Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μιλησα με ελιν αναφορικα με το προγραμμα μου (elin fixed οικιακο). Μου ανεφεραν οτι συνεχιζει κανονικα να ισχυει για τους παλιους με τις παροχες που ειχε π.χ. χωρις δεσμευση, αοριστου χρονου και χωρις ΟΤΣ. Απλα δεν ειναι πια διαθεσιμο για νεα συμβολαια.

• Like 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Που πηρες τηλέφωνο; Σε ποια περιοχη είσαι; Κανονικά βάσει κανονισμού αυτό  γίνεται εντός τριών ημερών  από τον Δεδδηε.. Έχει περασει η εντολή από τον νέο παροχο στο συστημα του Δεδδηε;

καλησπερα,

βρισκομαι στην Παρο.

πηρα τηλεφωνο στο 2111900500, οπου και πριν 2 ημερες εκαναν νεο αιτημα για επειγουσα καταμετρηση αλλα ακομα τιποτα.

σε σημερινη μου επικοινωνια, η απαντηση ηταν, εμεις τηλεφωνικο κεντρο ειμαστε, αιτηματα καταχωρουμε, δεν μπορουμε να σας κανουμε κατι.

υπαρχει καπου γραμμενο οτι πρεπει εντος συγκεκριμμενου χρονου να ολοκληρωσει την διαδικασια ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, skiace είπε

καλησπερα,

βρισκομαι στην Παρο.

πηρα τηλεφωνο στο 2111900500, οπου και πριν 2 ημερες εκαναν νεο αιτημα για επειγουσα καταμετρηση αλλα ακομα τιποτα.

σε σημερινη μου επικοινωνια, η απαντηση ηταν, εμεις τηλεφωνικο κεντρο ειμαστε, αιτηματα καταχωρουμε, δεν μπορουμε να σας κανουμε κατι.

υπαρχει καπου γραμμενο οτι πρεπει εντος συγκεκριμμενου χρονου να ολοκληρωσει την διαδικασια ;

Ανήκεις στην περιοχη Δεδδηε Παρου.. Τώρα δεν ξέρω αν έχουν εκεί άτομα για περασουν την εντολή αλλαγής παροχου... Από τον παροχο σου έχει πεσει η εντολή στο συστημα του Δεδδηε... Το έχεις ρωτήσει αυτό; Φαίνεται η εντολή μεσα; Έχεις ξανά αλλάξει παροχο; Αν έχουν περασει 14 χρόνια θα ζητηθεί νεο ΥΔΕ. 

Πας Δεδδηε εγγυημένες υπηρεσίες... 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Κάτσε ΔΕΗ. Όλοι τα ίδια είναι. Εγώ πήγα για 3 χρόνια Colton και με έκλεβαν κανονικά. Διπλό χρεώσεις, σε νυχτερινό πρόγραμμα όπου το πλήρωνα ημερήσιο, εκκαθαριστικό μια φορά το χρόνο, και έναντι λογαριασμών από προηγούμενες χρονιές όπου δεν ήμουν εγώ ο ενοικιαστής. Τα καλοκαίρια έλειπα 6 μήνες και με χρέωναν έναντι του προηγούμενου ενοικιαστή πριν από εμένα που είχε όλη μέρα ανοιχτό το κλιματιστικό! Άστα δράμα. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, duke_philip είπε

Κάτσε ΔΕΗ. Όλοι τα ίδια είναι. Εγώ πήγα για 3 χρόνια Colton και με έκλεβαν κανονικά. Διπλό χρεώσεις, σε νυχτερινό πρόγραμμα όπου το πλήρωνα ημερήσιο, εκκαθαριστικό μια φορά το χρόνο, και έναντι λογαριασμών από προηγούμενες χρονιές όπου δεν ήμουν εγώ ο ενοικιαστής. Τα καλοκαίρια έλειπα 6 μήνες και με χρέωναν έναντι του προηγούμενου ενοικιαστή πριν από εμένα που είχε όλη μέρα ανοιχτό το κλιματιστικό! Άστα δράμα.

εμένα με δέρνανε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Ανήκεις στην περιοχη Δεδδηε Παρου.. Τώρα δεν ξέρω αν έχουν εκεί άτομα για περασουν την εντολή αλλαγής παροχου... Από τον παροχο σου έχει πεσει η εντολή στο συστημα του Δεδδηε... Το έχεις ρωτήσει αυτό; Φαίνεται η εντολή μεσα; Έχεις ξανά αλλάξει παροχο; Αν έχουν περασει 14 χρόνια θα ζητηθεί νεο ΥΔΕ. 

Πας Δεδδηε εγγυημένες υπηρεσίες... 

εχω αλλαξει 3 παροχες στην περιοχη μεσα σε 3-4 ημερες ειχε ολοκληρωθει η διαδικασια.

Η παροχη ειναι επαγγελματικη αλλα εφοσον δεν αλλαζει το ονομα δεν θα ζητηθει (ελπιζω) ΥΔΕ, ακομα και αν αυτο εχει ληξει.

