Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να φύγεις από μία εταιρία εκτός από ένα εμαιλ που λες ότι καταγγέλνεις τη σύμβαση πρέπει να σου απαντήσουν κάτι?

Γιατί τους ρωτάω και τους λεω ότι δικαιούμε να φύγω αζημίως λόγω αλλαγής των όρων και δεν απαντούν....

Οπως πχ έστειλε ο Φίλος πιο πάνω για την ΕΛΙΝ που το λεει καθαρά ότι μπορείς να φύγεις.... 

• Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, korakios είπε

αν συμφέρει ή όχι φαίνεται στο excel. Ίσως να έβλεπες την προτέργια που έχει 12μηνη δέσ,ευση (αντί 24μηνη άλλων)

θα σου πρότεινα να βάλεις νυχτερινό , με τα χρόνια (ή και σύντομα αν σπρώχνεις την κατανάλωση εκεί) συμφέρει

όλα τα προγράμματα ,ακόμα και με δέσμευση (βέβαια με δικαίωμα αποχώρησης) στο 6μηνο ο πάροχος έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει

Απλά η δέσμευση συμφέρει την εταιρία και όχι τον πελάτη

Είμαι με ενοίκιο και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει , νυχτερινό δεν γίνεται να βάλω. Πάντως είδα ότι αντί να φτιάξει η αγορά ρεύματος με την απελευθέρωση έχει γίνει ένα μπαχαλο , ότι θέλει χρεώνει ο καθένας , δεν υπάρχει ένας έλεγχος από πουθενά , κρίμα γιατί περίμενα καλύτερα πράγματα από όλους σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό προϊόν .

Επεξ/σία από stefanidisg
Δημοσ.

Oι ΥΚΩ πάνε με διαχωρισμό νυχτερινού / ημερησίου ή αθροιστικά ; 

Αν έχω 1500 + 500 στο 4μηνο, χρεώνομαι στη κλίμακα του 0 - 1600 ή πάω στην παραπάνω ;  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Oι ΥΚΩ πάνε με διαχωρισμό νυχτερινού / ημερησίου ή αθροιστικά ; 

Αν έχω 1500 + 500 στο 4μηνο, χρεώνομαι στη κλίμακα του 0 - 1600 ή πάω στην παραπάνω ;  

σπάνε ξεχωριστά , δηλαδή 1500<1600 και 500<1600 ,συν στις ΥΚΩ οι νυχτερινές έχουν μικρότερες χρεώσεις >1600, συν οι νυχτερινές δεν έχει διανομή/μεταφορά :)

καλό είναι να ρωτήσετε και τον πάροχο τι παίζει , μη βρούνε ευκαιρία να σας αλλάξουν πρόγραμμα αν αυτό που είστε δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, korakios είπε

σπάνε ξεχωριστά , δηλαδή 1500<1600 και 500<1600 ,συν στις ΥΚΩ οι νυχτερινές έχουν μικρότερες χρεώσεις >1600, συν οι νυχτερινές δεν έχει διανομή/μεταφορά :)

Ναι ναι το ξέρω, απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι πάνε χωριστά, γιατί ελέω μπέμπη και καλοκαιριού πήγα 500άρες + το καλοκαίρι, με 400 μ.ο. ημερησίου Ιούλιο Αύγουστο

Σίγουρα Σεπτέμβρη Οκτώβρη θα πέσω, αλλά λογικά θα ξεπεράσω τις 1600 στην 4μηνία (σαν σύνολο όμως, όχι στο ημερήσιο)

Οπότε ανάπαυση, δε κατεβάζω γενικό 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ναι ναι το ξέρω, απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι πάνε χωριστά, γιατί ελέω μπέμπη και καλοκαιριού πήγα 500άρες + το καλοκαίρι, με 400 μ.ο. ημερησίου Ιούλιο Αύγουστο

να σου ζήσει :)

διάβασε (το προθεσα μετά) και το

35 λεπτά πριν, korakios είπε

καλό είναι να ρωτήσετε και τον πάροχο τι παίζει , μη βρούνε ευκαιρία να σας αλλάξουν πρόγραμμα αν αυτό που είστε δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο

γιατί θυμήθηκα στη Ζενιθ μου αλλάξανε το πρόγραμμα μιας και ήμουν σε παλιό

(βασικά τότε δεν έδωσα σημασία μιας και δε θα με χρέωναν ρήτρα λόγω άλλης υπόθεσης ,αλλά θα έφευγα σε άλλο πάροχο έτσι κιαλλιώς)

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκαψα τον ιούλιο 366kwh και πλήρωσα 94,04.

τον αύγουστο 365kwh και ειναι να πληρωσω 101,29

δηλαδη θα πηδηχτω απο το παραθυρο.

ιδιος παροχος watt and volt, αλλαξα και προγραμμα απο 0,076 σε 0,066 την kwh, που οντως εγινε σωστα.

