Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, korakios είπε

Καλημέρα. Όντως τώρα κατήργησαν το fixed; Εμένα θυμάσαι που έλεγα να το ενεργοποιήσω ή όχι λόγο της περιόδου χαριτος 2 μηνών; Τελικά το είχα στείλει το αίτημα 2 μέρες μετά την μεταφορά μου στην nrg. Από τότε τους παρακαλώ να μου πουν αν το αίτημα έχει υλοποιηθεί κ από ποτέ είμαι στο fixed…Ναι θα σας καλέσουμε μέσα στη μέρα κ τέτοια. 
Εχθες ξύπνησα με «όρεξη» κ είπα να τους πάρω και αν δεν βγάλω άκρη να τους απειλήσω ότι θα προχωρήσω σε υπαναχώρηση. Ο κύριος που συνδέθηκε η κλήση μου μου ειπε ναι είστε στο fixed από 1/9. Μα του λέω πως γίνεται; 3/9 έστειλα την αίτηση. Εκεί κόπηκε η γραμμή μας. Καπάκι πάλι ξανά καλώ μάλλον είχε πέσει όλο το τηλεφωνικό κέντρο. 

Τωρα που αναφερθηκε η κατάργηση του fixed ανέφερες στο φίλο αν είχε βάλει τικ στο συμβόλαιο του στο nrg fixed και ανοίγω το δικό μου συμβόλαιο να δω που το γράφει αυτό. 
Με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι μου έχουν βάλει ενεργοποιημένο το fixed. Άρα είμαι καλυμμένος; Τσάμπα έστειλα την αίτηση;

B8AC690E-669A-4B30-AFD8-EB3A14831BA9.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Άρα είμαι καλυμμένος; Τσάμπα έστειλα την αίτηση;

ναι ,δεν το είχα δει τότε οτι το είχες επελεγμένο :(

Κακό δεν είναι πάντως , απλά σε έβαλα σε κόπο , αλλά κατάλαβες γιατί

3 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Εμένα θυμάσαι που έλεγα να το ενεργοποιήσω ή όχι λόγο της περιόδου χαριτος 2 μηνών;

και κατάλαβες γιατί σου έλεγα μην τους ακούς :)

4 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι ,δεν το είχα δει τότε οτι το είχες επελεγμένο :(

Κακό δεν είναι πάντως , απλά σε έβαλα σε κόπο , αλλά κατάλαβες γιατί

και κατάλαβες γιατί σου έλεγα μην τους ακούς :)

Τωρα καταλαβαίνω γιατί «φώναζες» ενεργοποίησε το για 20€ τσάμπα δεν πειράζει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο… 

Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την κατάργηση;

Δυσκολο χειμώνα προβλέπω…

Μόλις τώρα, ppmarkos είπε

Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την κατάργηση;

θα έχω το νου μου μπας και γράφουν τίποτα στον επόμενο λογαριασμό

τη shell την ενεργοποιήσατε ? @fasmatikos

1 λεπτό πριν, coyote2 είπε

Το χειμώνα δε θα πέσει;;; Θα ανέβει όμως το αέριο που το επηρεάζει;

αν πέσει η καημένη είμαι σίγουρος θα τη σηκώσουν 😛

Εγώ she’ll ενεργοποίησα κάρτα για τους πόντους κ μου έχουν κάνει αποστολή και την δωροκαρτα. Περιμένω να παραλάβω και να την ενεργοποιήσουν. 

D1228F36-3F74-4CF5-A9AD-F7EA6D24A5E0.jpeg

• Like 1

Κάποια στιγμή μετά το χειμώνα, φαντάζομαι θα πέσει η χονδρική και θα ψάχνουμε όλοι τρόπους να σπάσουμε τα συμβόλαιά μας και να γυρίσουμε όπως ειμασταν πριν. 

1 λεπτό πριν, Weiss είπε

Κάποια στιγμή μετά το χειμώνα, φαντάζομαι θα πέσει η χονδρική και θα ψάχνουμε όλοι τρόπους να σπάσουμε τα συμβόλαιά μας και να γυρίσουμε όπως ειμασταν πριν. 

σιιιιιιιιιιιιγουρα , εδώ όταν είχε φτάσει 80 ερχόταν οι λυπητερές φαρμάκι και πληρώναμε τα ίδια με το παλιό Γ1

Επίσης όπως έχω αναφέρει πάμπολλες φορές , δώρο άδωρο να πέσει στα 0,5kw τελική , μήνα που δεν καις ρεύμα και >0,10 όταν έχεις κατανάλωση

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Weiss είπε

Αν έχω κουράγιο κάποια στιγμή θα φτιάξω και ανεβάσω έναν πίνακα από όσα έχω πληρώσει την Elpedison με το ΟΤΣ από τον Νοέμβριο του 2020 ως σήμερα. Δεν υπάρχει μήνας που δεν έχω πληρώσει ΟΤΣ, και σε αρκετούς μήνες είναι διπλάσιο σχεδόν από την 'πραγματική' αξία της κατανάλωσης.

