν μπορεις μηπως βρω χρονο και κανω το ιδιο.

3 ώρες πριν, thanos-parousis είπε

Δεν ξέρω τι γίνετε με αυτούς πραγματικά, με κάλεσαν και μου είπαν ότι γίνεται και να πάω σε ένα κατάστημα, το απόγευμα που θα πάω θα ενημερώσω.... Πάντως μου φάνηκε περίεργο σταθερή τιμή 0,081+ΦΠΑ  πάγιο 5,90 και χωρίς ΟΤΣ  η άλλες αναπροσαρμογες για ένα χρόνο.. γίνεται αυτό? 

Εγω με 2 καταστηματα μιλησα και μου ειπαν οτι δεν ισχυει προγραμμα με fixed για Γ22.

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

112.jpg.d841bf52749e0b6d3a5183d686fcc788.jpg

Τελικά δεν ήταν μέχρι 30/9. Ήταν μέχρι να πάρει ο HERTHAN τηλέφωνο.

Σωστο.

Λες για το αεριο να φταιει που εκανα μια συμφωνια με εναν Ρωσο πριν κανενα 6μηνο?:P

13 λεπτά πριν, korakios είπε

πωωωω το ξέχασα ! άσε κάπου μια λίστα να υπάρχει να την έχουμε οι υπόλοιποι 😂

Ναι ετσι θα κανω.

Στην Ηρων εχω στειλει 3 email απο αρχη του μηνα και μιλησα και με το chat 10 μερες πριν.Στα @@τους.Ειναι μια κατηγορια μονοι τους στον συγκεκριμενο τομεα(μετα τη ΔΕΗ).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, teohokage είπε

σημερίνος λογαριασμός voltera χωρίς OTΣ είναι το συμβόλαιο. έχουν ένα ΥΓ στο τέλος αλλά δεν είδα κάποια αύξηση.

Untitled.jpg

Το ίδιο πρόγραμμα έχουμε.

Θυμάσαι ποτέ το έκανες; 

Έχεις κλείσει εξάμηνο; 

Επεξ/σία από Mule206

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πώς κι έτσι; Φοβάσαι την ΝRG μετά τη λήξη του 6μήνου;

Εμενα τωρα μεθαυριο ληγει στο εξαμηνο.

Αν θα γινει κατι θα γινει τωρα λογικα με την εκδοση του νεου λογαριασμου που θα βγει σε καμια 15αρια μερες.

Εκει θα υπαρχει καποια ειδοποιηση εκτος αν ανκοινωσουν τιποτα στο site.Το κοιτουσα καθε εβδομαδα αλλα τωρα θα το κοιταω καθε 2-3 μερες μηπως βγαλουν τιποτα.

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πώς κι έτσι; Φοβάσαι την ΝRG μετά τη λήξη του 6μήνου;

με όσα εχει δει, προφανώς και φοβάται. σε λίγο θα κόψει το ρεύμα τελείως. Κεράκια, τζάκι και ήσυχο το κεφάλι :)

9 ώρες πριν, MasterBlaster είπε

....

Την επιστολή της Ελίν την πήρε και ο πεθερός μου και ήταν αιτιολογημένη. Ο κώδικας Προμήθειας δίνει την δυνατότητα σε προμηθευτές να μεταβάλλουν αιτιολογημένα τις χρεώσεις τους με ενημέρωση στον λογαριασμό που ακολουθεί την αλλαγή, ή με επιστολή ή με email ή με τηλεφωνική επικοινωνία. Όσες καταγγελίες και αν γίνουν στον ΣτΚ αυτός θα αποφανθεί υπέρ της εταιρίας που ακολούθησε το γράμμα του νόμου (αν και η απόφαση δεν δεσμεύει ενώπιων Δικαστηρίου). Οπότε μπορείτε να μυνήσετε, αλλά πάλι χαμένοι θα βγείτε. 

Στο δικο μου οικιακο electricon fixed που υπεγραψα τελος του 2020 εγραφε οτι οντως ο προμηθευτης μπορει να αλλαξει τιμοκαταλογο σε ειδικες συνθηκες αλλα θα πρεπει να εχει ενημερωσει 60 ημερες πριν τον πελατη και αν θελει τοτε συνεχιζει. Η ελιν ηρθε αναδρομικα απο 01/09 και εφαρμοσε κατι διαφορετικο απο το οποιο ειχαμε συμφωνησει. Δεν υπαρχει περιπτωσει ενω το αναγραφει σαφεστατα στους ορους για το 60 ημερες καποιο δικαστηριο να δικαιωσει την ελιν. (θεωρω :) ).Ας το αλλαξουν 60 ηνερες απο την ενημερωση, κανενα προβλημα σε αυτο. Εστειλα εξωδικη δηλωση διαμαρτυριας αρχικα και εκανα αιτηση για voltera. Με 0.989/kw και 0.77x/kw νυχτα με 24μηνη δεσμευση τιμης(και καλα!) και χωρις δεσμευση και χωρις παγιο. Περιμενω αυριο συμβαση. Θεωρω καλο το πακετο! Να με φοβιζει κατι???

Ευχαριστω!

31 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Το ίδιο πρόγραμμα έχουμε.

Θυμάσαι ποτέ το έκανες; 

Έχεις κλείσει εξάμηνο; 

ναι έχω κλείσει. Τέλη Ιανουαρίου - Αρχές Φεβρουάριου έγινε το συμβόλαιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας έβαλε καλά καλά στο Save και τώρα μας παραταει. Έγω έχω καλο feeling πάντως. Εγκρίθηκε και το Κοτ, οπότε βλέπουμε... Θα μείνω να δω τι θα γίνει. Άλλωστε πλέον παντού χαλί μαύρο. 

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...