Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, korakios είπε

αν προχωρήσει κανείς στο fixed της Protergia ας ανεβάσει και τους ειδικούς όρους να δούμε τυχών ψιλά γράμματα (πχ μηδενικό πάγιο αλλά ετήσια συνδρομή , όρια ετήσιας κατανάλωσης , διακοπή προσφοράς ανα πάσα στιγμή και λοιπά "καλούδια" )

Αυτούς έχει στο site.

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το Only Business του Ήρων επιβεβαιώνω ότι όλα είναι όπως αναγράφονται στο site και δεν έχει ρήτρα προσαρμογής.

ew.jpg.c4aba28495563427be18d466a0dd28d6.jpgew2.jpg.1b9624efb4b50c14e7fbf71ca9d03b60.jpg

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, korakios είπε

νομίζω για επαγγελματικά ,τα παιδιά έχουν αναφέρει του Ηρών και της Solar , ρίξε μια ματιά

O Ηρων στο αρθρο 7.3 μιλα ξεκαθαρα για τροπο υπολογισμου με αλγοριθμο, ΤΕΑ, κτλ.

ΔΕΝ ξαναμπλεκω.

• Confused 2
Δημοσ.

Σε επαγγελματικο ακινητο που εχει γινει κανονικα λυση μισθωσης και στο ταξις και με ιδιωτικο συμφωνητικο ο ενοικιαστης δεν παει να κοψει το ρευμα το οποιο ειναι στο ονομα του.Ολο λεει θα παω και θα παω και τιποτα.Εγω τι κανω τωρα που θελω να το ξανανοικιασω ως ιδιοκτητης;απο τον ΔΕΔΔΗΕ με παραπέμπουν στην ΚΕΝ που ειναι ο παροχος τους και περιμενω να με ενημερωσουν αλλα μηπως εχει καποιος να μου δωσει καποιος καποια συμβουλη αν εχει ποτέ αντιμετωπισει ιδια περιπτωση;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Σε επαγγελματικο ακινητο που εχει γινει κανονικα λυση μισθωσης και στο ταξις και με ιδιωτικο συμφωνητικο ο ενοικιαστης δεν παει να κοψει το ρευμα το οποιο ειναι στο ονομα του.Ολο λεει θα παω και θα παω και τιποτα.Εγω τι κανω τωρα που θελω να το ξανανοικιασω ως ιδιοκτητης;απο τον ΔΕΔΔΗΕ με παραπέμπουν στην ΚΕΝ που ειναι ο παροχος τους και περιμενω να με ενημερωσουν αλλα μηπως εχει καποιος να μου δωσει καποιος καποια συμβουλη αν εχει ποτέ αντιμετωπισει ιδια περιπτωση;

Καλυτερα ανοιξε αλλο θεμα γιατι δεν εχει σχεση με αλλαγη παροχου.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, skiace είπε

O Ηρων στο αρθρο 7.3 μιλα ξεκαθαρα για τροπο υπολογισμου με αλγοριθμο, ΤΕΑ, κτλ.

ΔΕΝ ξαναμπλεκω.

δεν είδες τη φωτό πιο πάνω?? Εννοείται να το τσεκάρεις (αν το προχωρήσεις) και στα χαρτιά που θα σου στείλουν

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Καλησπέρα.. Θα πας στον Δεδδηε και θα ζητήσεις την διακοπή του ρεύματος εσυ.. Θα πας την λήξη του συμβολαίου με τον ενοικιαστή σου.. Θα πας και τα χαρτιά που δείχνει ότι σου ανήκει το ακίνητο.. Ο μισθωτής δεν παει να κόψει το ρεύμα γιατί μάλλον χρωστάει στον παροχο του.. Και αν δεν πληρωσει την οφειλή του ο παροχος δεν εγκρίνει την διακοπή.. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Και εμένα μου το έγραψαν αυτό 

Καλησπερα και παλι...θα ηθελα να αναφερω διαβαζοντας τα σχολια οτι η προτεργια τον περασμενο μηνα εστειλε μια ειδοποιηση στους λογαριασμους για τα προγραμματα με ρητρα οτι λογω αλλαγης των ορων της συμβασης, ο πελατης εχει το δικαιωμα να διακοψει το προγραμμα χωρις οικονομικη επιβαρυνση.Ακολουθως προεβησα αμεσως σε αλλαγη παροχου και τον τρεχοντα μηνα με την εκδοση του νεου τελικου λογαριασμου χρεωθηκα ρητρα αποχωρησης 70 ευρω.Βεβαιως και εκανα αμφισβητιση λογαριασμου διοτι η ιδια η εταιρεια μου εδωσε το δικαιωμα αποχωρησης και το θεμα βρισκεται σε εξελιξη,απλα το αναφερω για οσους εχουν προγραμματα στην προτεργια να το εχουν στα υποψιν ως τροπους αθεμιτων ενεργειων εστω και "αθελα τους"

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερώνω οτι ο λογαριασμός των ΕΛΤΑ που μου ήρθε δεν έχει καμία επιπλέον χρέωση.

Περιμένω να μου σταλεί και ταχυδρομικά για να δω αν θα μου έρθει και σε μένα κάποια επιστολή για αυξήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα. Χάρη στις πληροφορίες που αναρτήσατε προχώρησα για προφανείς λόγους σε αλλαγή παρόχου (από Ηρων UP) σε Protergia fixed. Στους όρους της σύμβασης δεν βρήκα κάτι περίεργο. Περιμένω τη σύνδεση και θα ενημερώσω για νεότερα. 

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Καταγγελία στον ΣτΚ κάνουμε μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ρήτρα αποχώρησης ή και για  τις χρεώσεις της ρήτρας αναπροσαρμογής; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

δεν είδες τη φωτό πιο πάνω?? Εννοείται να το τσεκάρεις (αν το προχωρήσεις) και στα χαρτιά που θα σου στείλουν

Σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου.

τελικα θα παω για το επαγγελματικο στην voltera με χρεωση 0,084€ και μηνιαιο παγιο 4,90€ με δεσμευση 18 μηνων. Επιπλεον μου δινει και 20€ δωρο σε ενα οικιακο λογαριασμο (φοιτητικο του γιου μου). Η εξυπηρετηση τους παραμενει μακραν οτικαλυτερο και αμεσοτερο εχω γνωρισει σε τηλεφωνικη εξυπηρετηση.

Για αλλες 2 οικιακες τριφασικες παροχες που εχω, θα παραμεινω στην protergia με fixed.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...