Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα , προσπάθησα να διαβασω τα περισσότερα για να μπορω να εχω μια άποψη, απο οτι βλεπω για να εχεις σχετικα μια αφαλεια και μια καλη τιμη το ποιο καλο προγραμμα ειναι της elpedison

24 Ώρες Νυχτερινό Protect

Μερα 0,06395

Νυχτα 0,06395

Πάγιο 5,40

Εχει καποιο παιδι να προτείνει κατι αλλο με χαμηλες χρεωσεις και με ασφαλεια απο ΟΤΣ ??? 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, darkman είπε

Καλησπερα και απο εμενα , προσπάθησα να διαβασω τα περισσότερα για να μπορω να εχω μια άποψη, απο οτι βλεπω για να εχεις σχετικα μια αφαλεια και μια καλη τιμη το ποιο καλο προγραμμα ειναι της elpedison

24 Ώρες Νυχτερινό Protect

Μερα 0,06395

Νυχτα 0,06395

Πάγιο 5,40

Εχει καποιο παιδι να προτείνει κατι αλλο με χαμηλες χρεωσεις και με ασφαλεια απο ΟΤΣ ??? 

Για να μην έχεις ΟΤΣ πρέπει να μπει η υπηρεσία fixed σαν έξτρα .

Κατανάλωση? Ίσως συμφέρει η Ελιν αν δεν έχεις πολλές κιλοβατώρες

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Για να μην έχεις ΟΤΣ πρέπει να μπει η υπηρεσία fixed σαν έξτρα .

Κατανάλωση? Ίσως συμφέρει η Ελιν αν δεν έχεις πολλές κιλοβατώρες

Σίγουρα εχω πανω απο 2000 μερας + καμια 600 νυχτας, όντως θελει να βαλεις και την υπηρεσία fixed αλλα δεν ξερω αν μπαίνει σε αυτο το προγραμμα ???? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, darkman είπε

Σίγουρα εχω πανω απο 2000 μερας + καμια 600 νυχτας, όντως θελει να βαλεις και την υπηρεσία fixed αλλα δεν ξερω αν μπαίνει σε αυτο το προγραμμα ???? 

"Η υπηρεσία ELPEDISON Fixed (σταθερής τιμής) προσφέρεται αποκλειστικά σε συνδυασμό με τα προϊόντα ElectricityHome & ElectricityHome Protect. "

0,08950 μέρα , 0,06610 νύχτα ή 0,08590 κοινό .πάγιο protect 1Ε , 15% έκπτωση

+ fixed με 1.5Ε το μήνα πάγιο.

Σε Ελιν θα σου έβγαινε 188,7Ε

Στην elpdison (τετράμηνο με ξεχωριστή μέρας&νύχτας χρέωση) 185,7Ε + 10Ε πάγια = 195,7Ε

για το τετράμηνο πάντα με τις εκπτώσεις....

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, korakios είπε

"Η υπηρεσία ELPEDISON Fixed (σταθερής τιμής) προσφέρεται αποκλειστικά σε συνδυασμό με τα προϊόντα ElectricityHome & ElectricityHome Protect. "

0,08950 μέρα , 0,06610 νύχτα ή 0,08590 κοινό .πάγιο protect 1Ε , 15% έκπτωση

+ fixed με 1.5Ε το μήνα πάγιο.

Σε Ελιν θα σου έβγαινε 188,7Ε

Στην elpdison (τετράμηνο με ξεχωριστή μέρας&νύχτας χρέωση) 185,7Ε + 10Ε πάγια = 195,7Ε

για το τετράμηνο πάντα με τις εκπτώσεις....

Προσφατα με ειχαν παρει και απο την elpedison και μου ειχαν πει σταθερο στα 7.6 με 1.5ευρω/μηνα για να μην εχω εξτρα χρεωσεις.. 

