Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αναφέρεσαι στο fixed μόνο που δεν συνδυάζεται με όλα τα δικά τους.

Ναι σε αυτό αναφέρομαι αλλά πιο πολύ ήθελα να τονίσω το αρχικό εξάμηνο χωρίς ΟΤΣ. Μην νομίζουν οι "νέοι" ότι επειδή δεν τους χρεώνει στην αρχή θα τη γλιτώσουν γενικώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

22 λεπτά πριν, vasilk είπε

Ναι σε αυτό αναφέρομαι αλλά πιο πολύ ήθελα να τονίσω το αρχικό εξάμηνο χωρίς ΟΤΣ. Μην νομίζουν οι "νέοι" ότι επειδή δεν τους χρεώνει στην αρχή θα τη γλιτώσουν γενικώς.

εγώ πήρα τον 7ο στον Ήρων χωρίς ΟΤΣ

21 λεπτά πριν, guzel είπε

εγώ πήρα τον 7ο στον Ήρων χωρίς ΟΤΣ

φίλε ανέβασε ΟΛΟΚΛΗΡΟ έναν λογαριασμό που να γράφει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ, για να δούμε τι συμβαίνει πραγματικά. Την προηγούμενη φορά αυτά που ανέβασες δεν έβγαζαν νόημα. 

56 λεπτά πριν, naive είπε

φίλε ανέβασε ΟΛΟΚΛΗΡΟ έναν λογαριασμό που να γράφει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ, για να δούμε τι συμβαίνει πραγματικά. Την προηγούμενη φορά αυτά που ανέβασες δεν έβγαζαν νόημα. 

Screenshot_20200225-193819.png.65e347105a2be1620ad5edd738fd6594.pngScreenshot_20200225-193740.png.6207c840448cfb66c5c3c854c690954f.png

2 λεπτά πριν, naive είπε

Αυτό ούτε ολόκληρος λογαριασμός είναι, ούτε εκκαθαριστικός

Δε καταλαβαίνω που το πας. On topic, βλέπεις κάπου χρέωση ΟΤΣ γιατί εγώ δεν βλέπω.

9 λεπτά πριν, guzel είπε

Δε καταλαβαίνω που το πας. On topic, βλέπεις κάπου χρέωση ΟΤΣ γιατί εγώ δεν βλέπω.

Προσπαθώ να καταλάβω το μυστικό σου που είσαι ο μόνος πελάτης της ΗΡΩΝ που ξέρω ο οποίος δεν πληρώνει ΟΤΣ, αλλά το κρατάς καλά κρυμμένο. 

Μόλις τώρα, naive είπε

Προσπαθώ να καταλάβω το μυστικό σου που είσαι ο μόνος πελάτης της ΗΡΩΝ που ξέρω ο οποίος δεν πληρώνει ΟΤΣ, αλλά το κρατάς καλά κρυμμένο. 

Ε να πω ότι πληρώνω για να νιώσεις καλύτερα;; 

19 λεπτά πριν, guzel είπε

Σε 7 μήνες δεν έχεις πάρει εκκαθαριστικό λογαριασμό;

2 λεπτά πριν, nvel είπε

σε έναντι λογαριασμό δεν πρόκειται να δεις χρέωση ρήτρας ΟΤΣ

Στον πρώτο εκκαθαριστικό δεν υπήρχε χρέωση ΟΤΣ, θα δούμε στον 2ο

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Σε 7 μήνες δεν έχεις πάρει εκκαθαριστικό λογαριασμό;

έχω πάρει 

6 λεπτά πριν, guzel είπε

Στον πρώτο εκκαθαριστικό δεν υπήρχε χρέωση ΟΤΣ, θα δούμε στον 2ο

έχω πάρει 

Είναι θέμα χρόνου να χρεωθείς μιας και αναφέρονται ρητά αυτές οι χρεώσεις:

Screenshot_2020-02-25-21-46-59-957_com.google.android_apps_docs.jpg.1e80943f92aeb30b13821e9aa87b6445.jpg

Βέβαια με τόσο λίγα που πληρώνεις, χεστηκες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι που διαπιστώσαμε με τη σύζυγο για την elpedison . Κουφό και ακατανόητο κάπως, αλλά επιβεβαιώθηκε μέσω chat που είχαμε με το κέντρο τους.

