Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Καλά,δηλαδή προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να επιλέγουμε εταιρία-πρόγραμμα που έχει ΟΤΣ γιατί μας συμφέρει κιόλας.Τι άλλο θα διαβάσουμε....😄 

Το μυστικό είναι να γίνει η επιλογή του καταληλότερου προγράμματος για τις εκάστοτε ανάγκες όπου σε πολλές περιπτώσεις πάμε αναγκαστικα με εταιρία με ΟΤΣ

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Οπότε το παρακάτω δεν ισχύει.

Ποιος είπε ότι ισχύει ή ότι δεν ισχύει; Πως βγάζεις έτσι συμπέρασμα; 

Απλά ο κόσμος βαριέται και δεν διαβάζει / μελετά.

Οι περισσότεροι θέλουν έναν βοηθό να τους δώσει μασημένη τροφή λες και είμαστε μέντιουμ να ξέρουμε τι ανάγκες έχει ο καθένας.

Θέλει ψάξιμο (και λίγο τύχη στο να σου κάτσουν τα ρίσκα που παίρνεις).

• Like 2
Δημοσ.
Στις 9/1/2020 στις 10:30 ΜΜ, guzel είπε

Άρα εγώ γιατί να χρεωθώ ρήτρα ΟΤΣ αφού δεν θα φτάσει ποτέ το ρεύμα αυτό σπίτι μου;

Νησιώτης; Ξέρεις ποσο κοστίζει η MWh στα μη διασυνδεδεμένα συστήματα; Πάνω απο 10 φορές της αξίας του Ηπειρωτικού δικτύου.

Το αυξημένο τίμημα το μοιραζόμαστε όλοι οι καταναλωτές εθνικά μέσω των ΥΚΩ.

Επίσης ποιος σου λέει οτι δεν υπάρχει ΟΤΣ στα νησιά η οποία θα έκανε τεράστιες διακυμάνσεις μέσα στην ημέρα.

Οπότε μην το βλέπεις μονόπλευρα γιατι τις αυξημένες καταναλώσεις του χειμώνα τις πληρώνουμε όλοι μαζί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Οι περισσότεροι θέλουν έναν βοηθό να τους δώσει μασημένη τροφή λες και είμαστε μέντιουμ να ξέρουμε τι ανάγκες έχει ο καθένας.

στην ελπεντισον εχεις υπογραψει συμβολαιο ή εισαι free; εγγυηση επισης εδωσες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, kant12 είπε

στην ελπεντισον εχεις υπογραψει συμβολαιο ή εισαι free; εγγυηση επισης εδωσες;

Υπογράφεις, δεν έχει όμως δέσμευση (για το electricityhome που έχω) . Εγγύηση ουσιαστικά δεν έδωσα μιας και ενεργοποίησα την πάγια εντολή.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

+1000

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω σύμβαση με την Watt&Volt και μόλις έμαθα ότι θα βάλουν τρομακτική αύξηση στην ΟΤΣ  από 45-60 την πάνε 35-45 με επιβάρυνση τουλάχιστον 15-20 ευρώ τον μήνα στον λογαριασμό μου , τους πήρα τηλέφωνο και τους ενημέρωσα ότι η σύμβαση μου ήταν διαφορετική και ότι θα αλλάξω πάροχο και να μου πιστώσουν την διαφορά της ετήσιας συνδρομής (59 ευρώ) με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν πιστώνετε και τους είπα για καταγγελία και συνήγορο καταναλωτή. Για πείτε τι κάνουμε βέβαια θα περιμένω τον πρωτο λογαριασμό επίσης μου είπαν ότι θα με καλέσουν να μου κανουν νέα προσφορά . Οπότε προσοχή και μακρυά από την εν λόγω εταιρεία.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, george1551 είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω σύμβαση με την Watt&Volt και μόλις έμαθα ότι θα βάλουν τρομακτική αύξηση στην ΟΤΣ  από 45-60 την πάνε 35-45 με επιβάρυνση τουλάχιστον 15-20 ευρώ τον μήνα στον λογαριασμό μου , τους πήρα τηλέφωνο και τους ενημέρωσα ότι η σύμβαση μου ήταν διαφορετική και ότι θα αλλάξω πάροχο και να μου πιστώσουν την διαφορά της ετήσιας συνδρομής (59 ευρώ) με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν πιστώνετε και τους είπα για καταγγελία και συνήγορο καταναλωτή. Για πείτε τι κάνουμε βέβαια θα περιμένω τον πρωτο λογαριασμό επίσης μου είπαν ότι θα με καλέσουν να μου κανουν νέα προσφορά . Οπότε προσοχή και μακρυά από την εν λόγω εταιρεία.

μονομερώς θα αλλάξουν το συμβόλαιο σου? καλα γιατι τους ελέγχει κανενας...

