Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arsenal είπε

Νόμιζα πάνω κάτω τέτοιο ποσό είναι. Όχι?

Το ποσό είναι 130 Ευρώ...Το οποίο επιστρέφεται πίσω στην εκκαθάριση του λογαριασμού..Θα ζητήσεις την αλλαγή του ονόματος..

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, takoulou είπε

Το ποσό είναι 130 Ευρώ...Το οποίο επιστρέφεται πίσω στην εκκαθάριση του λογαριασμού..Θα ζητήσεις την αλλαγή του ονόματος..

Το ποσό δεν είναι στάνταρ. Βγαίνει ανάλογα με την κατανάλωση της συγκεκριμένης παροχής και είναι περίπου η αξία ρεύματος(μόνο αξία ρεύματος) ενός λογαριασμού

Εγώ π.χ έχω εγγύηση 30€

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε

Το ποσό δεν είναι στάνταρ. Βγαίνει ανάλογα με την κατανάλωση της συγκεκριμένης παροχής και είναι περίπου η αξία ρεύματος(μόνο αξία ρεύματος) ενός λογαριασμού

Εγώ π.χ έχω εγγύηση 30€

Eχει αλλαξει εδω και κανα χρονο ειναι 130 για ολους η εγγυηση...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Εμενα στην ελιν μου ειπαν για 60Ε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Εμενα στην ελιν μου ειπαν για 60Ε.

μιλαω για ΔΕΗ μονο

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ.

η γνωμη σας για το ρευμα απο φυσικο αεριο.? Εχει κανεις? ειναι ευχαριστημενος? εχω 2 χρονια ηρων και σκεφτομαι να φυγω ...

Δημοσ.
Στις 31/3/2020 στις 9:24 ΜΜ, greengr21 είπε

Έχεις δίκιο, τώρα το είδα..

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω watt & volt

1o Δέχεται ΚΟΤ γιατί άλλες εταιρίες σου λένε έχετε συμβόλαιο με έκπτωση.. και δεν μπορείτε να έχτε ΚΟΤ γιατί έχετε ήδη χαμηλωμένο λογαριασμο

2ο Στέλνει δωρεάν λογαριασμούς

3ο Εάν χρωστάς 800ευρώ δεν σε παίρνει εισπρακτική και αν τους πάρεις τηλέφωνο είναι πρόθυμοι για αποπληρωμή του χρέους που σε άλλους πάροχους σε στέλνουν στην ΔΕΗ ως καθολικός πάροχο και πληρώνεις παραπάνω

Δημοσ.

0.159237392

Τόσο μου βγαίνει η τελική τιμή κιλοβατώρας με όλα μέσα στο elpedison electricityhome night fixed και έκπτωση συνέπειας. 33ημερες.

Screenshot_2020-04-05-23-49-58-608_cn_wps.xiaomi.abroad_lite.jpg.e7a87e354b0f94db7a2a6891f1211c60.jpgIMG_20200405_235231.jpg.84cfa91f9b2c6a3b0b762949bea85adf.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά έκανα τους υπολογισμούς και βγαίνει 18.9  τελική .βολτερρα έχω...έχουμε κάτι που να βγαίνει πιο κάτω συνολικά.μαλλον μας κοροϊδεύουν με τα οτσ και αυτά. Σύνολο σε ένα χρόνο 1419; Ευρώ σε λογαριασμούς μαζί με την εγγύηση που πρέπει να είναι 25.συνολικες κιλοβατώρες 7474.

Επεξ/σία από danaos7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η voltera με πήρε να με ενημερώσει για τη φανταστική εφαρμογή που έχουν και αν την χρησιμοποιώ (κάθε μήνα από εκεί δηλώνω την κατανάλωση)  

μετά με ενημέρωσε για κάποιες "αλλαγές μικρές"

ότι θα έχω σταθερή τιμή κιλοβατώρας 0,0629 (είχα  0,0661 νυχτερινό και  0,0790 μέρας)  

και ότι δεν θα έχω επιπλέον χρέωση πάνω από 2000KWh (δεν είχε το συμβόλαιο μου έτσι και αλλιώς)

και κάπου εκεί μου λέει 

θα κοπεί  η έκπτωση συνεπείας 10%

θα μπει πάγιο 3,5-4 το μήνα 

ξέχασε να αναφέρει και ρώτησα εγώ  η ΟΤΣ θα πάει στο 40-50 (είχα 40-70)

της λέω ότι με όλα αυτά ανεβαίνει πολύ η τιμή και μου απαντάει είναι γιατί έχετε μικρή κατανάλωση, της απάντησα ότι 2000 με 3000 ανάλογά το τετράμηνο δεν είναι χαμηλή

το συμβόλαιο που έχω τώρα δεν είναι δεσμευτικό και μου είπε ότι καμία αλλαγή δεν θα γίνει μέχρι να υπογράψω το νέο συμβόλαιο

της απάντησα ότι αν φτάσει στα χέρια μου τέτοιο συμβόλαιο τους έχω αλλάξει την ίδια μέρα.    

