Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

ο Ήρωνας έφτασε το κόστος προμήθειας στα +0,10 λεπτάκια (πόσταρε κατα λάθος μέλος σε άλλο θέμα)

φεύγει και του Ηρών απο το excel

Γιατί να φύγει; Δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής. Απλά είναι ασύμφορο γιατί με τα κλιμακωτά πάγια που έχει βάλει - μιλάμε για το plus - οι τελικές χρεώσεις είναι στο Θεό!!! 

Όσο για το πρόγραμμα της protergia το οικιακό fixed , φοβάμαι ότι θα καταργηθεί- τροποποιηθει σύντομα και όντως ΤΩΡΑ είναι ξεκάθαρα χωρίς ΟΤΣ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Antonis3d είπε

Που να μην είχα και ΚΟΤ θα πλήρωνα για 1 μηνα 200 ευρο.

ναι, τόσο θα πλήρωνες

2 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Γιατί να φύγει;

θα βγει το Only Home και θα μπει το plus (ότι να΄ναι πρόγραμμα)

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/only-home-plus/

με 10€ πάγιο βάση έως 35€ !!!!

Επεξ/σία από korakios

Εγω ακομα περιμενω τον λογαριασμο απο την elpedison για Αυγουστο. Εχω το Electricity HomeNight Fixed και αναμενω να δω τι θα κανουν. Ελπιζω να μην κανουν καμια πονηρια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νέο του Ηρών είναι με κλιμακωτά πάγια ανα τετράμηνο ,επομένως μέχρι να βγει το -surprise-νέο excel* θα υπολογίζεται αναλογικά δια 3 απο τις ετήσιες

Spoiler

* αν έχει μείνει κανα σταθερό πρόγραμμα 😁

Επεξ/σία από korakios

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την nrg το nrg fixed δεν καταργείται για όσους είναι ήδη συνδρομητές,απλά δεν υπάρχει δυνατότητα να το ενεργοποιήσουν όσοι το επιθυμούν πλέον.Ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα τους καθόσον κατανοώ να αναπροσαρμόσουν την τιμή του μετά το 6μηνο που υποχρεούνται να μένει σταθερή και από 9.90 να το πάνε 19.90.Ας μην γελιόμαστε,το τσουνάμι έφτασε και λίγο πολύ θα τους βάλει όλους να κολυμπήσουν στα ίδια νερά διότι λόγω του μεγέθους των αυξήσεων τα φαινόμενα αισχοκέρδειας θα είναι διακριτά πλέον.

• Like 1

2 λεπτά πριν, diamantis k είπε

Ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα τους καθόσον κατανοώ να αναπροσαρμόσουν την τιμή του μετά το 6μηνο που υποχρεούνται να μένει σταθερή και από 9.90 να το πάνε 19.90

το θέμα είναι αν γίνει να ειδοποίησουν πρώτα και να γράφουν ξεκάθαρα το δικαίωμα αποχώρησης αζημίως . (αυτό ζήτησα απο ΣτΚ μιας και είμαι με 4€ fixed)

Spoiler

Ξέρω οτι θα πατήσουν στο οτι είναι προώθηση , έξτρα κτλ κτλ ή έκτακτο μέτρο (τα ξέρεις....ας μην το σπαμάρουμε εδώ)

o @cambo99 πάντως που σίγουρα είναι πέρα απο 6μηνο θα μας πει πρώτος :)

• Like 1

Το ζήτημα αυτό είναι,όπου και αν πάμε είναι τόσο μεγάλο το κύμα των ανατιμήσεων που αρχικά θα κόψουν τα προγράμματα που τους ζημιώνουν και στη συνέχεια θα αναπροσαρμόζουν ακόμα και τις σταθερές τιμές στα συμβόλαια με δικαίωμα αποχώρησης αζημίως.Δεν θα έχουν τεράστια απόκλιση μεταξύ,επομένως θα κωλυόμαστε και εμείς να αποχωρούμε όπως κάναμε μέχρι στιγμής.Και κάπως έτσι εδραιώνεται το καρτελ των παρόχων ενέργειας (ρεύμα και αέριο).

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως και να επρεπε να ποσταρω στο "Ποιον εναλλακτικο παροχο...." αλλα μιας και εχω προιστορια κι εγω στο θεμα (ως παθων με τις μαιμουδιες της Nrg) να παραθεσω τα στοιχεια και να ρωτησω εδω. (Αν ειμαι offtopic διορθωστε με). 

