Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το electricon 0,085 + έκπτωση 5%,

Με κοτ α πλέον,και καταναλώσεις 2100kw/χρόνο με συμφέρει να κάτσω η μου προτείνετε κάτι άλλο ?

Θα μπει ρήτρα κτλπα αν κατάλαβα καλά ?

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

για πάντα , είναι η νέα χρέωση των παλιών της προγραμμάτων Γ*

το θέμα είναι οτι είναι 0,08 περίπου και θα ανεβαίνει

Κατά τη γνώμη σου για Γ22 συμφέρει να πας Δ.Ε.Η τώρα? Η να δω watt&volt, we. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, korakios είπε

έχει αλλάξει πλέον , στα 0,14455 , να έχεις το νου σου

Στο συμβολαιο που μου εστειλαν απο Ζενιθ λεει απο πισω οτι η χρεωση θα ειναι 0,11179/KWh με ενα εξτρα 5% εκπτωση.Ισχυει υποτιθεται μεχρι αυριο το απογευμα.

Το θεμα ειναι οτι και παλι συγκρινοντας το τωρινο προγραμμα μου στο excel η Ζενιθ μου βγαζει ετησιο κερδος 76 ευρω αλλα ΔΕΗ, efa και volterra μου βγαζουν περιπου 180 ευρω. Το μονο που με δελεαζει στη Ζενιθ ειναι το 0νικο τελος προωρης λυσης (με 12μηνη συμβαση) οποτε αν θελω θα μπορω να φυγω και πριν τη ληξη.

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.

Παιδια απορω παντως τι νοημα εχει να κυνηγαμε τις καλυτερες χρεωσεις αφου οποτε θελει η καθε εταιρεια σου λεει αλλαζω τους κανονες του παιχνιδιου και τους κανω οπως θελω απο την αρχη. Πχ η Ελιν ειχε ενα πολυ καλο προγραμμα και τελικα το ακυρωσε πλεον στο ξαφνικο σημερα. Αν πχ παω στην EFA  (που δεν ειναι και ελευθερο) η οποια δεν εχει ακομα ΟΤΣ γιατι να μην πιεστει κι αυτη και να σου αλλαξει σε 2 μηνες τους ορους του συμβολαιου οπως η Ελιν? Δεν ειρωνευομαι, κανω πραγματικη ερωτηση - υπαρχει καποια ενδειξη οτι θα ειναι καλυτερα σε ενα προγραμμα που φαινεται αρκετα καλο για να παραμεινει σε ισχυ το επομενο διαστημα?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sansara είπε

Παιδια απορω παντως τι νοημα εχει να κυνηγαμε τις καλυτερες χρεωσεις αφου οποτε θελει η καθε εταιρεια σου λεει αλλαζω τους κανονες του παιχνιδιου και τους κανω οπως θελω απο την αρχη. Πχ η Ελιν ειχε ενα πολυ καλο προγραμμα και τελικα το ακυρωσε πλεον στο ξαφνικο σημερα. Αν πχ παω στην EFA  (που δεν ειναι και ελευθερο) η οποια δεν εχει ακομα ΟΤΣ γιατι να μην πιεστει κι αυτη και να σου αλλαξει σε 2 μηνες τους ορους του συμβολαιου οπως η Ελιν? Δεν ειρωνευομαι, κανω πραγματικη ερωτηση - υπαρχει καποια ενδειξη οτι θα ειναι καλυτερα σε ενα προγραμμα που φαινεται αρκετα καλο για να παραμεινει σε ισχυ το επομενο διαστημα?

Πολύ καλά τα λες φίλε μου.
Επειδή θυμάμαι τι έλεγε στη σελίδα της ΕΛΙΝ για το electricon και τώρα χάζευα λίγο στο site της EFA, τα ίδια πράγματα έγραφε και η ΕΛΙΝ τότε. "Χωρίς εκπλήξεις ή αλλαγές", "Χωρίς κρυφές χρεώσεις", "Ξεκάθαροί όροι" κλπ. Τλχ στην ΕΛΙΝ δεν είχες δέσμευση συμβολαίου. Εδώ έχεις.

Δημοσ.

μου ήρθε και έμενα από την ελιν και δεν ξερό τι να κάνω με 1300kWh την τετραμηνία δεν με συμφέρει να μείνω με 12 ευρό πάγιο από την άλλη θέλω και την ελευθερία μου,σκ@τ@ τα κάνανε...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Από το electricon 0,085 + έκπτωση 5%,

Με κοτ α πλέον,και καταναλώσεις 2100kw/χρόνο με συμφέρει να κάτσω η μου προτείνετε κάτι άλλο ?

Θα μπει ρήτρα κτλπα αν κατάλαβα καλά ?

σε ΚΟΤ ξεκίνησαν , δε θυμάμαι αν έχει αναφέρει κάποιος για Ελιν , μπες αν είναι στο online της ΔΕΗ

19 λεπτά πριν, thanos-parousis είπε

Κατά τη γνώμη σου για Γ22 συμφέρει να πας Δ.Ε.Η τώρα? Η να δω watt&volt, we. 

είδες τελικές ,πρέπει να κάτσεις τώρα να κάνεις με το χέρι . Προσωπικά θα ζητούσα απο τη we συμβόλαιο να δω όρους με διαφάνεια

13 λεπτά πριν, spocky είπε

Το μονο που με δελεαζει στη Ζενιθ ειναι το 0νικο τελος προωρης λυσης (με 12μηνη συμβαση) οποτε αν θελω θα μπορω να φυγω και πριν τη ληξη.