Τι στο διαολο ολο ψεματα λενε προκειμενου να κερδισουν πελατες..!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Προσφατα με ειχαν παρει και απο την elpedison και μου ειχαν πει σταθερο στα 7.6 με 1.5ευρω/μηνα για να μην εχω εξτρα χρεωσεις.. 

Καλησπερα...Αυτα τα αλλαζουν συνεχεια... Σου λενε κατι και μετα δεν ισχυει... Πελατες θελουν...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Τί είναι το 7.6?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τί είναι το 7.6?

0,076 Τσιφτικα εν συντομια 7,6!!! Βασικα κακος που ρωτας γιατι μεσα απο τον ειρμό των post καταλαβαινεις αμεσως!

Κοιτα τωρα για ενα 0,0 ποσα εγραψα! Φθειρω το πληκτρολογιο..!!!😋

Λεφτα δεν υπαρχουν τα λεει ο Χίος!75 ωρες.mp3

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

0,076 Τσιφτικα εν συντομια 7,6!!! Βασικα κακος που ρωτας γιατι μεσα απο τον ειρμό των post καταλαβαινεις αμεσως!

Κοιτα τωρα για ενα 0,0 ποσα εγραψα! Φθειρω το πληκτρολογιο..!!!😋

Λεφτα δεν υπαρχουν τα λεει ο Χίος!75 ωρες.mp3

Και γιατί λες ότι λένε ψέματα; Πόσο νομίζεις ότι κάνει αν βάλεις 15% έκπτωση συνέπειας στο 0,08950€;

Ίσως αν δεν βαριόσουν και έβαζες τα μηδενικά, να σου έβγαιναν οι πράξεις...😋

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, liakjim είπε

Και γιατί λες ότι λένε ψέματα; Πόσο νομίζεις ότι κάνει αν βάλεις 15% έκπτωση συνέπειας στο 0,08950€;

Ίσως αν δεν βαριόσουν και έβαζες τα μηδενικά, να σου έβγαιναν οι πράξεις...😋

Οκ αν και δεν μου το ανέφεραν..  Πιστευεις οτι η elpedison ειναι λιγοτερο κακη απο τις υπολοιπες.. ή προσωπικα εσυ δεν εχεις να της προσαψεις  ακομα τιποτα..?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε

Οκ αν και δεν μου το ανέφεραν..  Πιστευεις οτι η elpedison ειναι λιγοτερο κακη απο τις υπολοιπες.. ή προσωπικα εσυ δεν εχεις να της προσαψεις  ακομα τιποτα..?

Κοίτα, από αρχές Δεκέμβρη είμαι σε αυτούς. Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Μου αρέσει που μπορώ και δίνω κάθε μήνα τις καταναλώσεις, που έχουν live chat, συμβόλαιο χωρίς χρονική δέσμευση, μηδενική ΟΤΣ με νομίζω λογικό τίμημα τα 1.5€, μηδέν έτερο πάγιο, καλούτσικη τιμή κιλοβατώρας με συνέπεια.

Ήμουν ανάμεσα σε αυτούς και την Ελίν.

Το electricon ΟΙΚΙΑΚΟ βγαίνει σχεδόν τα ίδια. Δεν την προτίμησα γιατί δεν δίνει τη δυνατότητα για μηνιαία καταχώρηση.

Το  Ελίν electricon Νυχτερινό 365 δεν με αφορά μιας και έχω νυχτερινό μετρητή οπότε δεν με συμφέρει . 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/2/2020 στις 8:53 ΠΜ, liakjim είπε

Δεν είναι μόνο η ΟΤΣ. Είναι και άλλα πράγματα που έχουν οι περισσότεροι, ΛΠ2, ΛΠ3, ΜΣΘΜ κτλ

Τα λένε στους όρους χρήσης.

Τι είναι τα ΠΛ2,ΛΠ3 ΜΣΘΜ που δεν αναφέρονται στους λογ/μους της ΔΕΗ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...