Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε

Θα του χρειαστούν του φίλου τα ticket restaurant, γιατί με τέτοιες χρεώσεις μαγείρεμα στο σπίτι γιοκ!:lol:

πλάκα-ξεπλάκα το zero είναι πολύ πιο κατανοητό πρόγραμμα απο τα άλλα με ρήτρες.

χοντρική συν προμήθεια , τέλος .

Βέβαια το οτι κρατάνε κρυφό το κόστος προμήθειας αντί να το δημοσιεύουν (και οι αρχές το επιτρέπουν) είναι άλλη ιστορία

• Like 2
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, witchofangmar είπε

Καλησπέ ρα, μόλις πήρα τον πρώτο λογαριασμό στο νέο μου φοιτητικό σπίτι, για πειτε γνώμες?

Αν είναι πόσταρε στο Γ1/ΓΝ1την ανάλυση του λογαριασμού , σίγουρα θα έχεις ρήτρα αναπροσαρμογής, 0,148 τελική βγήκε η κιλοβατώρα 

Διάβασε την προτεινόμενη ανάρτηση (τέρμα πάνω) , κατέβασε το αντίστοιχο excel και βάλε ετήσιες κιλοβατώρες :)

27 λεπτά πριν, witchofangmar είπε

Σκέφτομαι να ενεργοποιησω το myHome Online

Για enter/online εδώ

αν έχεις απορίες για άλλες εταιρίες το συνεχίζουμε :)

Δημοσ.

Φίλε Κοράκιε σκέφτομαι να βάλω το protergia fixit και να βάλω νυχτερινό όπως μου είπες αν και δεν έχω μεγάλες καταναλώσεις το βράδυ.Ποια η γνώμη σου για το πρόγραμμα αυτό ???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mouxaxa είπε

Καλησπέρα.

Είμαι μάλλον από τους τυχερούς που πρόλαβα elin με σταθερή τιμή, χωρις ΟΤΣ, χωρίς πάγιο χωρις δέσμευση (σπίτι με 1 άτομο + νυχτερινό - μονοφασικό).

Μου ήρθε τώρα εκκαθαριστικός από τον Απρίλιο. Μπορεί ένας πιο έμπειρος να μου επιβεβαιώσει ότι είναι οκ;

Από 1/7 έως 31/7 ή έκπτωση συνέπειας θα είναι 5% αντί για 10% (υπάρχει ενημέρωση στη 2η σελίδα του λογαριασμό που εκδόθηκε τον Απρίλιο).

Επιπλέον από 1/8 αυξήθηκαν οι τιμές προμήθεας (ενημέρωση 20/7 μέσω email).

1163297994_.jpg.861d176ec48594c817d000e3da9f87ba.jpg

Κάτσε αορίστου στην Ελίν... με τη κατανάλωση που έχεις δε συμφέρει να πας αλλού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, leonar είπε

Ποια η γνώμη σου για το πρόγραμμα αυτό ???

έχει το ατού της μικρότερης δέσμευσης απο τα άλλα 2 ,προσωπικά θα κοιτούσα με βάση € καθαρά

24 λεπτά πριν, leonar είπε

αι να βάλω νυχτερινό όπως μου είπες αν και δεν έχω μεγάλες καταναλώσεις το βράδυ.

χειμώνα δε δουλεύεις αντλία το βράδυ ? Επίσης το χειμώνα παίζει και 15:00-17:00 ενδιάμεσο το νυχτερινό (02-07 βράδυ) , πετάς κάποια ενεργοβόρα συσκευή αν σε βολεύει εκείνες τις ώρες

Καλοκαίρι σε καύσωνες πάλι δε βαράνε 24ωρο τα κλιματιστικα? (23-7 το νυχτερινό)

Δίνεις ~45€ και κερδίζεις σίγουρα πάνω απο 200€/έτος μόνο απο τις ρυθμιζόμενες (edit ανεξάρτητα πάροχου δηλαδή , δες και το excel που υπολογίζει με 20% χρήση)

Απορώ που δεν είχες βάλει πάντως

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, korakios είπε

έχει το ατού της μικρότερης δέσμευσης απο τα άλλα 2 ,προσωπικά θα κοιτούσα με βάση € καθαρά

