Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, d300s είπε

Αν φύγουμε σήμερα απο ελίν για Volterra 360 οικιακό(χωρίς ΟΤΣ και χωρίς ποινή αποχώρησης) για τους επόμενους 6 μήνες κρατάμε τις σημερινές τιμές καταλόγου ότι και να γίνει?

βάση νομοθεσίας , υπάρχει παράθυρο για έκτακτες χρεώσεις απο το κράτος , αλλά δε νομίζω να μπούνε σε τέτοιες διαδικασίες

25 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Αυτο που λετε για την προθεσμια, απο ποτε ξεκιναει να μετραει; Δλδ αν κανω εγω αιτηση σημερα, και αυριο αλλαξουν οι τιμες, τι γινεται;

οι τιμές είναι αυτές του συμβολαίου και μετρά απο την εκπροσώπηση το 6μηνο

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 ώρες πριν, davarisx είπε

Μια ερώτηση.

Έστειλα όλα τα δικαιολογητικά στην efa 21/09 και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η αλλαγή.

Πόσες μέρες περνει περίπου?

2 ώρες πριν, Giannis_Io είπε

Υπομονή πρέπει να κάνεις. Εγώ έχω στείλει δικαιολογητικά από 15/9 και ακόμα δεν έχει γίνει η αλλαγή. Στην τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι έχουν πολύ μεγάλο όγκο αιτήσεων και για αυτό καθυστερεί η διαδικασία. Δικη μου εκτίμηση, πριν τις 20 μέρες μην περιμένεις να έχει γίνει η αλλαγή.

13-14 / 9 , τιποτα προς το παρον

επισης δεν υπαρχει πλεον το προγραμμα στο site τους

• Like 1

1 λεπτό πριν, Sheriff είπε

επισης δεν υπαρχει πλεον το προγραμμα στο site τους

άρα τέλος επίσημα και της efa ,την αφήνω προς το παρών στο excel για σύγκριση και μέχρι ανεπίσημα να δέχεται πελάτες

1 λεπτό πριν, Lazostat είπε

Το μονο αρνητικο με το myHOME ειναι οτι εχει δεσμευση 2 χρονια. Η ΔΕΗ θα παρει αρκετους πελατες πισω, εκανε και ΑΜΚ στη μετοχη της, ποιος ξερει τι επιφυλλασει το μελλον;

Κανονικά θα πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με το κράτος.

Η αύξηση ΑΜΚ = Ιδιωτικοποίηση

Το μέλλον = Κλείσιμο της αγοράς και αύξηση των τιμών

1 ώρα πριν, korakios είπε

δε νομίζω , αν έχεις όντως πάρε τηλ  ΔΕΔΔΗΕ και NRG, άλλα λέει ο λογαριασμός που ανέβασες

καμία σχέση

ΥΚΩ γλυτώνεις λόγω ΚΟΤ , αλλά σε περίπτωση υπέρβασης οι κλίμακες είναι μικρότερες στο νυχτερινό και γλυτώνεις μεταφοράς και διανομής γενικότερα, βάλε τετράμηνα στο πειραματικό excel και θα καταλάβεις

απο 1/10 μόνο online , τα άλλα χαιρετούν με τη σειρά τους....

Δεν σε καταλαβαίνω. Φαντάσου και στην εφαρμογή της nrg που δίνω την μέτρηση 2 μετρήσεις δίνω. Δηλαδή που το βλέπεις το λάθος; Σε ρωτάω για να ξέρω τι να τους πω. 

• Like 1

6 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Δηλαδή που το βλέπεις το λάθος; Σε ρωτάω για να ξέρω τι να τους πω. 

εγώ έκανα μιας και οι νυχτερινές τιμολογούνται σαν ημερήσιες στο ΚΟΤ, είδα στις ρυθμιζόμενες απο κάτω όλα κομπλέ , με συγχωρείς για το μπέρδεμα (αυτό το ΚΟΤ με έχει φάει μέχρι να το μάθω!)

• Like 2

7 λεπτά πριν, korakios είπε

άρα τέλος επίσημα και της efa ,την αφήνω προς το παρών στο excel για σύγκριση και μέχρι ανεπίσημα να δέχεται πελάτες

Κορακιος ερώτηση στο πρόγραμμα της efa για Γ22 (που τελικά ισχύει) οταν λένε χωρίς Οτσ ξέρεις αν αναπροσαρμοζουν την τιμή της kwh  με κάποια ρήτρα?  

Μόλις τώρα, thanos-parousis είπε

Κορακιος ερώτηση στο πρόγραμμα της efa για Γ22 (που τελικά ισχύει) οταν λένε χωρίς Οτσ ξέρεις αν αναπροσαρμοζουν την τιμή της kwh  με κάποια ρήτρα?  

