Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AMSTERIS είπε

ονομαστικά και πιο συγκεκριμένα δεν μπορούμε να μιλήσουμε?

Χωρις διαβασμα, ψαξιμο και ξανα ψαξιμο με βαση του τι καις εσυ προσωπικα δεν υπαρχει απαντηση. Καταλαβαινω οτι ψαχνεις την ευκολη λυση πχ "βαλε αυτη ειναι η καλυτερη" αλλα οπως σου εξηγησαν υπαρχουν πολλοι παράμετροι. 

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εύκολη λύση δεν υπάρχει πουθενά,αλλά όχι να κάνουμε και μεταπτυχιακό...γιατί εκτός από ρεύμα θα κάνουμε έρευνα αγοράς για υπολογιστή για στρώμα για αφυγραντήρα για γυναίκα για για και ξαφνικά! Game over τέλος ζωής ! 😀😀

• Like 1
Δημοσ.

Το πιστοποιητικό στη ΔΕΗ έχει λήξει εδώ και πολλά πολλά χρόνια αλλά ως συνήθως πέραν της ηλεκτρονικής ενημέρωσης η ΔΕΗ δεν κάνει κάτι άλλο.

Αν λέω αύριο εγώ π.χ. κάνω αίτηση για ρεύμα σε κάποια άλλη εταιρεία θα το δούνε και θα μου ζητήσουν άμεσα το πιστοποιητικό του ηλεκτρολόγου (δηλαδή κανένα 100ευρο στο τάκα τάκα απρόβλεπτο);;;;;;

Δημοσ.

Με πήρε πριν λίγο ο μεσίτης που μου βρήκε το σπίτι που νοικιάζω τώρα να μου κάνει "προσφορά" της ΗΡΩΝ αντί για ΔΕΗ που έχω τώρα. Το μόνο που μου είπε απο τηλέφωνο ειναι πως τώρα πληρώνω 12 λεπτα στη ΔΕΗ ενώ με ΗΡΩΝ θα πληρώνω 0.065 χωρίς καμία άλλη αλλαγή οπότε θα βγαίνει τρομερά πιο κάτω. Είπαμε να βρεθούμε να το συζητήσουμε από κοντα. Γνωρίζω πως δεν θέλει το καλό μου και θα βγάλει κάτι απο αυτό, η απορία μου είναι τι να προσέξω όταν βρεθούμε και αν πράγματι συμφέρει αυτό που μου προτείνει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Αν λέω αύριο εγώ π.χ. κάνω αίτηση για ρεύμα σε κάποια άλλη εταιρεία θα το δούνε και θα μου ζητήσουν άμεσα το πιστοποιητικό του ηλεκτρολόγου (δηλαδή κανένα 100ευρο στο τάκα τάκα απρόβλεπτο);;;;;;

Όχι φίλε μου, μόλις αλλάξεις πάροχο θα σου έρθει μήνυμα στο κινητό ότι σε 6 μήνες πρέπει να πάρεις νέα ΥΔΕ, έτσι έγινε σε μένα τουλάχιστον.

Δημοσ.

20 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Με πήρε πριν λίγο ο μεσίτης που μου βρήκε το σπίτι που νοικιάζω τώρα να μου κάνει "προσφορά" της ΗΡΩΝ αντί για ΔΕΗ που έχω τώρα. Το μόνο που μου είπε απο τηλέφωνο ειναι πως τώρα πληρώνω 12 λεπτα στη ΔΕΗ ενώ με ΗΡΩΝ θα πληρώνω 0.065 χωρίς καμία άλλη αλλαγή οπότε θα βγαίνει τρομερά πιο κάτω. Είπαμε να βρεθούμε να το συζητήσουμε από κοντα. Γνωρίζω πως δεν θέλει το καλό μου και θα βγάλει κάτι απο αυτό, η απορία μου είναι τι να προσέξω όταν βρεθούμε και αν πράγματι συμφέρει αυτό που μου προτείνει

Αυτό θα ισχύει μόνο στη τιμή της κιλοβατώρας και όχι στην τελική τιμή.

Θα έλεγα κάπου 2.5λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα τελική τιμή, πχ αν η ΔΕΗ βγαίνει 0.2€ ο εναλλακτικός να πηγαίνει 0.17-0.18.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Μηνιαίο πάγιο, χρονική δέσμευση συμβολαίου , τιμή χωρίς έκπτωση συνέπειας(σε περίπτωση που δε μπορείς να πληρώσεις) , υπολόγισε οτι θα χρεώνουν έξτρα μια ρήτρα ΟΤΣ μετά απο κανα εξάμηνο συνήθως (+10-30% συνήθως)

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Από εδώ θα πάρεις μια 1η γεύση https://allazorevma.gr/ edit μόλις είδα ότι η elpedison δεν είναι μέσα, οπότε μιας και δεν ξέρω ποιες άλλες ελλείψεις έχει, μάλλον θα πρέπει να δεις κάποιο άλλο (δεν ξέρω άλλο).

Το παρατήρησα και εγώ, εδώ και κανα 3βδόμαδο την έχει εκτός

1 ώρα πριν, AMSTERIS είπε

ονομαστικά και πιο συγκεκριμένα δεν μπορούμε να μιλήσουμε?

Αφού τα θες απλά χωρίς ανάλυση :

ΕΛΙΝ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αυτό θα ισχύει μόνο στη τιμή της κιλοβατώρας και όχι στην τελική τιμή.

