Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να αλλαξω παροχο αμεσα αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω πληρως το thread.

Βλεπω με καλο ματι το Efaenergy home fixed καθως εχει 24 μηνες διαρκεια, τριφασικο, με χαμηλο παγιο και χαμηλες τιμες kw.

Στο excel δεν εχει volton που βλεπω εχει fixed προγραμμα. Δεν αξιζει;

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheriff είπε

Στο excel δεν εχει volton που βλεπω εχει fixed προγραμμα. Δεν αξιζει;

μη εμπορικά διαθέσιμο έλεγε στο site , αν άλλαξε κάτι πες μου

2 λεπτά πριν, Sheriff είπε

Βλεπω με καλο ματι το Efaenergy home fixed καθως εχει 24 μηνες διαρκεια, τριφασικο, με χαμηλο παγιο και χαμηλες τιμες kw.

είναι απο τα λίγα που μείνανε με χαμηλή τιμή , αλλά πριν αυξήσουν οι άλλες δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό γιαυτό και δεν θα βρεις αρκετό feedback . Κάποιοι βάλανε πρόσφατα αλλά δεν ξαναποστάρανε

κάνε search αυτό το θέμα efaenergy (ανα ημερομηνία) να δεις πληροφορίες :)

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω γίνει λίγο τεμπέλης:P, αυτό εδώ πού αναφέρει την ύπαρξη ΟΤΣ στο πρόγραμμα;
https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/reuma-gia-to-spiti-sas/elpedison-free/

Κάλεσαν γνωστό μου και του το πρότειναν και του λέω "με χρέωση κιλοβατώρας 0,0580 € δε χρειάζεται καν να ψάξω να δω αν έχει ΟΤΣ"...:lol:

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

αυτό εδώ πού αναφέρει την ύπαρξη ΟΤΣ στο πρόγραμμα;
https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/reuma-gia-to-spiti-sas/elpedison-free/

Αναφορά σε κείμενο

Υπάρχει πιθανότητα αναπροσαρμογής της χρέωσης προμήθειας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον όρο 6 της Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας. Δείτε εδώ ένα ενδεικτικό παράδειγμα του τρόπου υπολογισμού της αναπροσαρμογής.

κάτω απο τον πίνακα (προ ΦΠΑ ....)

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Κάλεσαν γνωστό μου και του το πρότειναν και του λέω "με χρέωση κιλοβατώρας 0,0580 € δε χρειάζεται καν να ψάξω να δω αν έχει ΟΤΣ"...:lol:

Eπειδή έχω κι εγώ κάτι τέτοιους φίλους ξερόλες, που ότι κι αν τους λέω... όσο κι αν τους τα αναλύσω, πάνε και κάνουν του κεφαλιού τους ούτως ή άλλως... πες του να ρίξει μια ματιά στον όρο 6.1 (σελίδα 5) και στο Γ3v (σελίδα 10)

https://www.elpedison.gr/files/1/Terms/Electricity_July_21/EL 059_2_07-21_ElpedisonFREE_JUL21.pdf

Το μόνο που θα είναι FREE, είναι το πορτοφόλι του από χρήματα. Θα το γυρνάει ανάποδα και δε θα πέφτει ούτε cent. 😛

Πάντως από αυτά που διαβάζω στο internet, από τα πηγαδάκια στη δουλειά με δεκάδες πελάτες... το 99% των καταναλωτών που θα αλλάξουν πάροχο αυτό το μήνα για να γλυτώσουν απ'τις αυξήσεις, θα καταλήξουν είτε στα ίδια είτε σε χειρότερα προγράμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι στο Protergia Fixed ,μπορείτε να ενημερώσετε τι παίζει ακριβώς με τα όρια χρέωσης ?

Είναι έως 2000/τετράμηνο με τη χαμηλή χρέωση και οι υπόλοιπες με την υψηλή (όπως το Γ1 της ΔΕΗ, έτσι το έχω στο excel)

ή άπαξ και περάσεις τις 2000 τιμολογούνται όλες με την μεγαλύτερη χρέωση ?

Αν ισχύει το 2ο θα πρέπει να αλλάξω υπολογισμό

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τηλεφωνικα με ειπαν οτι

6 λεπτά πριν, korakios είπε

Όσοι στο Protergia Fixed ,μπορείτε να ενημερώσετε τι παίζει ακριβώς με τα όρια χρέωσης ?

Είναι έως 2000/τετράμηνο με τη χαμηλή χρέωση και οι υπόλοιπες με την υψηλή (όπως το Γ1 της ΔΕΗ, έτσι το έχω στο excel)

ή άπαξ και περάσεις τις 2000 τιμολογούνται όλες με την μεγαλύτερη χρέωση ?

Αν ισχύει το 2ο θα πρέπει να αλλάξω υπολογισμό

Αν ξεπερασεις τις 2000 το τετραμηνο ισχυει για ολες η δευτερη αυξημενη τιμη.Ρωτησα τηλεφωνικα.

Επεξ/σία από insomniagfg
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Τηλεφωνικα με ειπαν οτι

Αν ξεπερασεις τις 2000 το τετραμηνο ισχυει για ολες η δευτερη αυξημενη τιμη.Ρωτησα τηλεφωνικα.

ευχαριστώ (και @Sheriff)

Η προσαύξηση τότε είναι μικρή αλλά υπαρκτή (12€ στις 6000kw/έτος)

Θα γίνει διόρθωση όταν βγάλω και της NRG

Έλεγα και εγώ, πως και το είχανε τόσο απλό και κατανοητό 😛

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

ευχαριστώ (και @Sheriff)

Η προσαύξηση τότε είναι μικρή αλλά υπαρκτή (12€ στις 6000kw/έτος)

Θα γίνει διόρθωση όταν βγάλω και της NRG

προσθεσα και εγω αυτην την λεπτομερεια (οντως μικρη αυξηση αλλα να ειμαστε σωστοι οσο μπορουμε) στην αναρτηση που εκανα για το ποιος παροχος συμφερει αναλογα με την καταναλωση. Βεβαια δεν ξερω τι ισχυει με εφα ακομα.

Επεξ/σία από insomniagfg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφα μιλησα σημερα δεν εχει οριο στο fixed

Επισης σε protergia στο fixed home που εχει νυχτερινο επηρεαζονται μονο οι kw της ημερας με την αυξημενη τιμη.

Επεξ/σία από Sheriff
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Sheriff είπε

Εφα μιλησα σημερα δεν εχει οριο στο fixed

Επισης σε protergia στο fixed home που εχει νυχτερινο επηρεαζονται μονο οι kw της ημερας με την αυξημενη τιμη.

ναι αυτο το αναφερουν δηλαδη το δειχνουν ξεκαθαρα στην ιστοσελιδα τους,  της ημερας ηθελε διευκρίνηση.

Επεξ/σία από insomniagfg
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Eπειδή έχω κι εγώ κάτι τέτοιους φίλους ξερόλες, που ότι κι αν τους λέω... όσο κι αν τους τα αναλύσω, πάνε και κάνουν του κεφαλιού τους ούτως ή άλλως...

Thanks για το link, αλλά δεν είναι τέτοια περίπτωση εδώ. Απλά δεν είχε ψαχτεί ποτέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...