αφού πληρώσεις όμως την ετήσια συνδρομή

αν δε θες δέσμευση είναι και η volterra

13 λεπτά πριν, sansara είπε

Παιδια απορω παντως τι νοημα εχει να κυνηγαμε τις καλυτερες χρεωσεις αφου οποτε θελει η καθε εταιρεια σου λεει αλλαζω τους κανονες του παιχνιδιου και τους κανω οπως θελω απο την αρχη.

μετά απο 6 μήνες έχει δικαίωμα και αυτό γίνεται τώρα γιατί η χοντρική είναι στα 0,12 , σκέψου το λίγο ξαναβλέποντας το 0,12

14 λεπτά πριν, sansara είπε

η οποια δεν εχει ακομα ΟΤΣ γιατι να μην πιεστει κι αυτη και να σου αλλαξει σε 2 μηνες τους ορους του συμβολαιου οπως η Ελιν?

6μηνο σύμφωνα με τον κώδικα προμήθειας και φεύγεις αζημίως

15 λεπτά πριν, sansara είπε

υπαρχει καποια ενδειξη οτι θα ειναι καλυτερα σε ενα προγραμμα που φαινεται αρκετα καλο για να παραμεινει σε ισχυ το επομενο διαστημα?

καμία , αντίθετα όσοι ήτανε σε παλιά καλά προγράμματα πρέπει να έχουν το νου τους μαις και είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις

11 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

μου ήρθε και έμενα από την ελιν και δεν ξερό τι να κάνω με 1300kWh την τετραμηνία δεν με συμφέρει να μείνω με 12 ευρό πάγιο από την άλλη θέλω και την ελευθερία μου,σκ@τ@ τα κάνανε...

volterra

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Μόλις ήρθε και σε μένα που έχω οικιακό ΕΛΙΝ (electricon)

Πάγιο 12€ και 0,1200.

Τι κάνουμε τώρα;

Πάγιο 12€ ! 😱

Ωχ ! Τι κάνουμε τώρα ;

• Sad 1
Δημοσ.

Πάγιο 12€ και 0,1200 και σε εμένα, πριν λίγο ήρθε. Εγώ δεν καταλαβαίνω πως ισχύει από 1/9 ενώ μας έστειλαν σήμερα το email; Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Εντωμεταξύ ο λογαριασμός ακόμα δεν έχει σκάσει σε εμένα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, spocky είπε

Στο συμβολαιο που μου εστειλαν απο Ζενιθ λεει απο πισω οτι η χρεωση θα ειναι 0,11179/KWh με ενα εξτρα 5% εκπτωση.Ισχυει υποτιθεται μεχρι αυριο το απογευμα.

Το θεμα ειναι οτι και παλι συγκρινοντας το τωρινο προγραμμα μου στο excel η Ζενιθ μου βγαζει ετησιο κερδος 76 ευρω αλλα ΔΕΗ, efa και volterra μου βγαζουν περιπου 180 ευρω. Το μονο που με δελεαζει στη Ζενιθ ειναι το 0νικο τελος προωρης λυσης (με 12μηνη συμβαση) οποτε αν θελω θα μπορω να φυγω και πριν τη ληξη.

Και της volterra επίσης δεν έχει δεσμευση. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως ισχύει από 1/9 ενώ μας έστειλαν σήμερα το email;

είναι μαλακία του κώδικα προμήθειας και ελπίζω να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό

οι γενικοί όροι για να αλλάξουν θέλει 60 μέρες πριν ειδοποίηση , ενώ για την αλλαγή χρέωσης μπορεί η εταιρία να την εφαρμόσει στον παρών λογαριασμό με την ειδοποίηση (και ξαναλέω όχι πριν απο 6μήνες αρχής του συμβολαίου)

Κρίμα πάντως γιατί η Ελιν πάντα ειδοποιούσε πριν την αλλαγή τιμών , τώρα όμως πέσανε ζόρια τρελά και μπαίνουν μέσα

• Like 1
Δημοσ.

Μου στείλανε και εμένα, οικιακό elin. 

12 ευρώ πάγιο το μήνα; Τρελαθήκαμε τελείως; 

Έχετε κάποια πρόταση; Είμαι περίπου 1500-1600 kWh το τετράμηνο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kronos73 είπε

Μου στείλανε και εμένα, οικιακό elin. 

12 ευρώ πάγιο το μήνα; Τρελαθήκαμε τελείως; 

Έχετε κάποια πρόταση; Είμαι περίπου 1500-1600 kWh το τετράμηνο

ούτε καν την ίδια σελίδα δε διαβάζετε ....δες και μετά εδώ κατεβάζεις

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

είναι μαλακία του κώδικα προμήθειας και ελπίζω να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό

οι γενικοί όροι για να αλλάξουν θέλει 60 μέρες πριν ειδοποίηση , ενώ για την αλλαγή χρέωσης μπορεί η εταιρία να την εφαρμόσει στον παρών λογαριασμό με την ειδοποίηση (και ξαναλέω όχι πριν απο 6μήνες αρχής του συμβολαίου)

Κρίμα πάντως γιατί η Ελιν πάντα ειδοποιούσε πριν την αλλαγή τιμών , τώρα όμως πέσανε ζόρια τρελά και μπαίνουν μέσα

Βοήθεια !

Δεν νομίζω να παραμείνει έστω ένας πελάτης στην ελιν. Μάλλον το κλείνουν το μαγαζί !

Επιστροφή στο xls γρήγορα !

Κοράκιε ! Είναι επίκαιροποιημένο ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...