Θα έλεγα κάπου 2.5λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα τελική τιμή, πχ αν η ΔΕΗ βγαίνει 0.2€ ο εναλλακτικός να πηγαίνει 0.17-0.18.

4 λεπτά πριν, korakios είπε

Μηνιαίο πάγιο, χρονική δέσμευση συμβολαίου , τιμή χωρίς έκπτωση συνέπειας(σε περίπτωση που δε μπορείς να πληρώσεις) , υπολόγισε οτι θα χρεώνουν έξτρα μια ρήτρα ΟΤΣ μετά απο κανα εξάμηνο συνήθως (+10-30% συνήθως)

Το παρατήρησα και εγώ, εδώ και κανα 3βδόμαδο την έχει εκτός

Αφού τα θες απλά χωρίς ανάλυση :

ΕΛΙΝ

Οπότε στην τελική γλιτώνω γύρω στα 2 λεπτα την κιλοβατώρα αλλά έχω επιπλέον πάγιο μετά από ένα εξάμηνο; Η δέσμευση δεν με ενοχλεί γιατί αν είμαι χαρούμενος δεν έχω λόγο να μην τους βάλω ξανά όταν αλλάξω σπίτι, επίσης είδα πως παρέχουν 1% έκπτωση αν βάλεις πάγια εντολή. Στην τελική δεν έχω ιδέα αν συμφέρει ή όχι για τα 2 λεπτά διαφορά, τι λέτε; Μόνος μένω αλλά έχω υπολογιστή + air condition ανοιχτά σχεδόν συνέχεια, δεν γνωρίζω τωρινή κατανάλωση γιατί δεν έχε έρθει ακόμα εκκαθαριστικός λογαριασμός.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Οπότε στην τελική γλιτώνω γύρω στα 2 λεπτα την κιλοβατώρα αλλά έχω επιπλέον πάγιο μετά από ένα εξάμηνο; Η δέσμευση δεν με ενοχλεί γιατί αν είμαι χαρούμενος δεν έχω λόγο να μην τους βάλω ξανά όταν αλλάξω σπίτι, επίσης είδα πως παρέχουν 1% έκπτωση αν βάλεις πάγια εντολή. Στην τελική δεν έχω ιδέα αν συμφέρει ή όχι για τα 2 λεπτά διαφορά, τι λέτε; Μόνος μένω αλλά έχω υπολογιστή + air condition ανοιχτά σχεδόν συνέχεια, δεν γνωρίζω τωρινή κατανάλωση γιατί δεν έχε έρθει ακόμα εκκαθαριστικός λογαριασμός.

Με όλα μέσα. Προσοχή αναφέρομαι στο πρόγραμμα που έχω επιλέξει, αλλά κάπου εκεί γύρω πρέπει να είναι και οι άλλοι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Με όλα μέσα. Προσοχή αναφέρομαι στο πρόγραμμα που έχω επιλέξει, αλλά κάπου εκεί γύρω πρέπει να είναι και οι άλλοι. 

Οπότε θα αναγκαστεί ο μεσίτης να τρέξει για να μεταφέρει το ρεύμα στο όνομα μου και θα κερδίζω και 2 λεπτα την κιλοβατώρα, win win.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Η δέσμευση δεν με ενοχλεί γιατί αν είμαι χαρούμενος δεν έχω λόγο να μην τους βάλω ξανά όταν αλλάξω σπίτι

Αλλά αν δεν είσαι??? Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται μεταφορά όπως πχ με την τηλεφωνία

4 λεπτά πριν, simplemaths είπε

δεν γνωρίζω τωρινή κατανάλωση γιατί δεν έχε έρθει ακόμα εκκαθαριστικός λογαριασμός

Δυστυχώς απο την κατανάλωση ξεκινάς να δεις αν συμφέρει κάποια εταιρία ή όχι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Αλλά αν δεν είσαι??? Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται μεταφορά όπως πχ με την τηλεφωνία

Δυστυχώς απο την κατανάλωση ξεκινάς να δεις αν συμφέρει κάποια εταιρία ή όχι.

Για ποιους λόγους μπορεί δηλαδή να μην είμαι χαρούμενος; Δεν παίζει να μην γίνεται μεταφορά, είναι χαζό να με "αναγκάζουν" να μείνω στο ίδιο σπίτι που νοικιάζω για 2 χρόνια πχ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, simplemaths είπε

Για ποιους λόγους μπορεί δηλαδή να μην είμαι χαρούμενος;

Αν σου βγαίνει πιο ακριβά απο άλλη εταιρία

1 λεπτό πριν, simplemaths είπε

Δεν παίζει να μην γίνεται μεταφορά

Απλά ρώτησέ το :)

Δημοσ.
Στις 29/1/2020 στις 5:27 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι σου ειπαν για ΟΤΣ δηλαδη αυτοι?

βλεπω τρομερα μεγαλο παγιο μετα τις 1500kwh

Διάβασε για την ρήτρα προσαρμογης και την οριακη τιμη συστήματος. Τα λένε όλα θεωρώ

Επίσης απαντάνε και σε σχόλια για απορίες αλλά εγώ θα τους έπαιρνα τηλ

Δημοσ.

Αγαπητά μέλη του Forum,

Μια και η εταιρία μας είναι πλέον επίσημος συνεργάτης της Elpedison στην Αχαϊα, αν έχετε κάποιες ερωτήσεις, είμαι διαθέσιμος να τις απαντήσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...