Προς το περιεχόμενο

Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ?

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, korakios είπε

Σε ΚΟΤ ΔΕΗ μιας και ήδη έχεις χαμηλή κιλοβατώρα δε νομίζω να σε συμφέρει κάποια πλην της ΕΛΙΝ που δεν έχει πάγιο.

Συγγνώμη, η WATT + VOLT μου είπε επιγραμματικά χθες ότι θα μου μετατρέπει τις χρεώσεις της ΔΕΗ που βλέπεις στις εικόνες (0,094 και 0,11) σε 0,085 και θα μου κρατάει και όσα προσφέρει το ΚΟΤ (δηλαδή το 0,045). 
Άρα μου λέει, σας συμφέρει ούτως ή άλλως. Δεν ισχύει αυτό;

6 ώρες πριν, antykaps είπε

Μίλησα και εγω με την Watt & Volt  συνδυάζει ΚΟΤ αλλά σε συγκεκριμένο πρόγραμμα  . Στο πρόγραμμα LIberty που ηταν το πιο οικονομικό δεν το συνδυάζει.

Αν δεν έχεις ΚΟΤ σε πάει εκεί, ναι.

01.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, Gulik είπε

Συγγνώμη, η WATT + VOLT μου είπε επιγραμματικά χθες ότι θα μου μετατρέπει τις χρεώσεις της ΔΕΗ που βλέπεις στις εικόνες (0,094 και 0,11) σε 0,085 και θα μου κρατάει και όσα προσφέρει το ΚΟΤ (δηλαδή το 0,045). 
Άρα μου λέει, σας συμφέρει ούτως ή άλλως. Δεν ισχύει αυτό;

Βάλτα κάτω γνωρίζοντας την ετήσια κατανάλωσή σου. Έχε στο νου σου την ΟΤΣ και το πάγιο που έχει

2 ώρες πριν, Evakka είπε

Προτείνω ανεπιφυλάκτα αυτούς https://energeia.shop/

Τους κάλεσα εγώ, επειδή αντίστοιχα μου τους σύστησαν και το θέμα είναι πως μου απάντησαν ξεκάθαρα ότι και αν τους ρώτησα και τελικά με κατεύθυναν στο σωστό πρόγραμμα όπου και τελικώς επέλεξα

Το λέω αυτό γιατί ήδη είχα μιλήσει με διάφορες εταιρείες που με βρήκαν με τηλεφωνικές πωλήσεις και με λίγα λόγια είναι άσχετοι! 

Σε οτιδήποτε λίγο πιο ειδικό τους ρωτήσεις δεν μπορούν να απαντήσουν τίποτα με σιγουριά, όπως πχ το ΟΤΣ

Τι σου ειπαν για ΟΤΣ δηλαδη αυτοι?

βλεπω τρομερα μεγαλο παγιο μετα τις 1500kwh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Είχα κάνει αίτηση στην Elpedison και περίμενα από τον ΔΕΔΔΗΕ να έρθει να μετρήσει τον μετρητή (βρίσκεται μέσα στο σπίτι). Ειδοποιήθηκα με μήνυμα στο κινητό, ότι ήρθε καταμετρητής την Παρασκευή αλλά δεν με βρήκε, και να πάρω σε ένα σταθερό για να κλείσω ραντεβού. Παίρνω τηλέφωνο την ίδια στιγμή που έλαβα το μήνυμα και τους λέω τα στοιχεία μου, χωρίς να μου πουν μέρα και ώρα. Επειδή δεν είχα κάποιο νέο, πήρα τηλέφωνο πάλι χθες και με ενημέρωσαν ότι θα με πάρουν αυτοί.  Σήμερα μου έστειλε μήνυμα η ΔΕΗ τον τελικό, πιστωτικό λογαριασμό και με τις kWh μιας περιόδου ενός μήνα που ξεκινά μετά από μια βδομάδα που έκανα την αίτηση στην Elpedison.

