Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενημέρωσαν από την προτέργια πως το συμβόλαιο μου λήγει 06/22 και αν θέλω να φύγω νωρίτερα θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ ρήτρα αποχώρησης! Μπορώ να φύγω χωρίς να πληρώσω, τι ισχύει;

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για ΚΟΤ η @Mariannapost είχε πει 7. Του tsig είπανε 3.40 κανονικά. Και στην αίτηση λέει όποιος χάνει το ΚΟΤ μπαίνει στο 'Efa στο Σπίτι' χωρίς χαρακτηρισμό ειδικής κατηγορίας ενώ από πάνω στην αίτηση θα είναι κανονικά τσεκάρισμένο το fix.

efa.jpg.f9a82292bb3fbb7420e6348900ef7607.jpg

Εγώ από περιέργια έστειλα email τη Τρίτη και απάντηση ακόμα δε στείλανε.

Παρτους τηλεφωνο θα εξυπηρετηθείς γρηγορα. Ουτε σε μενα απαντησαν στην αιτηση που εκανα στο site τους.  Δεν προλαβαινουν λεει να απαντησουν σε email λογω υπερβολικων αιτησεων!!!!!!Αν θελουμε το πιστευουμε.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, danaos7 είπε

Σε κινητό είμαι κόρακα.αστο........τελικα έχει η δεν έχει οτσ η μετάφραση  ?να κάνουμε την κίνηση?

Σε ΚΟΤ είσαι? Αν όχι κάνε αίτηση δεν έχει ΟΤΣ το γράφουν οι ειδικοί όροι, αλλιώς περίμενε και ζήτα απο EFA αυτά που έγραψα

11 λεπτά πριν, danaos7 είπε

Vilterra ποιο προγραμα εννοείς?

Volterra , το https://www.volterra.gr/programma-360-gia-to-spiti/ilektriki-energeia-gia-to-spiti/360-oikiako/

εννοώ , αλλά δεν ξέρω αν σε συμφέρει , δες το excel .Τα ονόματα απο τα προγράμματα είναι και υπερσύνδεσμοι

Και απο την προτεινόμενη ανάρτηση , γιατί τελευταία αρκετοί ρωτάνε αν αυτό αν εκείνο 😁 :

Στις 7/2/2021 στις 9:30 ΜΜ, korakios είπε

- Τα αρχεία αυτά φτιάχτηκαν από εμάς για εμάς και μπορεί να έχουν κάποια λάθη . Γιαυτό πάντα μα πάντα να διαβάζετε τους όρους του συμβολαίου και για οποιαδήποτε απορία να αποφεύγετε τηλεφωνική επικοινωνία ,μόνο μέσω email ώστε να έχετε ξεκάθαρες αλλά και γραπτές απαντήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsigpan είπε

Παρτους τηλεφωνο θα εξυπηρετηθείς γρηγορα.

τα γραπτά μένουν , τα προφορικά δε

3 λεπτά πριν, tsigpan είπε

Δεν προλαβαινουν λεει να απαντησουν σε email λογω υπερβολικων αιτησεων!!!!!!Αν θελουμε το πιστευουμε.

καλά , μπορεί να είναι όντως υπερβολικές αλλά για τα δεδομένα τους . Δε μου κάνει εντύπωση ,είναι το μόνο που έμεινε αξιόλογο αυτή τη στιγμή για καταναλώσεις

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsigpan είπε

Παρτους τηλεφωνο θα εξυπηρετηθείς γρηγορα. Ουτε σε μενα απαντησαν στην αιτηση που εκανα στο site τους.  Δεν προλαβαινουν λεει να απαντησουν σε email λογω υπερβολικων αιτησεων!!!!!!Αν θελουμε το πιστευουμε.

Δεν ενδιαφέρομαι. Έχους γνωστούς με ΚΟΤ και καλό είναι να γνωρίζω σίγουρα τις εναλλακτικές.

Στο τηλέφωνο, κουβέντα να γίνεται. Τα γραπτά μένουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kalojohn1 είπε

Καλησπέρα σας. Θέλω τα φώτα σας για Γ21 και Γ22 προγράμματα γιατί η elpedison έχει πάρει φωτιά.

άργησες

Γ21 έχει πλέον ο Ηρών (τέλος), η efaenergy και η weenergy

Γ22 μόνο η weenergy , ίσως δέχονται και οι υπόλοιπες ζητώντας προσφορά χωρίς ρήτρα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

άργησες

Γ21 έχει πλέον ο Ηρών (τέλος), η efaenergy και η weenergy

Γ22 μόνο η weenergy , ίσως δέχονται και οι υπόλοιπες ζητώντας προσφορά χωρίς ρήτρα

Επίσης ξέχασα να πω ότι είναι για Κρήτη

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 12mats είπε

Με ενημέρωσαν από την προτέργια πως το συμβόλαιο μου λήγει 06/22 και αν θέλω να φύγω νωρίτερα θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ ρήτρα αποχώρησης! Μπορώ να φύγω χωρίς να πληρώσω, τι ισχύει;

Αν γνωρίζει κάποιος please πείτε τι ισχυει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kalojohn1 είπε

Και είναι όντως σταθερή; Έχει βάλει κάποιος σε χαμηλή τάση από το forum?

ζήτα όταν σου στείλουν τη σύμβαση απο οποιαδήποτε εταιρία να σου πούνε σε ποιο σημείο αναγράφεται οτι δεν εφαρμόζεται ρήτρα αναπροσαρμογής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 12mats είπε

Αν γνωρίζει κάποιος please πείτε τι ισχυει

πριν σου απάντησα και εσύ και takoulou geronymo MHN το σπαμάρετε , ανοίξτε νέο θέμα αν είναι

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Έχασες το Οnly Business του ΗΡΩΝ για 3 μέρες. Το καινούργιο που βγήκε το Plus, είναι άστα να πάνε.

Γ21 έμεινε μόνο το https://efaenergy.gr/fix-power-home/ σε χαμηλή τιμή.

----------

Για το Γ22 μόνο για το We Energy Υellow έχω ακούσει ότι είναι χωρίς ρήτρα: https://weenergy.gr/prasino-reuma/prosfores/weyellow/ Αλλά έχουν το δικαίωμα να ανακαλέσουν οποιαδήποτε προσφορά ανά πάσα στιγμή (με η χωρίς ενημέρωση δε διευκρινίζουν).

31.jpg.09faef10eaf64b8e38e247b24cb0bc25.jpg

Ο @HERTHAN είχε πει ότι δεν έχει ούτε χρέωση ισχύος, αλλά βλέπω εδώ ΧΖ*2.20 (χρεωστέα ζήτηση * 2.20; )

Τώρα το βάλανε αυτό ή υπήρχε και πριν; 🧐

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...