Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, λοιπον σημερα μου ήρθε ο τελικος λογαριασμος ΔΕΗ πριν παω στην σολαρ και προσπαθω λιγο να καταλάβω τα νούμερα! 

Ποσο εγγύησης ηταν 154,23 και οι τελικές χρεώσεις μου ηταν 78,36 οπου φαντάζομαι τα τραβάνε κατευθείαν απο την εγγυηση! 

Τα υπόλοιπα 75,87 που απομένουν, τι γίνεται? Πανε κατευθείαν ως ποσο εγγύησης στην solar ή πρέπει να παρω την ΔΕΗ να τους δώσω λογαριασμό για να τα επιστρέψουν? 

Επεξ/σία από jasonas21
  • Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jasonas21 είπε

πρέπει να παρω την ΔΕΗ να τους δώσω λογαριασμό για να τα επιστρέψουν

αυτό

στείλε στο

[email protected]

και επισύναψε και το λογαριασμό να έχουν αρ πελάτη , ΑΦΜ κτλ

Αναφορά σε κείμενο

Αγαπητέ πελάτη ,

Σε απάντηση της ηλεκτρονικής επιστολής σας, σας γνωρίζουμε ότι για την ολοκλήρωση του αιτήματός σας, όπως απαντήσετε στο παρόν e-mail, αποστέλλοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

• το IBAN του λογαριασμού σε επίσημο τραπεζικό έγγραφο με τα στοιχεία σας ως δικαιούχου.
  • αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας

Εναλλακτικά και ενδεχομένως για δική σας διευκόλυνση, μπορείτε να δηλώσετε έναν διαφορετικό Αριθμό Παροχής (λογαριασμού ΔΕΗ), προκειμένου να μεταφερθεί το πιστωτικό υπόλοιπο του τελικού λογαριασμού σας.

Ενημερωτικά, από την ημερομηνία ελέγχου των δικαιολογητικών και την έγκριση του αιτήματος κατάθεσης του πιστωτικού ποσού, το ποσό κατατίθεται σε 15 εργάσιμες ημέρες στον τραπεζικό λογαριασμό σας

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας

φυσικά ζητάς να πιστωθεί και η έκπτωση συνέπειας μιας και ο λογαριασμός εξοφλήθηκε αυτόματα λόγω πιστωτικού

Solar πρόλαβες με τις προηγούμενες χρεώσεις τελικά ?

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά η elin electricon είναι η πιο έντιμη από όλους.

Ουδέποτε προσπάθησε να με παραπλανήσει.

Αυτό που το φυσάω και δεν κρυώνει είναι η περίπτωση της nrg save 40%

Μετά από τόση μελέτη είναι κρίμα που μας παγίδεψαν οι απατεώνες.

Καθώς διαβάζω το νήμα πίσω στις επίμαχες ημερομηνίες 29 Μαϊου- 1 Ιουνίου  βλέπω ότι υπήρξε αναφορά της επικείμενης αύξησης στα 9,90€  από μέλος Depeche3 του φόρουμ η οποία όμως υποεκτιμηθηκε και δεν αξιοποιήθηκε από αρκετούς που θα μπορούσαν να αποφύγουν την αύξηση.

Βέβαια ο δόλος βαραίνει την nrg ολοκληρωτικά.

Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε.

Τώρα ψάχνω να βρω τρόπο πως θα απεμπλακώ από τους απατεώνες.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, geopro είπε

Καθώς διαβάζω το νήμα πίσω στις επίμαχες ημερομηνίες 29 Μαϊου- 1 Ιουνίου  βλέπω ότι υπήρξε αναφορά της επικείμενης αύξησης στα 9,90€  από μέλος Depeche3 του φόρουμ η οποία όμως υποεκτιμηθηκε και δεν αξιοποιήθηκε από αρκετούς που θα μπορούσαν να αποφύγουν την αύξηση.

Υποεκτιμηθηκε γιατί η παρουσία του εδώ στερείται διαφάνειας, με δική του υπαιτιότητα. Οπότε θυμίζει Αίσωπο ( ο βοσκός που φώναζε κάθε βράδυ για τον λύκο, μέχρι που κάποια στιγμή ήρθε).

