Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, george1551 είπε

Λογαριασμός  , τώρα οι τιμές στο ρεύμα έχουν καταρρεύσει κάπου πήρε το μάτι μου για 40 ευρώ την μεγαβατώρα  χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά , επίσης οι αλήτες αν και άλλαξαν τους όρους δεν το παραδέχονται σου λένε εμείς απορροφάμε την χρέωση αλλά τώρα την βάζουν από το παράθυρο , εγώ εχω περίπου 4000- 4500 kw/h ετήσια κατανάλωση με αυτά που υπολογίζω και η ΔΕΗ τον χειμώνα οριακά δεν με συμφέρει γιατί ξεπερνάω τις 2000 οριακά το τετράμηνο μάλλον για Ελίν με βλέπω  και χάρισμα τους το υπόλοιπο πάγιο  γιατί λέει δεν το επιστρέφουν αφού έχει προπληρωθεί άσχετα ότι άλλαξαν τις χρεώσεις του ΟΤΣ

Το συμβόλαιο σου , πόσο ΟΤΣ λέει στους γενικούς και ειδικούς όρους; Υπόψη δεν είναι μόνο το ΟΤΣ είναι και οι λοιπές χρεώσεις (ΛΠ1, ΛΠ2, ΜΣΣΘΣ κτλ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

49 λεπτά πριν, naive είπε

@Doubt παρεμπιπτόντως, τι νέα με τη δική σου υπόθεση με τη volterra;

Η volterra μου επέστρεψε τη μισή εγγύηση, αλλά για την ταμπακιέρα ούτε λόγος. Πριν λίγες μέρες μου ήρθε 2η επιστολή από ΣτΚ (αντίγραφο-κοινοποίηση) που τους ζητάει να απαντήσουν.

Ίδωμεν..

• Like 1

11 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το συμβόλαιο σου , πόσο ΟΤΣ λέει στους γενικούς και ειδικούς όρους; Υπόψη δεν είναι μόνο το ΟΤΣ είναι και οι λοιπές χρεώσεις (ΛΠ1, ΛΠ2, ΜΣΣΘΣ κτλ).

Όταν έκανα το συμβόλαιο ήταν 45-60 ευρώ αλλά λέει δεν υπόγραψα καμιά δέσμευση για αυτό, η μονή διαφορά σε σχέση με λογαριασμό ΔΕΗ είναι η Ρήτρα Κόστους Προμήθειας , έτσι και αλλιώς τώρα θα μειωθούν οι καταναλώσεις μου αφού κλιματιστικά ανοίγω ελάχιστα με τέτοιο καιρό εδώ κάτω , πχ τώρα εχω εξωτερική 21,5 και μέσα 24 δεν το ανοίγω με τίποτα άντε το βράδυ λίγο 2-3 ώρες και το πρωί άλλο τόσο.

Στις 25/3/2020 στις 1:32 ΜΜ, Dannie είπε

Παιδια ξερει καποιος ποσο διαστημα χρειαζεται να πας σε αλλη εταιρεια απο την ΔΕΗ;;;Μιλαω για Αθηνα.

Καποιος......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, george1551 είπε

Όταν έκανα το συμβόλαιο ήταν 45-60 ευρώ αλλά λέει δεν υπόγραψα καμιά δέσμευση για αυτό, η μονή διαφορά σε σχέση με λογαριασμό ΔΕΗ είναι η Ρήτρα Κόστους Προμήθειας , έτσι και αλλιώς τώρα θα μειωθούν οι καταναλώσεις μου αφού κλιματιστικά ανοίγω ελάχιστα με τέτοιο καιρό εδώ κάτω , πχ τώρα εχω εξωτερική 21,5 και μέσα 24 δεν το ανοίγω με τίποτα άντε το βράδυ λίγο 2-3 ώρες και το πρωί άλλο τόσο.

Διάβασε καλά τους όρους συμβολαίου. Αν έχετε υπογράψει πχ 24μηνη σύμβαση, δεν έχουν δικαίωμα να σου αλλάξουν μονομερώς τα όρια του ΟΤΣ μιας και αυτά είναι μέσα στους όρους.

