Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι πελάτης στο nrg save 40 από 27 Μαΐου με ενεργό το fixed, δεν με έχει έρθει ακόμα λογάριασμος, σε 2 μέρες θα καταχωρήσω την ένδειξη μου, οπότε σε 5 μέρες περιπου θα έχω τον πρώτο, είμαι περίεργος αν θα είναι με 4 το fixed ή όχι.....

Αυτο που ήθελα να ρωτήσω, αν το γνωρίζει κάποιος, αν κάνω αίτηση για Κοτ Α, θα έχω κάποια παραπάνω έκπτωση και αν ναι πόσο; επίσης λόγο αντλίας θερμότητας τον χειμώνα που θα περάσω τις 1900 (1900 οριο λόγο τριτεκνιας) θα με χρεώσουν ακριβότερα ή όχι. Αν κάποιος έχει εμπειρία μπορεί να μου κάνει κάποια παραδείγματα για να έχω μια εικόνα. Ευχαριστώ. 

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

καλή φάση , αλλά δεν είπα κάτι τέτοιο 😁 (κάπως έμπλεξες την παράθεση!)

Ναι ντε! Απλά ήταν πιο εύκολο να την κλέψω από το δικό σου post! Στον Χριστόφορο πήγαινε! Sorry

5 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Καλησπέρα, είμαι πελάτης στο nrg save 40 από 27 Μαΐου με ενεργό το fixed, δεν με έχει έρθει ακόμα λογάριασμος, σε 2 μέρες θα καταχωρήσω την ένδειξη μου, οπότε σε 5 μέρες περιπου θα έχω τον πρώτο, είμαι περίεργος αν θα είναι με 4 το fixed ή όχι.....

Αυτο που ήθελα να ρωτήσω, αν το γνωρίζει κάποιος, αν κάνω αίτηση για Κοτ Α, θα έχω κάποια παραπάνω έκπτωση και αν ναι πόσο; επίσης λόγο αντλίας θερμότητας τον χειμώνα που θα περάσω τις 1900 (1900 οριο λόγο τριτεκνιας) θα με χρεώσουν ακριβότερα ή όχι. Αν κάποιος έχει εμπειρία μπορεί να μου κάνει κάποια παραδείγματα για να έχω μια εικόνα. Ευχαριστώ. 

https://www.idika.gr/kot/images/Docs/ΦΕΚ Β 242_01.02.2018.pdf

άρθρο 1 παράγραφος 2β

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Με το fixed θα σου ερθει αν το εχεις ενεργοποιημενο.

Με ΚΟΤ-Α δεν θα πληρωνεις τιποτα οσο και να καις καθως η εκπτωση ειναι 0,075.Φυσικα αυτο δεν επηρεαζει τις ρυθμιζομενες τα παγια και ολα τα υπολοιπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lazarnik είπε

Αυτο που ήθελα να ρωτήσω, αν το γνωρίζει κάποιος, αν κάνω αίτηση για Κοτ Α, θα έχω κάποια παραπάνω έκπτωση και αν ναι πόσο; επίσης λόγο αντλίας θερμότητας τον χειμώνα που θα περάσω τις 1900 (1900 οριο λόγο τριτεκνιας) θα με χρεώσουν ακριβότερα ή όχι

Αν περάσεις το όριο και το 10% του ορίου στις ημερήσιες τη χάνεις όλη την έκπτωση

Επίσης η NRG τώρα σταμάτησε το ΚΟΤ ,δε γνωρίζω αν δέχεται ακόμα για το save40%

τα ξαναέβαλε...

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, korakios είπε

Επίσης η NRG τώρα σταμάτησε το ΚΟΤ ,δε γνωρίζω αν δέχεται ακόμα για το save40%

Ευτυχως που προλαβα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Ευτυχως που προλαβα.

ΚΟΤ πρόλαβες, fix πρόλαβες , μια χαρά σου έκατσε !

Αλλά μπορείς να τους γκρινιάξεις αν δε βάζουν διπλάσιους πόντους στη Shell λόγω ebill 😁

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, korakios είπε

ΚΟΤ πρόλαβες, fix πρόλαβες , μια χαρά σου έκατσε !

Αλλά μπορείς να τους γκρινιάξεις αν δε βάζουν διπλάσιους πόντους στη Shell λόγω ebill 😁

Δεν θελω να μπω σε καμια διαδικασια τωρα να γκρινιαξω σε κανεναν....να ηρεμησω θελω τωρα και να μη μ'ενοχλησουν καθολου. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Δηλαδή αν βάλω Κοτ (αν μπορέσω) και τον χειμώνα έχω ιμερισιο 3000 και νύχτα 1000, με τι τιμή θα χρεωθω; 

Αυτο παει αναλογα με το οριο του ΚΟΤ.

Καλυτερα ρωτα σχετικα στο αλλο θεμα που ειναι για το ΚΟΤ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Δηλαδή αν βάλω Κοτ (αν μπορέσω) και τον χειμώνα έχω ιμερισιο 3000 και νύχτα 1000, με τι τιμή θα χρεωθω; 

σαν να μην είχες ΚΟΤ, αλλά η συνέχεια εδώ (είναι για ΔΕΗ αλλά ισχύουν τα ίδια με όρια κτλ)

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598241-κοινωνικο-τιμολογιο-δεη/page/78/

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Και εμένα λίγο παράξενα μου φάνηκαν τα σενάρια. Θα κάτσω στα αυγά μου προς το παρών και βλέπουμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Εκτος αν εχει οριο πανω απο 4000.

2 ώρες πριν, lazarnik είπε

τον χειμώνα που θα περάσω τις 1900 (1900 οριο λόγο τριτεκνιας)

επίσης έκανα edit σε προηγούμενο σχόλια μιας και η NRG ξαναέβαλε σε ΚΟΤ τα προγράμματά της

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

επίσης έκανα edit σε προηγούμενο σχόλια μιας και η NRG ξαναέβαλε σε ΚΟΤ τα προγράμματά της

Nαι δεν ηξερα τι καταναλωση ειχε αλλα το εγραψα κιολας για να καταλαβει πως λειτουργει γιατι δεν ξερει απ'οτι φαινεται.

29 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Κατσε να διαβασεις τι ειναι και πως λειτουργει το ΚΟΤ γιατι ειναι σημαντικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...