Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, fakiris31 είπε

Δεν ζήτησαν φωτο από το μετρητη; 

Άλλες εταιρίες άκουσα ζητάνε φωτο ώστε να δούνε  και τις kwh

Όχι, δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο. Πριν μερικά χρόνια μάλιστα είχα προτείνει στον ΔΕΔΔΗΕ να στείλω φωτογραφία επειδή δεν ξέρω να μετράω τον συγκεκριμένο μετρητή, και μου είπαν ότι αυτό δεν γίνεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, korakios είπε

Αξιόπιστη ως προς τι? Ποιότητα ρεύματος είναι πάντα ίδια, κάποιοι παραπονιούνται για κρυφές χρεώσεις αλλά πάντα όλα περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο, γιαυτό και το διαβάζουμε πάντα .

Ανάλογα την κατανάλωση που έχεις συμφέρει και διαφορετικός πάροχος

Αξιόπιστη ως προς την ανάλυση των κρυφών χρεώσεων και ρητρων κλπ

1 ώρα πριν, vmaria είπε

Αξιόπιστη ως προς την ανάλυση των κρυφών χρεώσεων και ρητρων κλπ

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις , αν θες πριν προχωρήσεις σε κάποια συγκεκριμένη ρώτησέ μας :)

Απλά ξανατονίζω οτι παίζει μεγάλο ρόλο η κατανάλωση που έχεις.

10 ώρες πριν, johnykim είπε

Όχι, δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο. Πριν μερικά χρόνια μάλιστα είχα προτείνει στον ΔΕΔΔΗΕ να στείλω φωτογραφία επειδή δεν ξέρω να μετράω τον συγκεκριμένο μετρητή, και μου είπαν ότι αυτό δεν γίνεται.

Σε πήραν τηλέφωνο; Τι έγινε;

15 λεπτά πριν, takoulou είπε

Σε πήραν τηλέφωνο; Τι έγινε;

Όχι, δεν με πήρανε. Θα πάω αύριο στη ΔΕΗ να πάρω το πιστωτικό και πιστεύω ότι τον Απρίλιο που είναι η κανονική μέτρηση, θα μου αφαιρέσουν τις kWh της ΔΕΗ.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, johnykim είπε

Όχι, δεν με πήρανε. Θα πάω αύριο στη ΔΕΗ να πάρω το πιστωτικό και πιστεύω ότι τον Απρίλιο που είναι η κανονική μέτρηση, θα μου αφαιρέσουν τις kWh της ΔΕΗ.  

Πήρες στο τηλέφωνο που σου έστειλε το μήνυμα;; Εκεί θα πάρεις... Πρακτορείο Πειραιά είσαι; Αν δεν περάσει ο τεχνικός  δεν γίνεται η αλλαγή παρόχου... Όταν περάσει τότε θα εκδοθεί και ο εκκαθαριστικός λογαριασμός..

Επεξ/σία από takoulou

20 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πήρες στο τηλέφωνο που σου έστειλε το μήνυμα;; Εκεί θα πάρεις... Πρακτορείο Πειραιά είσαι; Αν δεν περάσει ο τεχνικός  δεν γίνεται η αλλαγή παρόχου... Όταν περάσει τότε θα εκδοθεί και ο εκκαθαριστικός λογαριασμός..

Φυσικά, έχω καλέσει δυο φορές.Πειραιά νομίζω ανήκω, ναι.Έχει εκδοθεί τελικός λογαριασμός ήδη.

21 ώρες πριν, johnykim είπε

Φυσικά, έχω καλέσει δυο φορές.Πειραιά νομίζω ανήκω, ναι.Έχει εκδοθεί τελικός λογαριασμός ήδη.

Καλησπερα... Τι εγινε; Σε πηραν τηλεφωνο.... 