Τις εγγυημενες υπηρεσιες δεν τις βρισκω πουθενα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, korakios είπε

:πάει της Ελιν (μόλις μου απαντήσανε) :(

Τι γινεται ρε μλκ ειναι δυνατον?

Θα τα καταργησουν ολα?

Μονο αν η ΔΕΗ φτασει να χρεωνει 0,15 θα συμφερουν οσα προγραμματα εχουν μεινει μεχρι τωρα.

Δυσκολος χειμωνας.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Τι γινεται ρε μλκ ειναι δυνατον?

Θα τα καταργησουν ολα?

Μονο αν η ΔΕΗ φτασει να χρεωνει 0,15 θα συμφερουν οσα προγραμματα εχουν μεινει μεχρι τωρα.

Δυσκολος χειμωνας.

και υποτίθεται οτι ο πάροχος υποχρεούται να έχει ένα τουλάχιστον σταθερό πρόγραμμα , μάματα , δεν υπάρχει κράτος γενικότερα...

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, g_kor06 είπε

Καλησπέρα,

Ερώτημα προς πελάτες παροχής ρεύματος ΗΡΩΝ...

Εχετε παρατηρήσει τελευταία μπερδέματα ή και λάθη σε λογαριασμούς ενέργειας που σας έχουν σταλεί ??

28/07 μου εκδίδεται λογαριασμός με ημερομηνία λήξης 25/08 & στις 17/08 εκδίδετε νέος λογαριασμός με το προηγοημενο ποσό που φαίνεται ως απληρωτο ενώ δεν έχει λήξει η προθεσμία και καινουργιο ποσό οφειλής στο οποιο οι κιλοβατώρες που αναφέρει ως κατανάλωση δεν αντιστοιχούν με τις κιλοβατώρες που τους καταχώρησα εγώ στο σύστημα...

Δεν ξέρω ειλικρινά τι γίνεται με τον ΗΡΩΝ...Στους λογαριασμούς του αεριου ένα μπάχαλο επίσης...

Παλιός πελάτης του Ήρωνα. Αν μπορείς φύγε τρέχοντας!!! Εγώ άργησα και το μετάνιωσα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, korakios είπε

και υποτίθεται οτι ο πάροχος υποχρεούται να έχει ένα τουλάχιστον σταθερό πρόγραμμα , μάματα , δεν υπάρχει κράτος γενικότερα...

Μήπως πρέπει να γίνει μια οργανωμένη αποστολή καταγγελιών ΚΑΙ για αυτό από εδώ μέσα; Επειδή μας αφορά όλους, θα μπορούσαν να φύγουν αρκετά μέηλς.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Παλιός πελάτης του Ήρωνα. Αν μπορείς φύγε τρέχοντας!!! Εγώ άργησα και το μετάνιωσα.

Με αυτά που βλέπω κατά εκεί πάω ....

Το θεμα είναι ότι με δεσμέυει συμβόλαιο για τουλαχιστον 1 έτος ακόμη οπότε δεν έχω πολλές επιλογες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Είχα elpedison home fixed νυχτερινό και μου ήρθε μήνυμα ότι θα μπω αυτόματα για 2 χρόνια στο καινούργιο πρόγραμμα επειδή το παλιό έληξε  ενώ ήταν αοριστου. Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι επειδή δε προσφέρεται πλέον εμπορικά υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που μπορούν να το ακυρωσουν. Ισχύει αυτό; 

Κρίμα και φαινόταν σωστή η elpedison μέχρι τώρα.

Αν ναι που πάω τώρα για fixed? Η κατανάλωση είναι γύρω στις 130/60 τον μήνα χειμώνα και καλοκαίρι λίγο παραπάνω λόγω AC.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Eki_13 είπε

Αν ναι που πάω τώρα για fixed? Η κατανάλωση είναι γύρω στις 130/60 τον μήνα χειμώνα και καλοκαίρι λίγο παραπάνω λόγω AC.

Διαβασε το sticky και βαλε την καταναλωση σου στο excel να δεις τι σε συμφερει.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Διαβασε το sticky και βαλε την καταναλωση σου στο excel να δεις τι σε συμφερει.

Υπάρχει περίπτωση να με συμφέρει κάποιο από τα νέα της elpedison πάρα την ΟΤΣ λόγω της όχι τόσο μεγάλης κατανάλωσης;; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Eki_13 είπε

Υπάρχει περίπτωση να με συμφέρει κάποιο από τα νέα της elpedison πάρα την ΟΤΣ λόγω της όχι τόσο μεγάλης κατανάλωσης;; 

Δεν το γνωριζω.Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτε με ΟΤΣ και ουτε προκειται.

Καλυτερα διαβασε το sticky και βαλε τις κιλοβατωρες σου στο excel οπου ολα τα προγραμματα πλην της ΔΕΗ ειναι με ΟΤΣ για να δεις τι σε συμφερει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...