Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Αλλα απο περιεργεια, θα σε ρωτησω: για ποιον λογο λες ΕΛΙΝ εσυ;

Περισσοτεροι πελατες περισσοτερο feedback και προσωπικα για την Solar δεν ξερω και πολλα να σου πω την αληθεια.

Εσυ ομως θ'αποφασισεις η αποψη μου δεν νομιζω να εχει και τεραστια σημασια.Δες τι συμφερει και προχωρα.

• Like 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/6/2021 στις 9:42 ΠΜ, AristidisZ είπε

παρεπιμπτόντως έστειλα μόλις το παρακάτω mail, αναμένω απάντηση....

Μου απήντησαν, όσο πιο βλακωδώς μπορούσαν...

Αναφορά σε κείμενο

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η υπηρεσία Fixed ενδέχεται να έχει συχνές διακυμάνσεις με βάση τις αντίστοιχες διαμορφώσεις της αγοράς ενέργειας και με την χρέωση της υπηρεσίας να είναι σύμφωνα με την τρέχουσα εμπορική πολιτική της nrg. Όμως, είναι πάντοτε ανταγωνιστική εν συγκρίσει με τη χρέωση της ΟΤΣ.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο σας, έχετε εκπροσωπηθεί από εμάς στις 15/4/2021και υπάρχει δέσμευση για 24 μήνες. Σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου χρεώνεστε ρήτρα αποχώρησης, τους μήνες που έχουν απομείνει επί την πάγια χρέωση.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση,

Με εκτίμηση,

Θα πέσει χεστήριο που θα πάει σύννεφο

Άκου ενδέχεται να έχει "συχνές διακυμάνσεις"...

Δηλαδή αυτοί μπορούν μονομερώς να μου την κάνουν μια μέρα 200€ επειδή έτσι γουστάρουν

Πραγματικά, θέλει προσπάθεια για να απαντήσεις γραπτά τόσο λάθος

Anyway, για πείτε ρε παιδιά εσείς που το κατέχετε καλύτερα, στην ΡΑΕ, στον ΣΤΚ ή και στους 2 να απευθυνθώ ;

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Anyway, για πείτε ρε παιδιά εσείς που το κατέχετε καλύτερα, στην ΡΑΕ, στον ΣΤΚ ή και στους 2 να απευθυνθώ ;

ΣτΚ ,όπου και θα κάνει κοινοποίηση στη ΡΑΕ

Αλλά κάνε σήμερα γιατί καθυστερούν . (έχουν ήδη περάσει 10 εργάσιμες, ελπίζω μέχρι Παρασκευή να ξεκινήσει η διαδικασία)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, korakios είπε

ΣτΚ ,όπου και θα κάνει κοινοποίηση στη ΡΑΕ

Αλλά κάνε σήμερα γιατί καθυστερούν . (έχουν ήδη περάσει 10 εργάσιμες, ελπίζω μέχρι Παρασκευή να ξεκινήσει η διαδικασία)

thanks

να μην κάνω εγώ απευθείας CC ;

Επίσης, την nrg την κάνω και αυτήν κοινοποίηση ;

Να αναφέρω αριθμό συμβολαίου / ΑΦΜ κλπ ;

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Μου απήντησαν, όσο πιο βλακωδώς μπορούσαν...

Θα πέσει χεστήριο που θα πάει σύννεφο

Άκου ενδέχεται να έχει "συχνές διακυμάνσεις"...

Δηλαδή αυτοί μπορούν μονομερώς να μου την κάνουν μια μέρα 200€ επειδή έτσι γουστάρουν

Πραγματικά, θέλει προσπάθεια για να απαντήσεις γραπτά τόσο λάθος

Το fix ειναι μια υπηρεσια φιλε μου που αν θες την εχεις αν θες οχι , την εχει μεσα το συμβολαιο σου προφανως σε ενημερωνουν για την τιμη κ αν θες την ενεργοποιεις αν θες οχι , αν την ενεργοποιησεις δεν μπορουν να σου αλλαξουν την τιμη οπως κ την τιμη κιλοβατωρας στον λογαριασμο χωρις να σε ενημερωσουν οπως κανει τωρα η volton στους πελατες τις κ φυσικα ειναι ελευθεροι να φυγουν , αν ομως δεν την ενεργοποιησεις τοτε μπορουν να την αλλαξουν οποτε θελουν γιατι ειναι υπηρεσια . 

