Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αυτές τις 3 μέρες που μεσολάβησαν απ'την ενεργοποίηση μέχρι που πήγες να βάλεις βενζίνη, μήπως τις πήρε κανένας άλλος απ'την οικογένεια να βάλει βενζίνη; 🕵️‍♂️

Καλά εννοείται πως όχι… Σφραγισμένες όπως απεστάλησαν ήταν στον φάκελο. 

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα, έκανα αίτηση στο ΔΕΗ home online την Παρασκευή.

απο ότι μου είπα από προτέργια θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ λόγω σπασιμο του συμβολαίου, αυτό ισχύει ; Είχα διαβάσει κάπου ότι από την στιγμή που δεν έχω fix χρεώσεις δεν μπορούν να μου επιβάλουν ρήτρα.

τι λέτε να πληρώσω την ρήτρα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 12mats είπε

απο ότι μου είπα από προτέργια θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ λόγω σπασιμο του συμβολαίου, αυτό ισχύει ; Είχα διαβάσει κάπου ότι από την στιγμή που δεν έχω fix χρεώσεις δεν μπορούν να μου επιβάλουν ρήτρα.

https://rae.gr/wp-content/uploads/2021/01/ΑΠΟΦΑΣΗ-409-.pdf

http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/reports/2021-04-19.Συσταση-Volton.pdf

• Like 1
Δημοσ.

5ή εργάσιμη ημέρα ευγενικής υπενθύμισης, μήπως μου απαντήσουν εγγράφως , γιατι μου έβαλαν ΟΤΣ και πως υπολογίστηκαν απο την στιγμή που δεν τα είχα μέχρι τώρα.

Με κάλεσε και ενας τύπος για να δούμε το πρόβλημα ή να μου πουλήσει άλλο πρόγραμμα. Ξεκαθάρισα πως δεν θέλω αλλο πρόγραμμα και θέλω μόνο εξηγήσεις. Είπε θα με ξανακαλέσει. Στο  αστείο της υπόθεσης, τους ρώταω αν είναι καλά ή έπαθε τίποτα.

image.png.45d777e0b06ee6d8bd3a607155a987dd.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, 12mats είπε

ξεκινάς με τις ρήτρες αναπροσαρμογής

https://www.protergia.gr/sites/default/files/entypo_amfisvitisis_logariasmoy.pdf

και ζητάς

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=58821678

όταν λες σου είπαν εννοείς τηλέφωνο . Αν ναι μη δίνεις σημασία

Περιμένεις εκκαθαριστικό , εγώ θα τον πλήρωνα**** , σου βάζουν ρήτρα αποχώρησης ,ξανακάνεις αμφισβήτηση αναφέροντας τα ίδια  αν έχει πάλι αναπροσαρμογή και για την ρήτρα αποχώρησης οτι

και δεν θα έφευγες αν οι χρεώσεις ήταν αυτές που σου παρουσίασαν πριν την υπογραφή

και οτι το πρόγραμμα τελικά δεν είχε σταθερή χρέωση  αλλά κυμαινόμενη

33 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

5ή εργάσιμη ημέρα ευγενικής υπενθύμισης, μήπως μου απαντήσουν εγγράφως , γιατι μου έβαλαν ΟΤΣ και πως υπολογίστηκαν απο την στιγμή που δεν τα είχα μέχρι τώρα.

@SilentVoice το πάτημα είναι οτι δε σε ενημέρωσαν πριν την υπογραφή του συμβολαίου

αν είναι συμπλήρωσε και εσύ έντυπο αμφισβήτησης

Γενικότερα αν δεν απαντάνε συμπληρώνετε και το αντίστοιχο έντυπο παραπόνου για τη μη απάντηση

Και αν δε βγάλετε άκρη ΣτΚ , ΡΑΕ

***και φυσικά όταν πληρώσετε τελικό δικαιούστε και την τυχών έκπτωση συνέπειας

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, g_kor06 είπε

& υποστεύομαι ότι έχει γινει λάθος και στην καταμέτρηση των kwh που έχω καταναλώσει

αυτό είναι θέμα καταμέτρησης απο ΔΕΔΔΗΕ

Μόλις τώρα, AGGANIS13 είπε

Με 3000 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο στην ΔΕΗ - ποια εταιρία συμφέρει?

πάνω δεν είδες την καρφιτσωμένη ανάρτηση ?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=58455497

Δημοσ.
1 hour ago, Kzaxas said:

Μόλις έσωσα έναν φίλο από τον Ήρωνα 😂

Screenshot_20210921-180342~2.png

πρέπει να βλέπεις και τι γίνετε με την έκπτωση συνέπειας.

με το 40% που έχει στον ο πατέρας μου στον Ήρωνα, στο προηγούμενο λογαριασμό με την ρήτρα μέσα οι κιλοβατώρες του βγαίνουν

Μέρα - 0.0844844

Νύχτα - 0.0655884

που νομίζω ότι είναι καλή τιμή για την αγορά αυτή τι στιγμή, περιμένω τώρα το χάος του αυγούστου σεπτεμβρίου να δω τι τιμή θα βγει

Δημοσ.

Επικοινώνησα με την efaenergy και 1) δεν δέχονται πιστωτική κάρτα για πάγια εντολή 2) δεν μπορείς να καταχωρήσεις τις μονάδες που έχεις καταναλώσει ανά μήνα. Υπάρχει κάποιος να μου πει, αν η έκπτωση συνέπειας ενεργοποιείται με τον δεύτερο λογαριασμό ή χρειάζεται τετράμηνο; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark_son20 είπε

με το 40% που έχει στον ο πατέρας μου στον Ήρωνα, στο προηγούμενο λογαριασμό με την ρήτρα μέσα οι κιλοβατώρες του βγαίνουν

ανέβασε αν μπορείς το λογαριασμό

3 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

περιμένω τώρα το χάος του αυγούστου σεπτεμβρίου να δω τι τιμή θα βγει

άκυρο , νόμιζα είναι πρόσφατος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eνημερωση για το Γ22 της We Energy.

Yπαρχει κανονικα χρεωση ισχυος στα 2,20 ανεξαρτητα απο τα kva οπως μου ειπαν τηλεφωνικως κι επισης προσθεσαν  στο προγραμμα yellow το παρακατω

Η προσφορά ισχύει για συμβάσεις από 1/09/2021 έως και 31/12/2021 χωρίς οφειλές ή διακανονισμό στον προηγούμενο πάροχο, για κατανάλωση έως 5,000 KWh/μήνα.

Και μ'αυτα και μ'αυτα δεν υπαρχει κατι αλλο σε Γ22.

Θα κανουμε πλουσια την ΔΕΗ με τις ρητρες κι εμεις θα χρεωκοπησουμε ετσι οπως παει το πραγμα.

Επεξ/σία από HERTHAN
  • Sad 1
Δημοσ.
2 minutes ago, korakios said:

ανέβασε αν μπορείς το λογαριασμό

άκυρο , νόμιζα είναι πρόσφατος

είναι ο εκκαθαριστικός του Ιουλίου, ενώ στο myHeron έχουν βγάλει χρέωση, ακόμα δεν έχουν ανεβάσει το λογαριασμό αυγούστου/σεμπτεβρίου και μου έχουν σπάσει τα νεύρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...