Σημειωση*** Πριν απο περιπου 20 μερες τηλεφωνησαν απο τον ΣτΚ στην αδερφη μου (εξ ονοματος της εκανα την καταγγελια στον ΣτΚ) και την ρωτησαν αν το θεμα εχει λυθει ή αν παραμενει ανοιχτο ωστε να συνεχισουν με τα διαδικαστικα. Το θεωρω καλο σημαδι αυτο....  

Οι εμπειροτεροι... βλεπετε κατι παραξενο στις χρεωσεις (με βαση τις ημερες) του παγιου?? 🙄 (Θεωρτηρικα... ειμαi με 2,5€/μηνα (παραθετω 3 ΕΝΑΝΤΙ και εναν ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ).

ΕΠΙΣΗΣ, ειμαι απο 21/4 στην Nrg.

Με βαση αυτα που βλεπετε (σαν καταναλωση)... μπαινω ΤΩΡΑ στα 9,90€?? 

(Θυμαθαι που ελεγε -μαλλον- ο Korakios οτι ενδεχομενος να φανει σαν "υπαναχωρηση" μια τετοια αποδοχη και να παει στραφει η ολη προσπαθεια της καταγγελιας)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Επεξ/σία από panosmgr

11 ώρες πριν, korakios είπε

Άνοιξε το εργαλείο της https://my.rae.gr/

Μιας και ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο το ΣτΚ , έστειλα mail στο info ρωτώντας τι ρόλο παίζει το εργαλείο για την επίλυση ζητημάτων , αν μπαίνει ο ΣτΚ μέσα στη φάση και τι γίνεται αν ήδη υπάρχει καταγγελία μέσω ΣτΚ (όπου και έχει κοινοποιηθεί στη ΡΑΕ)

Εκανα κι εγω εγγραφη και τη..δικη μου προσπαθεια (ξανα μανα περιγραφη της οδυσσειας με Nrg)

• Like 1

Μόλις τώρα, panosmgr είπε

Εκανα κι εγω εγγραφη και τη..δικη μου προσπαθεια (ξανα μανα περιγραφη της οδυσσειας με Nrg)

θύμισέ μου , είχες κάνει στο ΣτΚ πιο μπροστά ? Και τι αφορούσε , αυξηση fixed ,μη τήρηση 4μήνου και τα 2 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ekatharistikos2.png.e00d758ff590fac7785a3e5f091ac018.pngEkatharistikos1.png.0381faf0489df45234be48483422904c.pngΑυτοί  πως σας φαίνονται ?
Μου κάνει εντύπωση στην κλίμακα των χρεώσεων ... Πριν στην ΔΕΗ μου έδινε περισσότερες Kwh στις μικρές χρεώσεις τώρα σχετικά πιο λίγες αυτό δεν έχω καταλάβει πως και γιατί γίνεται
34 μέρες χρέωσης ο πρώτος
52 μέρες ο δεύτερος

Στην μία φωτογραφία στο τέλος φαίνεται και ποσό του άλλου λογαριασμού μη δίνεται σημασία 354ε ειναι ....

Επεξ/σία από LuNaTiC

37 λεπτά πριν, panosmgr είπε

Με βαση αυτα που βλεπετε (σαν καταναλωση)... μπαινω ΤΩΡΑ στα 9,90€?? 

τώρα το κατήργησαν φίλε μου

Δεν ξέρω αν σε συμφέρει καν τα 9,90€ σε περίπτωση που σε βάζανε

Κατέβασε το excel και βάλε στο "πρόγραμμά σας" 0,06265 κιλοβατώρα και 12,4€ πάγιο να δεις τι παίζει

43 λεπτά πριν, panosmgr είπε

Οι εμπειροτεροι... βλεπετε κατι παραξενο στις χρεωσεις (με βαση τις ημερες) του παγιου??

το πάγιο αλλάζει επειδή είναι και διαφορετικές οι μέρες

κάνε Χ ημέρες επί 2.5/30 για επαλήθευση

10 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Μου κάνει εντύπωση στην κλίμακα των χρεώσεων ...

τα όρια πάνε /4 ,πχ για την πρώτη κλίμακα έχεις 400kwh , >400 για δεύτερη <500 και >500 για τη μεγάλη

για να επαληθεύσεις πρέπει να κλείσει 4μηνο και εκεί θα καταλάβεις αν τηρήθηκε το <1600 και <2000

Μόλις τώρα, LuNaTiC είπε

Και να το δώ παίζει να μην καταλάβω πως χρεώνεται και τι ...
4 μήνες στην εταιρία εννοείς?

σε εκκαθαριστικό

(τετραμήνου)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...