Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cyberguy είπε

μην αλλάξεις πάροχο, ζήτα να πας στο protergia home fixed, ειναι το φτηνότερο της αγοράς χωρίς ΟΤΣ. ζήτα να σου κάνουν καμιά έκπτωση στην καλύτερη

ευχαριστώ, από ότι είδα στο excel όντως καλύτερα συμφέρει αυτό το πρόγραμμα, κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει, αύριο θα τηλεφωνήσω να ζητήσω αλλαγή, ελπίζω να μην μου κάνουν νερά επειδή έχω ακόμα ένα έτος από το άλλο πρόγραμμα 

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, maktzou είπε

ευχαριστώ, από ότι είδα στο excel όντως καλύτερα συμφέρει αυτό το πρόγραμμα, κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει, αύριο θα τηλεφωνήσω να ζητήσω αλλαγή, ελπίζω να μην μου κάνουν νερά επειδή έχω ακόμα ένα έτος από το άλλο πρόγραμμα 

κοιταξε στον λογαριασμο Ιουνιου (νομιζω) οτι γραφει πως μπορεις να φυγεις αζημιως λογω υπερβολικων χρεωσεων ΟΤΣ.

Ζητας να αλλαξεις προγραμμα χωρις επιβαρυνση σε fixed τιμη και θα εχεις πλεον σταθερη χρεωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν το λέω για να περασει η ώρα... Επειδή γνωρίζω κάτι παραπανω σε αυτό το θέμα και ίσως λόγω εργασίας τουλάχιστον εδώ στο νομό Αττικής αυτό συμβαίνει.. Ζητείται νέα ΥΔΕ.. Είπαμε και στέλνει ο Δεδδηε και μήνυμα.. Αν σε άλλες περιοχες του Δεδδηε κάνουν τα στραβά μάτια τι να πω.. 

Το θέμα είναι σοβαρό.

Θα σου πω ότι λες αρλουμπες !!

ΟΧΙ, για να σε προσβάλλω αλλά για να σε ταρακούνησω.

Αν μπεις πχ στο site της ΔΕΗ και ζητήσεις αλλαγή προμηθευτή, θα δεις ΤΙ ακριβώς γράφει, πέραν πάσης αμφιβολίας !!!

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiace είπε

κοιταξε στον λογαριασμο Ιουνιου (νομιζω) οτι γραφει πως μπορεις να φυγεις αζημιως λογω υπερβολικων χρεωσεων ΟΤΣ.

Ζητας να αλλαξεις προγραμμα χωρις επιβαρυνση σε fixed τιμη και θα εχεις πλεον σταθερη χρεωση.

όντως τώρα το είδα, επειδή πληρώνω με πάγια εντολή δεν κοιτάω τους λογαριασμούς (λάθος μου) 

Σας ενημερώνουμε για την τροποποίηση των υπολογιστικών παραμέτρων των Χρεώσεων Προμήθειας του Άρθρου 8.8. της μεταξύ μας Σύμβασης, κατ’ εφαρμογή του Γενικού Όρου
11.2 αυτής, λόγω μεταβολής των συνθηκών λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, με έναρξη την περίοδο τιμολόγησης του παρόντος λογαριασμού. Μπορείτε να ενημερωθείτε
αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας www.protergia.gr/sites/default/files/arthro8.8.pdf ή καλέστε μας στο 18311 και ζητήστε μας κάθε πληροφορία. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με
την ισχύουσα νομοθεσία δικαιούστε να διακόψετε τη σύμβαση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν το λέω για να περασει η ώρα... Επειδή γνωρίζω κάτι παραπανω σε αυτό το θέμα και ίσως λόγω εργασίας τουλάχιστον εδώ στο νομό Αττικής αυτό συμβαίνει.. Ζητείται νέα ΥΔΕ.. Είπαμε και στέλνει ο Δεδδηε και μήνυμα.. Αν σε άλλες περιοχες του Δεδδηε κάνουν τα στραβά μάτια τι να πω.. 

δεν αμφισβητω την τυχον επαγγελματικη σου ενασχοληση.