Αν είναι αορίστου σύμβαση και πάλι υπάρχει πρόβλεψη πχ να λένε ότι έχεις 60ημέρες προειδοποίηση ή καθόλου ή κάτι άλλο πχ για έναν χρόνο καμία αλλαγή.

Γενικά όλα είναι μέσα στη σύμβαση οπότε με μια καλή ανάγνωση, θα βγάλεις άκρη.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2

Στις 28/3/2020 στις 3:46 ΜΜ, Dannie είπε

Καποιος......

Καλημερα...Αυτο μπορει απο 3 μεχρι και 10 μερες.. Αναλογα την περιπτωση...Ποτε θα δοθει η εγκριση... Και μετα να περασει ο Δεδδηε να δει την παροχη και να παρει την  ενδειξη...

• Thanks 1

Σόρρυ για το σπαμ, αλλά σε δύο ημέρες πρέπει να επιλέξω αν μείνω ΔΕΗ η πάω ΗΡΩΝ, όποτε μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ? Η προηγούμενη ένοικος στο διαμέρισμα που μένω, κέντρο Χανίων, έδινε 50-60 ευρώ ανά μήνα. 55 τμ

24 λεπτά πριν, arsenal είπε

Σόρρυ για το σπαμ, αλλά σε δύο ημέρες πρέπει να επιλέξω αν μείνω ΔΕΗ η πάω ΗΡΩΝ, όποτε μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ? Η προηγούμενη ένοικος στο διαμέρισμα που μένω, κέντρο Χανίων, έδινε 50-60 ευρώ ανά μήνα. 55 τμ

Ότι δουλεύει μην το πειράζεις.. :P

• Like 1

27 λεπτά πριν, arsenal είπε

Καλησπερα... Αν δεν κανεις πολυ μεγαλη καταναλωση δεν σε συμφερει να αλλαξεις παροχο... Αν αλλαξεις παροχο μπορεις να χρειαστεις και να καταθεσεις  νεο πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν αυτο εχει ληξει..

1 ώρα πριν, VirusX2gr είπε

Ότι δουλεύει μην το πειράζεις.. :P

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Αν δεν κανεις πολυ μεγαλη καταναλωση δεν σε συμφερει να αλλαξεις παροχο... Αν αλλαξεις παροχο μπορεις να χρειαστεις και να καταθεσεις  νεο πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν αυτο εχει ληξει..

Και σε περίπτωση που συνεχίσω με ΔΕΗ θα μου πάρει φαντάζομαι κάπου στα 70 εγγύηση, εφόσον και αν σε ένα 3μηνο 4μηνο αποφασίσω να περάσω σε ιδιωτικό πάροχο μπορώ? Με την εγγύηση τι γίνεται ?

13 λεπτά πριν, arsenal είπε

εφόσον και αν σε ένα 3μηνο 4μηνο αποφασίσω να περάσω σε ιδιωτικό πάροχο μπορώ? Με την εγγύηση τι γίνεται ?

Η εγγύηση επιστρέφεται όποτε και να φύγεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, arsenal είπε

Και σε περίπτωση που συνεχίσω με ΔΕΗ θα μου πάρει φαντάζομαι κάπου στα 70 εγγύηση, εφόσον και αν σε ένα 3μηνο 4μηνο αποφασίσω να περάσω σε ιδιωτικό πάροχο μπορώ? Με την εγγύηση τι γίνεται ?

Εγγύηση 70€? Σε Γ1 τιμολόγιο?  Τι κατανάλωση έχεις στον εκκαθαριστικο; Η εγγύηση επιστρέφεται ή συμψηφίζεται με τον τελικό λογαριασμό.

Η ΔΕΗ δεν έχει συμβόλαιο με χρονική δέσμευση..

Επεξ/σία από VirusX2gr

11 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε

Εγγύηση 70€? Σε Γ1 τιμολόγιο?  Τι κατανάλωση έχεις στον εκκαθαριστικο; Η εγγύηση επιστρέφεται ή συμψηφίζεται με τον τελικό λογαριασμό.

Η ΔΕΗ δεν έχει συμβόλαιο με χρονική δέσμευση..

Νόμιζα πάνω κάτω τέτοιο ποσό είναι. Όχι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...