Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Εγώ σύντομα θα βάλω ηλεκτρικό. Πιο πολύ με ενδιαφέρουν οι διαδικασίες, άμα βάλω ΔΕΗ πρέπει να τρέχω από εκεί και τέτοια? Να πλήρώνω ηλεκτρολόγους και άλλα διάφορα? Έχω ας πούμε οτε και παρόλο που οι τιμές δεν είναι δε μικρές, η εξυπηρέτηση και ο έλεγχος μέσω των εφαρμογών είναι άψογος. Έχεις επίσης κάποια πλεονεκτήματα άμα έχεις κινητό και σταθερό όπως το τσάμπα wifi. Δε χρειάστηκε να κουραστώ σε τίποτα, απλά τα παράγγειλα όλα και έγινε η δουλειά πολύ γρήγορα. 

Μπορώ να κάνω το ίδιο με τη ΔΕΗ? να τους πάρω ένα τηλέφωνο και να έρθουν βάλουν ρεύμα γρήγορα χωρίς να χρεωθώ τίποτα για όλο αυτό? 

η ΔΕΗ ειναι παροχος, οπως οι δεκαδες αλλοι ιδιωτες. Πουλαει ρευμα.

Συνδεση με το δικτυο κανει ο ΔΕΔΔΗΕ. Και οι διαδικασιες/δικαιολογητικα ειναι ιδιες ανεξαρτητα ποιον παροχο θα επιλεξεις μετα. Να τρεχεις οχι δε θα χρειαστει, αλλα θα πληρωσεις και ηλεκτρολογο, και το κοστος της παροχης στον ΔΕΔΔΗΕ . Οταν γινουν αυτα, επιλεγεις αν θελεις να αγοραζεις Ρευμα απο τη ΔΕΗ η απο οποιον αλλο θελεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dhmak είπε

7 απρίλη βγήκε ο εκκαθαριστικός της δεη (12/19 - 03/20) με 4100 watt και τελική τιμή πληρωμής 914€ (ΚΟΤ Β), όταν είδα το μήνυμα στο κινητό πίστεψα οτι δεν είδα καλά και είναι 91,4 😁😁

στέλνω το λογαριασμό στους εναλλακτικούς και μου απντήσανε άμεσα απο την watt and volt και μου είπανε οτι αυτοί εκτός της χαμηλότερης χρέωσης 0,87 (με συνέπεια 0,77), έχουνε και ειδική έκπτωση για ΚΟΤ Β και οτι αν ήμουνα σε αυτούς θα πλήρωνα 613€, οπότε λέω να την κάνω γρήγορα-γρήγορα απο την αγαπημένη δεη για άλλον πάροχο, λιγότερο κοστοβόρο.

Με 4100kWh το ΚΟΤ Β δεν έχει κανένα νόημα να το αναφέρεις. Ούτε στη ΔΕΗ ούτε σε κανένα παροχο δεν θα είχες την έκπτωση

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε

Με 4100kWh το ΚΟΤ Β δεν έχει κανένα νόημα να το αναφέρεις. Ούτε στη ΔΕΗ ούτε σε κανένα παροχο δεν θα είχες την έκπτωση

Παρα πολυ σωστος... Ειναι παρα πολλες κιλοβατορες... Οι τιμες στα κοινωνικα τιμολογια δεν αλλαζουν...Λαθος σε ενημερωσαν..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Ειμαι πελατης της ΔΕΗ και τον τελευταιο καιρο ψαχνομαι για αλλαγη ποροχου. Θα προτιμησω σταθερες τιμες, απο εταιριες που δεν κανουν χρηση ΟΤΣ. Δεν ενδιαφερομαι για νυχτερινο προγραμμα, αλλα ενα σταθερο 24ωρου.

Ειμαι αναμεσα σε Ελιν και Elpedison fixed. Αξιζει η μεταβαση συμφωνα με τις κιλοβατορες που καταναλωνω?

Untitled.jpg

Επεξ/σία από James.
Δημοσ.

Εγώ προχτές έκανα αίτηση για Ελίν.

Kαι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρόγραμματα ήμουν φίλε μου και μάλιστα κοιτούσα για το συνδυαστικό της elepedison και για αέριο.

Ωστόσο προτίμησα να πάω στην Ελίν μόνο για ρευμα μιας και δεν έχει καθόλου πάγιο και δεν σε δεσμεύει κανένα συμβόλαιο.

Επίσης δεν έχει χρεώσεις εκπομπών co2.