Το ερώτημά μου είναι, πώς εκδόθηκε τελικός λογαριασμός με kWh που δεν μέτρησε κανείς; Επίσης, πώς θα ξέρει ο νέος πάροχος τις πραγματικές kWh αυτής της περιόδου; Τον Απρίλιο που γίνεται η νέα καταμέτρηση, θα αφαιρεθούν τα χρήματα (με τις kWh του ενός μήνα) που χρεώθηκα στη ΔΕΗ, αλλά θα βρίσκομαι στην Elpedison;

@Γιάννης Platano , κε Γιάννη, επειδή έχω διαβάσει στο παρελθόν ότι ξέρετε για την ΔΕΔΔΗΕ αρκετά, είναι φυσιολογικό αυτό;

Επεξ/σία από johnykim

34 λεπτά πριν, johnykim είπε

Καλησπέρα.

Είχα κάνει αίτηση στην Elpedison και περίμενα από τον ΔΕΔΔΗΕ να έρθει να μετρήσει τον μετρητή (βρίσκεται μέσα στο σπίτι). Ειδοποιήθηκα με μήνυμα στο κινητό, ότι ήρθε καταμετρητής την Παρασκευή αλλά δεν με βρήκε, και να πάρω σε ένα σταθερό για να κλείσω ραντεβού. Παίρνω τηλέφωνο την ίδια στιγμή που έλαβα το μήνυμα και τους λέω τα στοιχεία μου, χωρίς να μου πουν μέρα και ώρα. Επειδή δεν είχα κάποιο νέο, πήρα τηλέφωνο πάλι χθες και με ενημέρωσαν ότι θα με πάρουν αυτοί.  Σήμερα μου έστειλε μήνυμα η ΔΕΗ τον τελικό, πιστωτικό λογαριασμό και με τις kWh μιας περιόδου ενός μήνα που ξεκινά μετά από μια βδομάδα που έκανα την αίτηση στην Elpedison.

Το ερώτημά μου είναι, πώς εκδόθηκε τελικός λογαριασμός με kWh που δεν μέτρησε κανείς; Επίσης, πώς θα ξέρει ο νέος πάροχος τις πραγματικές kWh αυτής της περιόδου; Τον Απρίλιο που γίνεται η νέα καταμέτρηση, θα αφαιρεθούν τα χρήματα (με τις kWh του ενός μήνα) που χρεώθηκα στη ΔΕΗ, αλλά θα βρίσκομαι στην Elpedison;

@Γιάννης Platano , κε Γιάννη, επειδή έχω διαβάσει στο παρελθόν ότι ξέρετε για την ΔΕΔΔΗΕ αρκετά, είναι φυσιολογικό αυτό;

Καλησπερα... Ο χωρος  που εισαι ειναι κλειστος η ανοιχτος; Σε ποια περιοχη εισαι; Τεχνικος ειναι αυτος  που θα ερθει απο τον Δεδδηε...Οταν θα ερθουν απο τον Δεδδηε θα βγει ο εκκαθαριστικος..

1 ώρα πριν, johnykim είπε

Καλησπέρα.

Αν είχες γράψει μέτρηση επάνω στην αίτηση αλλαγής παρόχου θα χρησιμοποιήσουν αυτή.

Διαφορετικά, θα κάνουν αναλογική κατανομή, δηλαδή υποθέτοντας ότι σε όλη τη διάρκεια της περιόδου που αφορά η μέτρηση καταναλωνες τις ίδιες κιλοβατώρες κάθε μέρα.  (Συνολικές κιλοβατώρες δια τις ημέρες και μετά κατανομή με βάση την ημέρα της αλλαγής).