Μακριά από ΟΤΣ.

Απορώ που δεν μπορούν να δημιουργήσουν κάποιον καλύτερο τρόπο να προβλέπουν την αγορά σε κάτι τόσο βασικό όπως το ρεύμα.

Επεξ/σία από skritikos

ζητησα απο την προτεργια την επιστροφη των χρεωσεων αναπροσαρμογης απο τοτε που μου επιβληθηκαν (11/2). Σε 2 οικιακες παροχες που παρεμεινα πελατης τους αλλαζοντας το προγραμμα σε fixed και σε μια επαγγελματικη που διεκοψα στις 21/7 και πηγα σε αλλο παροχο λογω καλυτερης τιμης.

Με ενημερωσαν οτι για λογους καλης πιστης και συνεργασιας θα γινει η επιστροφη στις 2 οικιακες αλλα οχι στην επαγγελματικη, καθως δεν μπορουν να επιστρεψουν χρηματα σε μη ενεργη παροχη αφου εκει πλεον δεν υφισταται η συνεργασια. Ζητησα στο τηλεφωνο να με ενημερωσουν και γραπτα και εκει διαπιστωσα πως θα επεστρεφαν μονο την αναπροσαρμογη του τελευταιου μηνα. Τα συνολικα ποσα και των 3 παροχων ειναι γυρω στα 350€ και προκειται να επιστραφουν γυρω στα 40€. Να το σταματησω εδω η να συνεχισω την προσπαθεια μηπως και ;;;; Πιο πολυ με ενοχλει ο εμπαιγμος απο το τηλεφωνο, που ενω τους ειχα γραψει αναλυτικα τα ποσα αναπροσαρμογης προς επιστροφη σε καθε παροχη, δεν μου διευκρινησε οτι θα επιστραφει μονον ο τελευταιος μηνας.

6 λεπτά πριν, skiace είπε

οκ, το ρωτω με την εννοια του εφικτου η ανεφικτου.

εφικτό ,έχει ξαναγίνει ,αλλά έπρεπε να κάνεις τα βήματα

Αναφορά σε κείμενο

1. Ζητάς την επιστροφή του ποσού της ρήτρας μιας και δε γνώριζες την επιβάρυνση , τηλεφωνικώς και μπορείς να αναφέρεις (όχι με εκβιαστικό τόνο , ήρεμα και κοφτά ) , αν δε βγάλεις άκρη , ότι θα ήθελες ένα email επικοινωνίας για να έχεις γραπτή απάντηση για τις περεταίρω νόμιμες ενέργειες που επιθυμείς

Αν δεν ψαρώσουν

2. Ζητάς απο την εταιρία γραπτώς μέσω email τι είναι η χρέωση αναπροσαρμογής, την ανάλυση του ποσού πως προέκυψε ακριβώς και γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις καθώς πόσο επηρεάζει την πραγματική τιμή απο τη διαφημιζόμενη  , επιστροφή όλου του ποσού και να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

3. Ανάλογα και την απάντηση (ή και τη μη απάντηση) κάνεις καταγγελία στο ΣτΚ και όποτε βγει η απόφαση, παίρνεις μέρος ή όλο το ποσό

Δηλαδή δεν ξέρω αν μπορείς τώρα να ισχυριστείς οτι δε γνώριζες για τη ρήτρα, βέβαια δε χάνεις τίποτα να διεκδικήσεις τα υπόλοιπα σαν αιτιολογία οτι δε σου τα επιστρέψαν όλα .

1 λεπτό πριν, korakios είπε

εφικτό ,έχει ξαναγίνει ,αλλά έπρεπε να κάνεις τα βήματα

Δηλαδή δεν ξέρω αν μπορείς τώρα να ισχυριστείς οτι δε γνώριζες για τη ρήτρα, βέβαια δε χάνεις τίποτα να διεκδικήσεις τα υπόλοιπα σαν αιτιολογία οτι δε σου τα επιστρέψαν όλα .

αυτα τα βηματα εχω ακολουθησει.

σε απαντηση του πρωτου βηματος μου επιστρεφουν την αναπροσαρμογη (μονο του πρωτου μηνος).

αναλογα με την εξελιξη ενδεχομενως να προχωρησω και στα επομενα.

• Like 1

2 λεπτά πριν, skiace είπε

σε απαντηση του πρωτου βηματος μου επιστρεφουν την αναπροσαρμογη (μονο του πρωτου μηνος).

επέμενε τότε αν ξαναστείλεις στο αν γνώριζες την επιπλέον χρέωση στη διαφημιζόμενη τιμή δε θα έμπαινες ποτέ στο πρόγραμμα αυτό

ανάλυση σου κάνανε ? (στο πως βγήκε το ποσό)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...