χωρίς ΟΤΣ είναι χωρίς αναπροσαρμογή , αν παίζουν με τους όρους ρώτα τους και ζήτα χωρίς κόστους προμήθειας , αναπροσαρμογή εκκαθάρισης αγοράς, ρήτρα αναπροσαρμογής κτλ κτλ 😁

2 λεπτά πριν, thanos-parousis είπε

(που τελικά ισχύει)

θα τους τρελάνεις όλους 😂 (συνεννοήσου αν είναι με τα παιδιά πριν που το ψάχνανε μέσω pm :) )

• Like 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

χωρίς ΟΤΣ είναι χωρίς αναπροσαρμογή , αν παίζουν με τους όρους ρώτα τους και ζήτα χωρίς κόστους προμήθειας , αναπροσαρμογή εκκαθάρισης αγοράς, ρήτρα αναπροσαρμογής κτλ κτλ 😁

θα τους τρελάνεις όλους 😂 (συνεννοήσου αν είναι με τα παιδιά πριν που το ψάχνανε μέσω pm :) )

Δεν ξέρω τι γίνετε με αυτούς πραγματικά, με κάλεσαν και μου είπαν ότι γίνεται και να πάω σε ένα κατάστημα, το απόγευμα που θα πάω θα ενημερώσω.... Πάντως μου φάνηκε περίεργο σταθερή τιμή 0,081+ΦΠΑ  πάγιο 5,90 και χωρίς ΟΤΣ  η άλλες αναπροσαρμογες για ένα χρόνο.. γίνεται αυτό? 

Βγήκε λογαριασμός απο NRG (save40%) όλα καλά , @cambo99 έβγαλες άκρη εσύ ?

6 λεπτά πριν, thanos-parousis είπε

Πάντως μου φάνηκε περίεργο σταθερή τιμή 0,081+ΦΠΑ  πάγιο 5,90 και χωρίς ΟΤΣ  η άλλες αναπροσαρμογες για ένα χρόνο.. γίνεται αυτό? 

μέσα μπαίνουν , απλά να ξέρεις μετά απο 6 μήνες έχουν δικαίωμα αλλαγής τιμών (μα αποχώρηση αζημίως)

• Like 1

ζήτησα αλλαγή προγράμματος στην βολτέρα, μου στείλαν mail του όρους του 360 οικιακό απάντησα αποδέχομαι, και όλα ok. μου είπαν ότι μέχρι μεθαύριο θα υπάρχει.

έδωσα και για τον πατέρα μου να φύγει από Ήρων αλλα άργησε το mail που θα μου έστελναν για να στείλω τα δικαιολογητικά. 

αν δεν έχει έρθει την επομενη ώρα θα τους ξαναπάρω

Για το πρόγραμμα Zero της Watt & Volt τι γνώμη έχετε; Είναι χωρίς πάγια και ΟΤΣ αλλά με χρέωση 2 λεπτά πάνω στην τιμή χονδρικής της κιλοβατώρας και τίποτα άλλο.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, --b}{d-- είπε

Για το πρόγραμμα Zero της Watt & Volt τι γνώμη έχετε; Είναι χωρίς πάγια και ΟΤΣ αλλά με χρέωση 2 λεπτά πάνω στην τιμή χονδρικής της κιλοβατώρας και τίποτα άλλο.

Με προσφατους υπολογισμους βγαινει περι τα 18λεπτα η κιλοβατωρα.

Εδω που θα φτασουμε στο τελος θα συμφερει κιολας τι να πω.

Επεξ/σία από Sheriff

44 λεπτά πριν, korakios είπε

βάση νομοθεσίας , υπάρχει παράθυρο για έκτακτες χρεώσεις απο το κράτος , αλλά δε νομίζω να μπούνε σε τέτοιες διαδικασίες

οι τιμές είναι αυτές του συμβολαίου και μετρά απο την εκπροσώπηση το 6μηνο

Στείλε πάλι το link αν μπορείς... αυτό για το 6μηνο. Το έσβησα κατά λάθος απ'τα bookmarks.

39 λεπτά πριν, korakios είπε

112.jpg.d841bf52749e0b6d3a5183d686fcc788.jpg

Τελικά δεν ήταν μέχρι 30/9. Ήταν μέχρι να πάρει ο HERTHAN τηλέφωνο.

6 λεπτά πριν, --b}{d-- είπε

Ναι δεν έχει ρήτρα ΟΤΣ αφού σου χρεώνει όλο το χονδρεμπορικό κόστος....

Δηλαδή

(ΟΤΣ+Αποκλίσεις+ΛΠ2,3) * απώλειες Χαμηλής τάσης + περιθώριο 0,02€kWh

Δεν έχει λοιπόν ρήτρα ΟΤΣ μιας και στην χρέωνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ! (+ τα κερατιάτικα)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...