Κανονικα και χωρις καμμια αλλαγη θα μπορουσε να ερχεται ειδοποιηση για επικειμενη ληξη και δημιουργια νεου. Ενας ορισμος φιλτρου ειναι, δεν νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο.

Απο την αλλη δεν μπορω να μην καταθεσω την προσωπικη μου εμπειρια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, skiace είπε

δεν αμφισβητω την τυχον επαγγελματικη σου ενασχοληση.

Κανονικα και χωρις καμμια αλλαγη θα μπορουσε να ερχεται ειδοποιηση για επικειμενη ληξη και δημιουργια νεου. Ενας ορισμος φιλτρου ειναι, δεν νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο.

Απο την αλλη δεν μπορω να μην καταθεσω την προσωπικη μου εμπειρια.

εγώ νοίκιασα το σπίτι πριν 3,5 χρόνια, από αλλαγή από την ιδιοκτήτριά μου σε εμένα ζήτησαν το πιστοποιητικό αλλά το σπίτι είχε περάσει την 15ετία 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, maktzou είπε

εγώ νοίκιασα το σπίτι πριν 3,5 χρόνια, από αλλαγή από την ιδιοκτήτριά μου σε εμένα ζήτησαν το πιστοποιητικό αλλά το σπίτι είχε περάσει την 15ετία 

Είσαι άλλη περίπτωση !!!!

Έκανες αλλαγή ονόματος !!

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, cyberguy είπε

μην αλλάξεις πάροχο, ζήτα να πας στο protergia home fixed, ειναι το φτηνότερο της αγοράς χωρίς ΟΤΣ. 

Μην παραπληροφορεις γιατι δεν ισχυει αυτο που λες.Δεν υπαρχει καλυτερο γιατι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.

Αναλογα με την καταναλωση που εχει ο καθενας μπορει να δει στο excel τι τον συμφερει.Παιζει ρολο ακομη κι αν καποιος εχει ΚΟΤ για να δει τι τον αυμφερει ποσο μαλλον δε με τις κιλοβατωρες.

Το protergia fixed ΔΕΝ ειναι το φθηνοτερο προγραμμα της αγορα.Για καποιες καταναλωσεις φυσικα και μπορει να συμφερει ομως.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είσαι άλλη περίπτωση !!!!

Έκανες αλλαγή ονόματος !!

Οποιαδήποτε κίνηση κάνει trigger το ΥΔΕ. Αλλαγή χρήστη, αλλαγή παρόχου, αναζήτηση ενεργού πιστοποιητικου στο site της ΔΕΗ. κάθε 14 χρόνια πρέπει να ανανεώνεται και ο ΔΕΔΔΗΕ (πλεόν) οφείλει να το έχει, η κατάθεση ευθύνη του χρήστη. Αυτό αναφέρει ξεκάθαρα και στην σχετική επιστολή που στέλνει. Το ότι δεν γινόταν μέχρι σχετικά πρόσφατα για τον όποιο λόγο, ή το ότι δεν ζητείται στην κατω βούταινα δεν λέει κάτι...

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rubadub είπε

Οποιαδήποτε κίνηση κάνει trigger το ΥΔΕ. Αλλαγή χρήστη, αλλαγή παρόχου, αναζήτηση ενεργού πιστοποιητικου στο site της ΔΕΗ. κάθε 14 χρόνια πρέπει να ανανεώνεται και ο ΔΕΔΔΗΕ (πλεόν) οφείλει να το έχει, η κατάθεση ευθύνη του χρήστη. Αυτό αναφέρει ξεκάθαρα και στην σχετική επιστολή που στέλνει. Το ότι δεν γινόταν μέχρι σχετικά πρόσφατα για τον όποιο λόγο, ή το ότι δεν ζητείται στην κατω βούταινα δεν λέει κάτι...