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, geopro είπε

Την αλλαγή όρων του υπολογισμού ρήτρας αναπροσαρμογής ?

6 λεπτά πριν, geopro είπε

Μην το λες , πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα αναφέρει πρόβλημα , πχ καθυστέρηση έκδοσης , κακός υπολογισμός έναντι-εκκαθαριστικού , χρέωση ΕΛΑΠΕ ,μη αυτόματη επιστροφή μέρους της εγγύησης μετά από συνέπεια ενός έτους κτλ κτλ

Οχι ότι είναι κακή εταιρεία ,ίσα-ίσα απλά δε νομίζω να υπάρχει κάποια χωρίς να αναφερθεί κάποιο πρόβλημα (solar&efaenrgy είναι σχετικά καινούριες )

Οσο για την αναφορά της αύξησης του fixed από το συγκεκριμένο μέλος , φυσικά είχε δίκαιο και όντως έγινε ,αλλά λόγω προώθησης που ήταν αρκετά έντονη ειδικά παλιότερα και λοιπής παραπληροφόρησης ,προσωπικά δεν έδωσα σημασία 

• Like 1
Δημοσ.

Eντάξει, έχουμε και δουλειές, δε μπορούμε να παρακολουθούμε ένα νήμα 24/7 μη χάσουμε κάνα κόμμα... (προφανώς δεν είναι μομφή για οποιονδήποτε γράφει εδώ)

Περιμένω από μέρα σε μέρα τον λογαριασμό, είμαι περίεργος τι έχουν χρεώσει

Ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε πριν μια βδομάδα ακριβώς, οι μετρήσεις έχουν περάσει στο site, ενώ κάθε μήνα η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού είναι την 11η

'Εστειλα mail να μου τον επισυνάψουν και μου είπαν δεν έχει εκδοθεί ακόμα (μου έστειλαν τον προηγούμενο)

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Σε αναζήτηση παροχου και εγώ και μάλιστα 2 γραμμών. Μια για εξοχικο οπου εκει μου εχει προταθεί volterra που πληρώνεις 0.99 την kwh χωρίς πάγιο χωρίς οτσ και με ελεύθερο συμβόλαιο. Θα ήθελα την άποψη σας και ενδεχομένως τις προτάσεις σας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, macattack είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Σε αναζήτηση παροχου και εγώ και μάλιστα 2 γραμμών. Μια για εξοχικο οπου εκει μου εχει προταθεί volterra που πληρώνεις 0.99 την kwh χωρίς πάγιο χωρίς οτσ και με ελεύθερο συμβόλαιο. Θα ήθελα την άποψη σας και ενδεχομένως τις προτάσεις σας.

Διάβασε το sticky , κατέβασε το αντίστοιχο excel και βάλε ετήσιες κιλοβατώρες :)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

ακομα δεν μου εχει ερθει καποιο χαρτι απο αυτη, αλλα το χαρτι που υπεγραψα 18/6 ειχε τις παλιες χρεωσεις πανω και την παλιο παγιο μαλιστα!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geopro είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που είπες , εγώ προσπαθώ εδώ μέσα να δώσω πληροφορίες από τον γνωστό μου που είναι η δουλειά του αυτή κ έχει πολλές εταιρίες μιας κ είναι ασφαλιστής κ έχει μεγάλο πελατολόγιο κ δεν προωθεί καμία εταιρία κ ούτε εγώ φυσικά . Με έχει αλλάξει 4 εταιρίες μέχρι τώρα κ μου λέει ότι γίνεται στην αγορά όπως κ τώρα με την watt το ότι σταμάτησε το Φιξ γιατί έμπαινε μέσα κ προωθεί το zero γιατί θεωρούν ότι είναι η λύση , χωρίς λογαριασμό όμως δεν ξέρει να μου πει. 

Εδώ τόσο καιρό λέω ότι ο Ήρων δεν βάζει ρήτρα σε Κοτ κ κάποιοι εδώ μέσα τα δικά τους γιατί νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα .

Βάζω λογαριασμό κ πάλι δεν με πιστεύουν γιατί λέει στους όρους ότι υπάρχει ρήτρα....

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Depeche3 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που είπες , εγώ προσπαθώ εδώ μέσα να δώσω πληροφορίες από τον γνωστό μου που είναι η δουλειά του αυτή κ έχει πολλές εταιρίες μιας κ είναι ασφαλιστής κ έχει μεγάλο πελατολόγιο κ δεν προωθεί καμία εταιρία κ ούτε εγώ φυσικά

Αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι ο γνωστός σου είναι στέλεχος μέσα στην nrg και όχι ασφαλιστής.

Δημοσ.

Ως παθών με την NRG και σε αναμονή απάντησης τους πριν απευθυνθώ στον Στκ καλό είναι όσοι πάρετε τον ίδιο δρόμο να επισυνάψετε και την απόφαση απο την εφημερίδα της Κυβερνήσεως που είναι στο Sticky τέρμα κάτω και γράφει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Καλησπερα παιδια, λοιπον σημερα μου ήρθε ο τελικος λογαριασμος ΔΕΗ πριν παω στην σολαρ και προσπαθω λιγο να καταλάβω τα νούμερα! 

Ποσο εγγύησης ηταν 154,23 και οι τελικές χρεώσεις μου ηταν 78,36 οπου φαντάζομαι τα τραβάνε κατευθείαν απο την εγγυηση! 

Τα υπόλοιπα 75,87 που απομένουν, τι γίνεται? Πανε κατευθείαν ως ποσο εγγύησης στην solar ή πρέπει να παρω την ΔΕΗ να τους δώσω λογαριασμό για να τα επιστρέψουν? 

4 ώρες πριν, korakios είπε

αυτό

στείλε στο

[email protected]

και επισύναψε και το λογαριασμό να έχουν αρ πελάτη , ΑΦΜ κτλ

φυσικά ζητάς να πιστωθεί και η έκπτωση συνέπειας μιας και ο λογαριασμός εξοφλήθηκε αυτόματα λόγω πιστωτικού

Αυτό με την έκπτωση συνέπειας εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι, μέχρι που μήνες αργότερα ήρθε η επιστροφή του ΕΤΜΕΑΡ με έκτακτο λογαριασμό και πιστώθηκε και η έκπτωση συνέπειας. Αλλιώς θα τα είχανε φάει όχι μόνο από μένα αλλά και από χιλιάδες καταναλωτές. Και σίγουρα υπάρχουν πελάτες που φύγανε νωρίτερα κι ακόμα έχουν επιπλέον πιστωτικό υπόλοιπο χωρίς να το ξέρουν.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι ο γνωστός σου είναι στέλεχος μέσα στην nrg και όχι ασφαλιστής.

βρες μου την αναρτηση με αυτο που λες. Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο , ελεγα οτι ο γνωστος μου ασχολειτε με το ρευμα κ με ενημερωνει κ εγω τα γραφω εδω για να βοηθησω κ εσεις λεγατε οτι προωθω τον ηρων κ τωρα την nrg κ σε λιγο την εφα απλα να αποφασισετε ποια προωθω γιατι δεν γινετε να τις προωθω ολες.....

Δημοσ.
Στις 8/6/2021 στις 5:47 ΜΜ, rakeesh είπε

IMG_20210608_174514.jpg

Συγγνωμη που επαναφερω αυτο το παλιο μνμ, αλλα μολις ανοιξα τον φακελο απο ΕΛΤΑ Ενεργεια. Νομιζα οτι ηταν ο τελευταιος μου λογαριασμος, καθως πηγα στη Σολαρ, αλλα τελικα ηταν ακριβως η ιδια επιστολη.

Η μονη διαφορα: γραφει "απο 1 Σεπτεμβριου" αντι "7 Ιουνιου". Ισως εδωσαν παραταση, χωρις να ενημερωσουν. Ισως παλι απλως εστειλαν νεα ενημερωση, αλλα αφου το 7 Ιουνιου μάς αφησε χρονους, εβαλαν νεα ημερομηνια. Αν μαθω (επιτελους), θα σας πω.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...