Για να εκδίδεται κάθε μήνα εκκαθαριστικός λογαριασμός και να λαμβάνεται κάθε μήνα η έκπτωση συνέπειας (εφόσον η πληρωμή σε κάθε λογαριασμό είναι εμπρόθεσμη), οι ενδείξεις κατανάλωσης θα πρέπει να δίνονται μόνο μέσω live chat είτε μέσω email ή fax είτε τηλεφωνικώς .

Αν δοθούν μέσω του myelpedison στο site ή στην εφαρμογή του κινητού, τότε εκδίδονται έναντι λογαριασμοί με πραγματική κατανάλωση και η έκπτωση υπολογίζεται συνολικά στον 1ο λογαριασμό μετά τον εκκαθαριστικό.

Δεν ξέρω τους λόγους πίσω από τους οποίους υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός, στο τέλος  η έκπτωση είναι η ίδια, αλλά αν κάποιος έχει πολλές κιλοβατώρες κατανάλωση, θα κληθεί να πληρώνει με την κανονική τιμή μηνιαία ως έναντι και να περιμένει να αφαιρεθεί η έκπτωση μαζεμένα στον λογαριασμό μετά τον εκκαθαριστικό αντί για μηνιαία εφαρμογή της έκπτωσης. 

Άρα ακυρώνεται κατά κάποιον τρόπο η ευκολία που προσφέρει η καταχώρηση στο myelpedison ή στην εφαρμογή μέσω κινητού.

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αλλά δεν υπάρχει κάπου μια τέτοια σχετική ενημέρωση. 

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
  • Thanks 2

Καλημέρα κ από μένα.

Έψαχνα για καιρό να φύγω από την ΔΕΗ αλλά από τα online συγκριτικά έβλεπα ότι η διαφορά στον λογαριασμό θα ήταν γύρω στα 120€ το χρόνο, 10€ το μήνα και έλεγα άστο δεν πειράζει, ας μην μπλέξω με κάποια εταιρεία που μπορεί να μην είναι αξιόπιστη.

Συνεχίζοντας το ψάξιμο τον περασμένο Νοέμβριο είδα ότι πάνω πάνω έβγαζε την WE ENERGY, άγνωστη σε μένα, αλλά έδινε 220€ κέρδος τον χρόνο σε σχέση με τη ΔΕΗ, 18€ το μήνα περίπου, ποσό ιδιαίτερα σημαντικό, για τις 1600kwh που καταναλώνω το τετράμηνο, οπότε είπα να το ψάξω παραπέρα. Έκανα την αναζήτηση μου και στο site τους και είδα ότι όλα είναι οκ με το συγκριτικό. Εκτός από τις χαμηλές τιμές kwh 0,08€ κανονικά, που πέφτει στο 0,064€ με έκπτωση συνέπειας, έχει επιπλέον μεγάλη ΟΤΣ 43-68 €/ΜWh και σου επιστρέφει την εγγύηση αν δηλώσεις πάγια εντολή. Έχει και καταχώρηση μέτρησης μέσω τηλεφώνου.

Αρνητικό ότι αναφέρουν αορίστου χρόνου συμβόλαιο αλλά στην επικοινωνία και στο τελικό συμβόλαιο σου ξεκαθαρίζουν ότι είναι συμβόλαιο ενός χρόνου. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό.

Οπότε είπα να το τολμήσω και μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος αν και ακόμα δεν έχει μπει η ΟΤΣ, μπαίνει μετά το 6μηνο. Να σημειώσω ότι ο υπολογισμός του κέρδους των 220€ το χρόνο σε σχέση με τη ΔΕΗ περιελάμβανε και την ΟΤΣ.

Επίσης μου ανέφεραν ότι είναι σε σκέψεις η αλλαγή στην ΟΤΣ και ίσως η αλλαγή στην τιμή της kwh, που αν τελικά γίνει, για μένα θα ισχύσει από τη λήξη του 1ου χρόνου και μετά. Ίδωμεν.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...