Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα μπορούσαμε να φιάξουμε εδώ σ αυτό το θέμα ,ένα είδος δημοσκόπησης -ψηφοφορίας  για το ποιά εταιρεία προτιμά ο καθένας ,οπου μαζί με την προτίμηση του να προσθέτουμε και ένα στοιχείο όμως,βοηθητικό...π.χ. ήμουν σ αυτήν την εταιρεία και πάω σ αυτήν...ή είμαι τόσο καιρό εκεί...

Έτσι για να βγάλουμε πιο συγκεκριμένα στοιχεία.

Άλλη ιδέα είναι να ψηφίζαμε μια εταιρεία με θετική ψήφο και μία με αρνητική .

• Like 3
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, adsl2+ είπε

Η ELIN δεν χρεώνει ΟΤΣ, η  elpedison χρεώνει ,δες εδώ :https://www.elpedison.gr/files/1/EL%20003_3_06-19_ElectricityHome%20-%20NO%20PROMO_Oct_19.PDF 1.5 «ΟΤΣ» είναι η οριακή τιμή συστήματος, δηλαδή τιμή στην οποία εκκαθαρίζεται η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και είναι η τιμή που εισπράττουν όλοι όσοι εγχέουν ενέργεια στο ΕΣΜΗΕ και πληρώνουν όλοι όσοι ζητούν ενέργεια σε αυτό

Και εγώ έτσι νόμιζα για την elpedison αλλά είδα να αναφέρουν μέλη οτι με την extra υπηρεσία fixed δε χρεώνει

Δημοσ.

όποιος ειναι περισσότερο ειδικός στο να στηθεί μια τέτοια δημοσκόπηση ας το προχωρήσουμε...προσωπικά είμαι στην προτέργεια αλλά δεν κάθομαι να δω αν  έγινε ακριβότερη 0,5 λεπτά ή αν έγινε φθηνότερη...βλέπω όλους να θεωρούν την εταιρεία τους καλύτερη απ του άλλου...Μονο με δημοσκόπηση ψηφοφορία θα βγάλουμε ένα δείγμα...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημερα....Εσυ τι νομιζεις στους παροχους τα μεγαλα στελεχη δεν εχουν αυτες τις απολαβες...Μπορει και παραπανω... Απλα  στα μικρα στελεχη  στους παροχους  η αμοιβη ειναι  πολυ μικρη εν αντιθεσει στην ΔΕΗ αρκετα  πολυ μεγαλυτερη... Και στους παροχους  οι υπαλληλοι  δεν ειναι μονιμοι....

Στους παρόχους είναι ιδιώτες και μπορεί να πληρώνονται όσο θέλουν.Δεν με απασχολεί.Εγώ αν και μπορούσα να φύγω παρέμεινα στη ΔΕΗ να τη στηρίξω και δεν μπορεί να με προκαλεί με αυτόν τον τρόπο.

Δεν μπορείς όμως σαν υπουργός να προκαλείς τον πολίτη που πασχίζει με 500 και 600 ευρώ να τα βγάλει πέρα.

6 ώρες πριν, Doubt είπε

Πάνε γυρεύοντας.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

John Cena Wrestling GIF by WWE

Εγώ δε νομίζω πως πάνε γυρεύοντας.Πιστεύω πως είναι οργανωμένο σχέδιο για απαξίωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ δε νομίζω πως πάνε γυρεύοντας.Πιστεύω πως είναι οργανωμένο σχέδιο για απαξίωση.

υπερβάλλεις. δεν εχει ξαναγίνει ποτε αυτο :lol:

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Στους παρόχους είναι ιδιώτες και μπορεί να πληρώνονται όσο θέλουν.Δεν με απασχολεί.Εγώ αν και μπορούσα να φύγω παρέμεινα στη ΔΕΗ να τη στηρίξω και δεν μπορεί να με προκαλεί με αυτόν τον τρόπο.

Δεν μπορείς όμως σαν υπουργός να προκαλείς τον πολίτη που πασχίζει με 500 και 600 ευρώ να τα βγάλει πέρα.

Για να δούμε το 2020, τι θα βγάλει η ΔΕΗ. Ζημιές η κέρδη ?

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Για να δούμε το 2020, τι θα βγάλει η ΔΕΗ. Ζημιές η κέρδη ?

Εγώ έχω βγει στο ψάξιμο.Κοίταζα πριν τον τελευταίο λογαριασμό στη ΔΕΗ     314 κιλοβάτ Χ 0,11057 = 34,72 

Είναι εντάξει ρε παιδιά ή μήπως με κλέβει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ έχω βγει στο ψάξιμο.Κοίταζα πριν τον τελευταίο λογαριασμό στη ΔΕΗ     314 κιλοβάτ Χ 0,11057 = 34,72 

Η Protergia χρεώνει 0,0898€/KWh για το ημερήσιο τιμολόγιο, συν την ΟΤΣ περίπου 0,02€/KWh (όπως υπολογίστηκε πιο πάνω), άρα σχεδόν τα ίδια... 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, topmar είπε

Η Protergia χρεώνει 0,0898€/KWh για το ημερήσιο τιμολόγιο, συν την ΟΤΣ περίπου 0,02€/KWh (όπως υπολογίστηκε πιο πάνω), άρα σχεδόν τα ίδια... 