Μια μέρα θα βγει η δεη και θα πει οτι λόγω μνημονιακής υποχρέωσης σταματάει να δέχετε πελάτες πίσω και θα πέσουν κάτι αυξήσεις που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...

Δημοσ.

Καλησπέρα, δείτε εδώ μία ωραία εξήγηση της ρήτρας ΟΤΣ με αφορμή την τροποποίηση της Watt & Volt.

https://blog.insurancemarket.gr/energy/τι-να-προσέξεις-στην-οριακή-τιμή-συστή/?utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=filters&utm_content=energy

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, topmar είπε

Καλησπέρα, δείτε εδώ μία ωραία εξήγηση της ρήτρας ΟΤΣ με αφορμή την τροποποίηση της Watt & Volt.

https://blog.insurancemarket.gr/energy/τι-να-προσέξεις-στην-οριακή-τιμή-συστή/?utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=filters&utm_content=energy

Αυτό ανέβασα και εγώ ,το θέμα ειναι ότι αλλάζουν την συμφωνία και μάλιστα χωρίς να ενημερώσουν κανέναν για την αλλαγή ,εγώ τέλος μήνα βάζω ένδειξη βλέπω λογαριασμό και βλέπω  μάλλον για Ελιν ή Ελπεντισον σε πρόγραμμα χωρίς ΟΤΣ , μην σου πω ότι θα φάνε τάπα φεύγοντας και να πάνε δικαστικώς να τα πάρουν αφού άλλαξαν μονομερώς την σύμβαση και μάλιστα χωρίς να ενημερώσουν κανένα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george1551 είπε

Δες τι λέει το συμβόλαιο για τροποποίηση της σύμβασης συνήθως τέτοιες αλλαγές δίνουν προειδοποίηση μερικούς μήνες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greengr21 είπε

Δες τι λέει το συμβόλαιο για τροποποίηση της σύμβασης συνήθως τέτοιες αλλαγές δίνουν προειδοποίηση μερικούς μήνες. 

Spoiler

6.6. Ο Προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της πα-ρούσας, σε περίπτωση μεταβολής του κόστους παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας, να αναπροσαρμόσει τους εκάστοτε ισχύοντες Γενικούς Όρους Τιμολόγησης ή/και τους τιμοκαταλόγους του για τα προγράμματα υπηρεσιών που διαθέτει με σχετική έγγραφη γνωστοποίηση στον Πελάτη, στον οποίο παρέχεται χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερολογιακών ημερών για την αποδοχή ή μη του νέου τιμοκαταλόγου. Άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας συνεπάγεται την απο-δοχή της νέας τιμής από τον Πελάτη. Κατά τη διάρκεια ισχύος της παρούσας ο Πελάτης θα ενημερώνεται για τους εκάστοτε ισχύοντες τιμοκαταλόγους και τα προσφερόμενα από τον Προμηθευτή προγράμματα από τον διαδικτυακό τόπο του Προμηθευτή, καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή στους Γενικούς Όρους Τιμολόγησης μέσω σύντομης ειδοποίησης η οποία θα περιλαμβάνεται στο Λογαριασμό Κατανάλωσης ή θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά, παραπέμπο-ντας στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή για πλήρη ενημέρωση επί του περιεχο-μένου της τροποποίησης.

αυτό γράφει λινκ  στα υπόψιν δεν θέλουν να επιστρέψουν το αναλογούν πάγιο 59 ευρώ για 12 μήνες ενώ αλλάζουν  μονομερώς τους όρους και τις χρεώσεις. Φυσικά καμία ενημέρωση δεν έχει γίνει και οι χρεώσεις ισχύουν από τον επόμενο λογαριασμό

Δημοσ.
6 ώρες πριν, george1551 είπε

Τωρα με πηραν τηλεφωνο για προσφορα! Της ειπα οτι ακομα δεν υπαρχει γκαραντι εταιρεια και οτι ολες λιγο πολυ κανουν παρατυπιες..!

Της ειπα για κρυφες χρεωσεις.. μου κανει δεν υπαρχουν.. εμεις παρεμβαινουμε μονο στην κιλοβατωρα.. τα υπολοιπα θα τα πληρωνατε και στην ΔΕΗ!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Τωρα με πηραν τηλεφωνο για προσφορα! Της ειπα οτι ακομα δεν υπαρχει γκαραντι εταιρεια και οτι ολες λιγο πολυ κανουν παρατυπιες..!

Της ειπα για κρυφες χρεωσεις.. μου κανει δεν υπαρχουν.. εμεις παρεμβαινουμε μονο στην κιλοβατωρα.. τα υπολοιπα θα τα πληρωνατε και στην ΔΕΗ!

Πες τους ότι ΟΤΣ στην ΔΕΗ δεν υπάρχει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...