Επεξ/σία από Dark_son20
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

η voltera με πήρε να με ενημερώσει ότι για το τι φανταστική εφαρμογή έχουν και αν την χρησιμοποιώ (κάθε μήνα από εκεί δηλώνω την κατανάλωση)  

με τα με ενημέρωσε για κάποιες "αλλαγές μικρές"

ότι θα έχω σταθερή τιμή κιλοβατώρας 0,0629 (είχα  0,0661 νυχτερινό και  0,0790 μέρας)  

και ότι δεν θα έχω επιπλέον χρέωση πάνω από 2000KWh (δεν είχε το συμβόλαιο μου έτσι και αλλιώς)

και κάπου εκεί μου λέει 

θα κοπεί  η έκπτωση συνεπείας 10%

θα μπει πάγιο 3,5-4 το μηνα 

ξέχασε να αναφέρει και ρώτησα εγώ οτι η ΟΤΣ θα πάει στο 40-50 (είχα 40-70)

της λέω ότι με όλα αυτά ανεβαίνει πολύ η τιμή και μου απαντάει είναι γιατί έχετε μικρή κατανάλωση, της απάντησα ότι 2000 με 3000 ανάλογά το τετράμηνο δεν είναι χαμηλή

το συμβόλαιο που έχω τώρα δεν είναι δεσμευτικό και μου είπε ότι καμία αλλαγή δεν θα γίνει μέχρι να υπογράψω το νέο συμβόλαιο

της απάντησα ότι αν φτάσει στα χέρια μου τέτοιο συμβόλαιο τους έχω αλλάξει την ίδια μέρα.    

α, καλά που μας ενημέρωσες να περιμένουμε τηλέφωνο δηλαδή (και να ψάχνουμε για νέο πάροχο)

Επεξ/σία από naive
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/294718/farsala-eleftherosan-ta-pit-boul-gia-na-epitethoyn-se-texnikoys-tis-dei-pou-pigan-na-kopsoun-to-reyma

Ασχολίαστη η πράξη των εν λόγω καταναλωτών αλλά αλλού θέλω να σταθώ..

Ρε παιδιά βγάζουν εντολές διακοπής αυτοί οι άγιοι ιδιώτες πάροχοι, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι.. Απίστευτο.. Πέφτω από τα σύννεφα..

Επεξ/σία από VirusX2gr
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/294718/farsala-eleftherosan-ta-pit-boul-gia-na-epitethoyn-se-texnikoys-tis-dei-pou-pigan-na-kopsoun-to-reyma

Ασχολίαστη η πράξη των εν λόγω καταναλωτών αλλά αλλού θέλω να σταθώ..

Ρε παιδιά βγάζουν εντολές διακοπής αυτοί οι άγιοι ιδιώτες πάροχοι, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι.. Απίστευτο.. Πέφτω από τα σύννεφα..

Έχω δει ότι οι ιδιώτες πάροχοι προσφέρουν δυνατότητα για διακανονισμό. Από εκεί και πέρα, αν ο άλλος δεν ασχοληθεί και απλά συσσωρεύει χρέος, καλά κάνουν και του το κόβουν. Αν δεν πληρώσεις θα σου βάλει βενζίνη ο βενζινάς ή θα σου δώσει ψώνια το σούπερ μάρκετ; Πώς περιμένεις να παρέχει τζάμπα ρεύμα ο άλλος τη στιγμή που και αυτός το αγοράζει;
Απλώς έχουμε κακομάθει που η ΔΕΗ και οι κυβερνήσεις έκαναν κοινωνική πολιτική με τα λεφτά των άλλων συσσωρεύοντας χρέη που μετά χαρίζονταν. 

• Like 2
Δημοσ.

Γνώμες κάποιος για ΗΡΩΝ ?

Σκέφτομαι να φύγω απο την ΔΕΗ γιατί πληρώνω τρελούς λογαριασμούς χωρίς να κάνω καμιά φοβερή κατανάλωση. *Να μη σχολιάσω ότι δεν απαντάνε καν στα τηλέφωνα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...