Υπάρχουν και οικονομικες και αξίζει, ειδικά αν καταλανωνεις πολλές κιλοβατώρες.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, topmar είπε

1. Στον προηγούμενο λογαριασμό σου είσαι τουλάχιστον 30Ε κερδισμένος

2. Νομίζω οτι δεν υπάρχει το πρόγραμμα που έχεις πλέον .Βρήκα αυτό και δε λέει

https://www.protergia.gr/el/content/protergia-oikiako

Δημοσ.
10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Καλημέρα Παπού ,αυτό εδώ: https://www.tsig.gr/electricity?company=&KWH1=706&KWH2=115 , θα σε βοηθήσει στην έρευνα

• Like 1
Δημοσ.

συμπέρασμα: χάος! Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόταση.Σήμερα είναι αυτό, αύριο μια άλλη εταιρεία.Κι άντε είναι ακριβότερη η μία κατά μισό ευρω...ε και?

Έχει κάποιος υπεύθυνη πρόταση να πει: η συγκεκριμένη εταιρεία σήμερα 19 Φεβρουαρίου είναι η οικονομικότερη πρόταση χωρίς κάποιος να έχει αντίθετη άποψη? Υπάρχει ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, AMSTERIS είπε

συμπέρασμα: χάος! Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόταση.Σήμερα είναι αυτό, αύριο μια άλλη εταιρεία.Κι άντε είναι ακριβότερη η μία κατά μισό ευρω...ε και?

Έχει κάποιος υπεύθυνη πρόταση να πει: η συγκεκριμένη εταιρεία σήμερα 19 Φεβρουαρίου είναι η οικονομικότερη πρόταση χωρίς κάποιος να έχει αντίθετη άποψη? Υπάρχει ???

Δεν υπάρχει γιατί οι ανάγκες του καθενός αλλάζουν.

Παράδειγμα : κάποιος με (πάρα) πολλές κιλοβατώρες, λογικά τον συμφέρει να πάει σε κάποια με μικρή τιμή κιλοβατώρας, με συμβόλαιο και με ΟΤΣ ή και χωρίς.

Κάποιος άλλος θα πει ότι προτιμώ να μη δίνω ΟΤΣ και ας επωμισθώ το έξτρα κόστος. Μιας και η ΟΤΣ είναι μη προβλέψιμο πως θα κινηθεί , δεν μπορεί να που πει κάποιος αν το ρίσκο θα βγει ή όχι.

Άλλος θα πει ότι δεν θέλω να δεσμευτώ με συμβόλαιο ελάχιστης διάρκειας και ας έχω λίγο παραπάνω τιμή κιλοβατώρας.

Συνεπώς σήμερα 19 Φεβ δεν υπάρχει η φθηνότερη εταιρεία. Αλλά ακόμα και αν υπάρχει, μπορεί πχ τον επόμενο μήνα να πάει η ΟΤΣ τόσο που τελικά θα στοιχίσει ακριβότερα. Αλλά και πάλι εξαρτάται από τις καταναλώσεις/ανάγκες του κάθε σπιτιού.

Συνεπώς η έρευνα και η απόφαση είναι προσωπική υπόθεση .

Προσωπικά πάντα, και επαναλαμβάνω προσωπικά, μιας και δεν ήθελα συμβόλαιο, ήθελα να μην έχω ΟΤΣ, ήθελα να έχω μηνιαία καταμέτρηση, ήθελα να έχω app στο κινητό, ήθελα να μπορώ με chat να λύνω τις απορίες μου και έχω νυχτερινό, έβαλα την elpedison electricityhome night fixed . Αν τελικά πήρα την σωστή απόφαση, θα φανεί στο τέλος. Πιθανώς να με συνέφερε χρηματικά κάτι άλλο. Ποιος ξέρει;

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, AMSTERIS είπε

ονομαστικά και πιο συγκεκριμένα δεν μπορούμε να μιλήσουμε?

Από εδώ θα πάρεις μια 1η γεύση https://allazorevma.gr/ edit μόλις είδα ότι η elpedison δεν είναι μέσα, οπότε μιας και δεν ξέρω ποιες άλλες ελλείψεις έχει, μάλλον θα πρέπει να δεις κάποιο άλλο (δεν ξέρω άλλο).

Μετά έρευνα, σημειώσεις, ξεσκατάρισμα. Θα μείνουν 2-3 υποψήφιες. Αποφασίζεις.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...