Πάντως παράλληλα έκανα και αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για νυχτερινό μετρητή γιατί εκεί πραγματικά μπορείς να δεις τρελή διάφορα στις χρεώσεις.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bill999r είπε

Kαι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρόγραμματα ήμουν φίλε μου και μάλιστα κοιτούσα για το συνδυαστικό της elepedison και για αέριο.

Ωστόσο προτίμησα να πάω στην Ελίν μόνο για ρευμα μιας και δεν έχει καθόλου πάγιο και δεν σε δεσμεύει κανένα συμβόλαιο.

Πάντως παράλληλα έκανα και αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για νυχτερινό μετρητή γιατί εκεί πραγματικά μπορείς να δεις τρελή διάφορα στις χρεώσεις.

Μιας και δεν εχω πολυ καταναλωση θα ελεγα τη νυχτα, διαβασα οτι δεν συμφερει. Πρεπει να καταναλωνεις τις μισες κιλοβατωρες τη νυχτα, ωστε να εχεις διαφορα. Επισης το νυχτερινο εχει 4 ευρω παγιο.

Ποσο θα γλιτωνεις στην τετραμηνια εσυ με την Ελιν? Ποσο καταναωλνες μεχρι σημερα στην ΔΕΗ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, James. είπε

Πρεπει να καταναλωνεις τις μισες κιλοβατωρες τη νυχτα, ωστε να εχεις διαφορα. Επισης το νυχτερινο εχει 4 ευρω παγιο.

Αυτά ισχύουν για τη ΔΕΗ.

Εγώ δεν έχω πάγιο, ούτε ημέρας, ούτε νύχτας.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bill999r είπε

Ποιο πρόγραμμα έκανες;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Doubt είπε

Αυτά ισχύουν για τη ΔΕΗ.

Εγώ δεν έχω πάγιο, ούτε ημέρας, ούτε νύχτας.

Ποιο παροχο εχεις επιλεξει φιλε μου?

Δημοσ.

Volterra έχω, αλλά είμαι σε παλιό πρόγραμμα, έχουν αλλάξει οι τιμές για νέους πελάτες και είναι ασύμφορη.

Νομίζω Ελίν είναι καλύτερα πλέον.

Δημοσ.

Εγώ έκανα το ELECTRICON οικιακό.

Το απλό δηλαδή χωρίς πάγιο και χωρίς ελάχιστη παραμονή.

Στη ΔΕΗ είχα κατανάλωση 1200- 1400 το τετράμηνο.

Αλλά επειδή η τιμή της κιλοβατώρας  της  Ελίν έχει 3 λεπτά διαφορά προτίμησα να πάω στην Ελίν.

Το κέρδος μου υπολογίζω να είναι γύρω στα 10 - 20 ευρώ το τετράμηνο.

Δηλαδή 30-60 ευρώ το χρόνο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, James. είπε

Ναι αλλα η Ελιν ειναι 0.085 ενω η elpedison 0.063

Αυτη είναι η τιμή του 24ώρες νυχτερινό της elpedison, που έχει πάγιο 4,40€/μήνα άρα στο 4μηνο 18€ πάγιο, εχει ρήτρα ΟΤΣ και 24μηνο συμβόλαιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, James. είπε

Ναι αλλα η Ελιν ειναι 0.085 ενω η elpedison 0.063

Φαντάζομαι μιλάς για το elpedison 24 ώρες νυχτερινό protect.

Πρώτα απ' όλα πρέπει να έχεις νυχτερινό μετρητή.

Δεύτερον έχει πάγιο 5.4 ευρώ το μήνα δηλαδή 21.6 ευρώ το τετράμηνο.

Τρίτον έχει χρέωση ΟΤΣ με όρια 40-55

Οπότε στο τέλος ίσως και να πληρώνεις περισσότερο σε σχέση με τη ΔΕΗ

Edit

Τώρα είδα ότι τα όρια της elpedison έχουν πάει 45-50

Δηλαδή κάθε μήνα χρέωση ΟΤΣ.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
Δημοσ.

Το ΟΤΣ οσο και αν το εχω διαβασει δεν μπορω να το καταλαβω.Εχει σχεση με την τιμη που αγοραζει ρευμα απο τον προμηθευτη της η καθε εταιρια ξερω. Το ΟΤΣ ενεργοποιειται και μπαινει στο λογαριασμο καθε μηνα, η μονο οταν υπαρχει αυξηση στην αγορα ρευματος απο τον προμηθευτη της καθε εταιριας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...