Στο πατρικο μου εκανα αλλαγη παροχου ηταν στο ονομα του πατερα μου δεν μου ζητησαν ΥΔΕ ουτε μου ηρθε sms.Απο το site του ΔΕΔΗΕ το ΥΔΕ εχει ληξει απο το 1993.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ιδιοκτητη κατοικία του 86 έχω πάει από ΔΕΗ σε παροχο το 2019 και ξανά αλλαγή σε άλλον το 2021 χωρίς να μου ζητηθεί τπτ. 

Edit

Για Αθήνα αναφέρομαι.. 

Επεξ/σία από Mule206
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sysyfos είπε

Στο πατρικο μου εκανα αλλαγη παροχου ηταν στο ονομα του πατερα μου δεν μου ζητησαν ΥΔΕ ουτε μου ηρθε sms.Απο το site του ΔΕΔΗΕ το ΥΔΕ εχει ληξει απο το 1993.

Σε ποια περιοχη είσαι; Σε ποια περιοχη του Δεδδηε ανήκεις.. Βάσει νόμου απαιτείται κάθε 14 χρόνια πιστοποιητικό ηλεκτρολόγος αν υπάρξει κάποια αλλαγή μέσα στο συστημα του Δεδδηε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

takoulou και ο διευθυντής της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ μαζί να είσαι, αν δεν αλλάξει όνομα στην παροχή, ακόμα και Αθήνα φαίνεται τις πιο πολλές φορές να μη ζητάνε ΥΔΕ.

Εσύ μιλάς για τη θεωρία, οι υπόλοιποι λέμε τι βλέπουμε στην πράξη.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, maktzou είπε

πελάτηςη της Protergia και εγώ από πέρυσι τέτοια εποχή με 24μηνη δέσμευση

σε ποιο πρόγραμμα , με ποιες τιμές κιλοβατώρας?

3 ώρες πριν, maktzou είπε

15/03/21 για κατανάλωση 4μηνου 2777 kw 9,72 ευρώ

15/06/21 για κατανάλωση 3μηνου 1202 kw 44,30 ευρώ

15/07/21 για κατανάλωση μηνός   422 kw 29,43 ευρώ

15/08/21 για κατανάλωση μηνός   471kw 44,44 ευρώ

δηλαδή από Μάρτιο έως και Αύγουστο για ΟΤΣ 127.89 ευρώ

Πάντως η προσαύξηση είναι μικρή 0,02625 , αλλά όπως βλέπεις ο ίδιος αυξάνεται

μπορείς να κάνεις και καταγγελία αν θες

Spoiler

1. Ζητάς την επιστροφή του ποσού της ρήτρας μιας και δε γνώριζες την επιβάρυνση , τηλεφωνικώς και μπορείς να αναφέρεις (όχι με εκβιαστικό τόνο , ήρεμα και κοφτά ) , αν δε βγάλεις άκρη , ότι θα ήθελες ένα email επικοινωνίας για να έχεις γραπτή απάντηση για τις περεταίρω νόμιμες ενέργειες που επιθυμείς 

Αν δεν ψαρώσουν

2. Ζητάς απο την εταιρία γραπτώς μέσω email τι είναι η χρέωση αναπροσαρμογής, την ανάλυση του ποσού (πως προέκυψε ακριβώς) και γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις , επιστροφή όλου του ποσού και να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

3. Ανάλογα και την απάντηση (ή και τη μη απάντηση) κάνεις καταγγελία στο ΣτΚ και όποτε βγει η απόφαση, παίρνεις μέρος ή όλο το ποσό

Υπόψιν οτι ο ΣτΚ καθυστερεί , τρίμηνο χαλαρά

2 ώρες πριν, skiace είπε

όχι, απλά άλλαξε ο υπολογισμός .

Δημοσ.

Για νέα σύνδεση σε protergia σε διαμέρισμα στο οποίο έχει γίνει διακοπή από τον προηγούμενο ενοικιαστή, θα χρειαστώ και το συμφωνητικό ενοικίασης (ανάρτηση taxis) ή δεν το ζητάνε;

Επίσης, θα χρειαστεί να έχω τον τελευταίο λογαριασμό του προηγούμενου, ή αρκεί ο αριθμός παροχής;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...