Σε εμένα έκαναν το πρώτο δύο φορές που έχω αλλάξει πάροχο

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, takoulou είπε

Που έδωσες την ένδειξη;;

Στον καινούριο πάροχο (Ζενίθ)

3 λεπτά πριν, naive είπε

Αν είχες γράψει μέτρηση επάνω στην αίτηση αλλαγής παρόχου θα χρησιμοποιήσουν αυτή.

Αυτό ουσιαστικά

Στις 28/1/2020 στις 11:59 ΠΜ, vmaria είπε

Καλησπέρα,

Θα νοικιάσω σπίτι τώρα και θα πρέπει να μπει το ρεύμα στο όνομα μου.

Ποια εταιρία είναι πιο αξιόπιστη θεωρείτε;

Αξιόπιστη ως προς τι? Ποιότητα ρεύματος είναι πάντα ίδια, κάποιοι παραπονιούνται για κρυφές χρεώσεις αλλά πάντα όλα περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο, γιαυτό και το διαβάζουμε πάντα .

Ανάλογα την κατανάλωση που έχεις συμφέρει και διαφορετικός πάροχος

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Ο χωρος  που εισαι ειναι κλειστος η ανοιχτος; Σε ποια περιοχη εισαι; Τεχνικος ειναι αυτος  που θα ερθει απο τον Δεδδηε...Οταν θα ερθουν απο τον Δεδδηε θα βγει ο εκκαθαριστικος..

Ο μετρητής είναι μέσα στο σπίτι μου, σε κλειστό χώρο, δεν μπορούν να μπουν. Επίσης δεν ξέρω πως τον μετράω γιατί είναι παλιός, έχει 6 αναλογικές ενδείξεις με βελόνα. Κορυδαλλό μένω. Βγήκε ήδη ο τελικός, δεν νομίζω να βγει άλλος εκκαθαριστικός.

22 λεπτά πριν, naive είπε

Διαφορετικά, θα κάνουν αναλογική κατανομή, δηλαδή υποθέτοντας ότι σε όλη τη διάρκεια της περιόδου που αφορά η μέτρηση καταναλωνες τις ίδιες κιλοβατώρες κάθε μέρα.  (Συνολικές κιλοβατώρες δια τις ημέρες και μετά κατανομή με βάση την ημέρα της αλλαγής).

Σε εμένα έκαναν το πρώτο δύο φορές που έχω αλλάξει πάροχο

Δεν είχα γράψει μέτρηση στην αίτηση, γιατί δεν την γνωρίζω κιόλας (παλιός μετρητής). Εσύ είχες δηλώσει την μέτρηση ή σου έκαναν την κατανομή με βάση την ημέρα που λες;

7 ώρες πριν, johnykim είπε

Ο μετρητής είναι μέσα στο σπίτι μου, σε κλειστό χώρο, δεν μπορούν να μπουν. Επίσης δεν ξέρω πως τον μετράω γιατί είναι παλιός, έχει 6 αναλογικές ενδείξεις με βελόνα. Κορυδαλλό μένω. Βγήκε ήδη ο τελικός, δεν νομίζω να βγει άλλος εκκαθαριστικός.

Δεν είχα γράψει μέτρηση στην αίτηση, γιατί δεν την γνωρίζω κιόλας (παλιός μετρητής). Εσύ είχες δηλώσει την μέτρηση ή σου έκαναν την κατανομή με βάση την ημέρα που λες;

Καλημέρα.....Θα περιμένεις να σε πάρουν τηλέφωνο....Είπες ότι θέλεις ραντεβού;; 2-3 ώρες... Να ξέρεις ότι θα πρέπει να είσαι εκεί ...

4 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.....Θα περιμένεις να σε πάρουν τηλέφωνο....Είπες ότι θέλεις ραντεβού;; 2-3 ώρες... Να ξέρεις ότι θα πρέπει να είσαι εκεί ...

Καλημέρα. Είπα ότι θέλω ραντεβού, ναι. Φυσικά και θα είμαι εκεί, αρκεί να μου πουν όμως το πότε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...