Βρήκα και αυτό στο site της ΔΕΔΗΕ

https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/

Για καταχώρηση μέτρησης (ανάλογα την περιοχή μπορεί και να μην δέχεται αλλά δε χάνετε τίποτα στο να δοκιμάσετε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/1/2020 στις 2:40 ΜΜ, korakios είπε

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις , αν θες πριν προχωρήσεις σε κάποια συγκεκριμένη ρώτησέ μας :)

Απλά ξανατονίζω οτι παίζει μεγάλο ρόλο η κατανάλωση που έχεις.

Δες μερικές σελίδες πίσω από εδώ  και μετά εδώ  και πες μου αν θεωρείς εσύ αυτή τη χρέωση που αναφέρει ο φίλος των 20€ μηνιαίως και δε μπορεί να καταλάβει κανείς πώς ακριβώς προκύπτει, αν θεωρείται φανερή ή κρυφή.
Το ίδιο  αυτή που μου είχαν βάλει εμένα που δεν προβλεπόταν πουθενά (και τελικά την αναίρεσα, αλλά χρειάστηκαν μήνες και παρέμβαση του Συνήγορου του Καταναλωτή).

Επεξ/σία από naive

Συμφωνώ οτι θεωρείται κρυφή χρέωση απο τη στιγμή που κανένας πάροχος δεν κάνει ανάλυση της ΟΤΣ.

Και πάλι όμως στο συγκεκριμένο παράδειγμα κέρδος είχε σε σχέση ΔΕΗ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=57648919

Όσο για το τρίτο λινκ ,όντως πήγαν να κάνουν λαμογιά και καλά τους εξηγήθηκες .

21 λεπτά πριν, naive είπε

Το ίδιο  αυτή που μου είχαν βάλει εμένα που δεν προβλεπόταν πουθενά (και τελικά την αναίρεσα, αλλά χρειάστηκαν μήνες και παρέμβαση του Συνήγορου του Καταναλωτή).

Με πήραν τηλέφωνο χθες και μου πρότειναν να μου πιστώσουν τη μισή εγγύηση και δε θυμάμαι τι άλλο σαν συμβιβασμό....αλλά....στον εκκαθαριστικό Δεκεμβρίου υπήρχε πάλι χρέωση 1, κάτι ευρώ.

Εντωμεταξύ έχουν κληθεί να απαντήσουν από ΣτΚ και ΡΑΕ με επιστολή και email αντίστοιχα.

Αναμένονται εξελίξεις.

• Like 2

Καλησπέρα σας,

καίω περίπου 2000kwh και σκέφτομαι να βάλω ιδιώτη. Σκεφτόμουν elpedison διότι έχει το fixed με 1,5 ευρώ το μήνα που απ ότι καταλαβαίνω αποφεύγεις τις χρεώσεις απο τη ρήτρα ΟΤΣ.

Γενικά θα δώ διαφορά ή υπάρχει κάποιο κρυφό κόστος?

Επίσης, θα χρειαστώ σίγουρα υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου. Αν μου ζητηθεί, κάτι ακούω οτι τη ζητάει ο ΔΕΔΗΕ. Ήθελα να ρωτήσω αν αναγράφονται τα τετραγωνικά του σπιτιού σε αυτή.

Ευχαριστώ.

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Με πήραν τηλέφωνο χθες και μου πρότειναν να μου πιστώσουν τη μισή εγγύηση και δε θυμάμαι τι άλλο σαν συμβιβασμό....αλλά....στον εκκαθαριστικό Δεκεμβρίου υπήρχε πάλι χρέωση 1, κάτι ευρώ.

Εντωμεταξύ έχουν κληθεί να απαντήσουν από ΣτΚ και ΡΑΕ με επιστολή και email αντίστοιχα.

Αναμένονται εξελίξεις.

Και εγώ το έχω στειλει το θέμα στη ΡΑΕ (για να το δουν σαν πρακτική που έχει εφαρμοστεί σε όλους τους πελάτες).
Περιμένω και εγώ απάντηση.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...