Γενικα ολα ιδια αλλα 8 ευρω πανω οι Συμπληρωματικες Χρεωσεις συν 1 τα Τελη (μειον 2 απο την αλλαγη στην τιμη kwh)

Ολα αυτα απο την αυξηση της τιμης χοντρικης του ρευματος? 

χανω κατι στο τι ειναι οι συμπληρωματικες χρεωσεις? ή φρικαρουν ολοι οπως εγω με αυτες τις διακυμανσεις?

δεν ειναι τοσο το 7ευρω οσο το σπασιμο οτι ειχα ακριβως την ιδια καταναλωση και πληρωνω οτι να ναι

Επεξ/σία από nikniknikniknik
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikniknikniknik είπε

χανω κατι στο τι ειναι οι συμπληρωματικες χρεωσεις? ή φρικαρουν ολοι οπως εγω με αυτες τις διακυμανσεις?

ανέβασε λογαριασμό γιατί θυμάμαι τη ρήτρα τη βάπτιζε χρέωση κόστους προμήθειας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, coyote2 είπε

Για να φύγεις από μία εταιρία εκτός από ένα εμαιλ που λες ότι καταγγέλνεις τη σύμβαση πρέπει να σου απαντήσουν κάτι?

Γιατί τους ρωτάω και τους λεω ότι δικαιούμε να φύγω αζημίως λόγω αλλαγής των όρων και δεν απαντούν....

Οπως πχ έστειλε ο Φίλος πιο πάνω για την ΕΛΙΝ που το λεει καθαρά ότι μπορείς να φύγεις.... 

κοινώς φεύγετε και μετά αν σε χρεώσουν το κυνηγάτε? Δεν είναι προφανές ότι αν αλλάξουν οι όροι φεύγεις? Το λένε και τα συμβόλαια .... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, coyote2 είπε

κοινώς φεύγετε και μετά αν σε χρεώσουν το κυνηγάτε?

ναι

1 λεπτό πριν, coyote2 είπε

Δεν είναι προφανές ότι αν αλλάξουν οι όροι φεύγεις? Το λένε και τα συμβόλαια .... 

μπορεί ο πάροχος να έχει αντίθετη άποψη , εκεί μπαίνει ο ΣτΚ

Δημοσ.

έτσι μου το είπε στο τηλέφωνο... και να ρωτήσω τον προιστάμενο μου

Την πρώτη φορά που μου το είπαν προφορικά μου είπε αποχωρείται αν θέλετε.

Οπότε θα αποχωρήσω μέχρι τις αρχες της άλλης

Δύσκολο το βλέπω να πέσει η χονδρική το χειμώνα... κάτω από 40 με 50

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nikniknikniknik είπε

για ρίξε μια ματιά γιατι εχω χαθει

α, εννοούσες το πεδίο συμπληροματικές χρεώσεις , οκ ρήτρα κόστους προμήθειας είναι .(ρήτρα αναπροσαρμογής ΟΤΣ, αυξήθηκε η χοντρική)

Διάβασε πρώτα την προτεινόμενη ανάρτηση (τέρμα πάνω) ,μετά κατέβασε το αντίστοιχο excel και βάλε ετήσιες κιλοβατώρες :)

Για καταγγελία τα βήματα

Spoiler

1. Ζητάς την επιστροφή του ποσού της ρήτρας μιας και δε γνώριζες την επιβάρυνση , τηλεφωνικώς και μπορείς να αναφέρεις (όχι με εκβιαστικό τόνο , ήρεμα και κοφτά ) , αν δε βγάλεις άκρη , ότι θα ήθελες ένα email επικοινωνίας για να έχεις γραπτή απάντηση για τις περεταίρω νόμιμες ενέργειες που επιθυμείς

Αν δεν ψαρώσουν απο το τηλέφωνο

2. Ζητάς απο την εταιρία γραπτώς μέσω email τι είναι η χρέωση αναπροσαρμογής, (&την ανάλυση του ποσού πως προέκυψε ακριβώς) και γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις , επιστροφή όλου του ποσού και να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

3. Ανάλογα και την απάντηση (ή και τη μη απάντηση) κάνεις καταγγελία στο ΣτΚ και όποτε βγει η απόφαση, παίρνεις μέρος ή όλο το ποσό

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikniknikniknik είπε

για ρίξε μια ματιά γιατι εχω χαθει

thanks

ioulios.png

augoustos.png

Συγγνώμη που ρωτάω αλλά πληρώνεις για ρεύμα μονοφασικό, 48 τ.μ. σχεδόν 100€ το μήνα? (ανεξάρτητα τη ρήτρα)

Δεν είναι πάρα πολλά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Weiss είπε

Συγγνώμη που ρωτάω αλλά πληρώνεις για ρεύμα μονοφασικό, 48 τ.μ. σχεδόν 100€ το μήνα? (ανεξάρτητα τη ρήτρα)

Δεν είναι πάρα πολλά?

όχι , είναι άσχετα τα τετραγωνικά με τη χρέωση του ρεύματος

Επεξ/σία από korakios
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...