χειμώνα δε δουλεύεις αντλία το βράδυ ? Επίσης το χειμώνα παίζει και 15:00-17:00 ενδιάμεσο το νυχτερινό (02-07 βράδυ) , πετάς κάποια ενεργοβόρα συσκευή αν σε βολεύει εκείνες τις ώρες

Καλοκαίρι σε καύσωνες πάλι δε βαράνε 24ωρο τα κλιματιστικα? (23-7 το νυχτερινό)

Δίνεις ~45€ και κερδίζεις σίγουρα πάνω απο 200€/έτος (edit ανεξάρτητα πάροχου δηλαδή) μόνο απο τις ρυθμιζόμενες (δες το excel)

Απορώ που δεν είχες βάλει πάντως

Και κυρίως δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής!!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leonar είπε

Και κυρίως δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής!!!!

το νυχτερινό δεν έχει να κάνει με τη ρήτρα αναπροσαρμογής :)

Δημοσ.

Ναι βρε ‘σύ Κοράκιε γενικά λέω για το υπόλοιπο πρόγραμμα.Έκανα κιόλας αίτηση για νυκτερινό !!!Και μεταφορά από Volton σε protergia fixit.Να είσαι καλά για τις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σου.

• Like 1
Δημοσ.

εμείς που έχουμε αντλία για τον χειμώνα, δεν έχω καταλάβει γιατί να πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά σε λοιπές χρεώσεις και μάλιστα κλιμακούμενες ;;; ...Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια πρόβλεψη από το κράτος να υπάρχει κάποια έκπτωση , από την στιγμή που οι αντλίες δεν μολύνουν το περιβάλλον και αποτελούν καθαρή ενέργεια κατά 60 % ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

.Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια πρόβλεψη από το κράτος να υπάρχει κάποια έκπτωση , από την στιγμή που οι αντλίες δεν μολύνουν το περιβάλλον και αποτελούν καθαρή ενέργεια κατά 60 % ;;

βασικά είναι καθαρές όσο καθαρό ή όχι είναι το ρεύμα . (σίγουρα πιο καθαρό απο ξύλο ,πέλλετ,πετρέλαιο, υγραέριο/φυσικό αέριο)

Για τα υπόλοιπα ,πρέπει να υπάρχει κράτος για να υπάρχει πρόβλεψη

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.ειχα elpedison και πληρωνα γυτω στα 400 ευρω για 2200kwh.Και τωρα βλεπω αυτο το ποσο στο λογαρισμο και 230 ευρω ρητρα αναπροσαρμογης......μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται??

IMG-9b41f4f5f76fca045946798e6591971b-V.jpg

IMG-12ede52c8f83611bf1e441703c15ae42-V.jpg

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 ώρες πριν, jonjon1993 είπε

Καλησπερα παιδια.ειχα elpedison και πληρωνα γυτω στα 400 ευρω για 2200kwh.Και τωρα βλεπω αυτο το ποσο στο λογαρισμο και 230 ευρω ρητρα αναπροσαρμογης......μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται??

IMG-9b41f4f5f76fca045946798e6591971b-V.jpg

IMG-12ede52c8f83611bf1e441703c15ae42-V.jpg

1. Σβήσε το ποστ στο άλλο θέμα (ίσως επανέλθουμε μετά) (οκ,μεταφέρθηκε!)

2. Για τη ρήτρα και τι είναι διάβασε την προτεινόμενη ανάρτηση (τέρμα πάνω)

3. ενεργοποίησε άμεσα το fixed (σήμερα)

4. κάνε αίτηση σήμερα για νυχτερινό (κατέβασε το ημερήσιο excel και βάλε ετήσιες κιλοβατώρες και δες πόσα κερδίζεις απο το νυχτερινό και συγκεκριμένα απο τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις), οκ είναι επαγγελματικό

____________________________________________________________________________________

Ερώτηση , πότε μπήκες στο πρόγραμμα ? (έχει σχέση με το άλλο ποστ των καταγγελιών)

Επεξ/σία από korakios
link fixed
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

μονο σε εμενα μου ηρθαν λιγο φουσκωμένες οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις ή ετσι μου φαινεται?

σόδα ?

Spoiler

ανέβασε κανα λογαριασμό, πως θα βγει άκρη ?!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...