Ελπιζω να βοηθησα λιγο σε αυτο 

1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

thanks

Να ξερετε οτι οι εταιριες σε αυτα ειναι πολυ προσεκτικες γιατι μπορει να χασουν κ την αδεια τους αν καπου παρανομησουν ή κ να φανε υπερογκα προστιμα ......

Εδω παντως δεν παρανομησαν πιστεψε με 

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Depeche3 είπε

Το fix ειναι μια υπηρεσια φιλε μου που αν θες την εχεις αν θες οχι , την εχει μεσα το συμβολαιο σου προφανως σε ενημερωνουν για την τιμη κ αν θες την ενεργοποιεις αν θες οχι , αν την ενεργοποιησεις δεν μπορουν να σου αλλαξουν την τιμη οπως κ την τιμη κιλοβατωρας στον λογαριασμο χωρις να σε ενημερωσουν οπως κανει τωρα η volton στους πελατες τις κ φυσικα ειναι ελευθεροι να φυγουν , αν ομως δεν την ενεργοποιησεις τοτε μπορουν να την αλλαξουν οποτε θελουν γιατι ειναι υπηρεσια . 

Κατανοητό αυτό που γράφεις, όμως μία προσπάθεια θα την κάνω

Εξάλλου αν δε βγάλω άκρη, θα πληρώσω τα πάγια και θα φύγω, δε θα κάτσω να παρακαλάω κανέναν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

thanks

δεν ξέρω , νομίζω θα κάνει αυτόματα ο ΣτΚ .

όχι ,θα τη στείλει ο ΣτΚ. Απο σήμερα τελείωσες με την NRG και τον παραλογισμό, πλέον μόνο μέσω ΣτΚ.

φυσικά, θα επισυνάψεις ταυτότητα μπρος-πίσω , συμβόλαιο , φωτό απο την απάντηση και θα συμπληρώσεις τη φόρμα καταγγελίας όπου και θα την επισυνάψεις.

Και εσύ να τονίσεις οτι δε θα υπέγραφες ποτέ σύμβαση με μεταβαλλόμενη χρέωση και ο μόνος λόγος ήτανε η δυνατότητα ενεργοποίησης του fixed (που η τιμή είναι στο συμβόλαιο) . Αν γνώριζες οτι μεταβάλλεται η χρέωση του fixed δε θα υπέγραφες ποτέ . Πάμε για παραπλάνηση δηλαδή.

2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Κατανοητό αυτό που γράφεις, όμως μία προσπάθεια θα την κάνω

Εξάλλου αν δε βγάλω άκρη, θα πληρώσω τα πάγια και θα φύγω, δε θα κάτσω να παρακαλάω κανέναν

@AristidisZ επίσης μη δίνεις σημασία σε κάποια άτομα. Θα καταλάβαινες αν παρακολουθούσες το νήμα απο την αρχή , θα καταλάβεις μόνος σου αργότερα.

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Depeche3 είπε

Ελπιζω να βοηθησα λιγο σε αυτο 

Όχι, δεν είναι υπηρεσία, είναι ρητώς καταγεγραμμένη στο συμβόλαιο παροχή με πολύ συγκεκριμένη τιμή και όχι δεν βοηθάς, ίσα ίσα απροσανατολιζεις ( θα φανεί αν είναι με δόλο). 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, διαβάζοντας ξανά την απάντησή τους, είναι σαφώς χειρότερη από αυτό που μου είχαν πει εξαρχής στο τηλέφωνο, ότι επειδή δεν την είχα ενεργοποιημένη στα 4€ δεν μπορώ να κρατήσω την τιμή

Σύμφωνα με αυτό που μου έστειλαν, μου λένε ότι έχουν μονομερώς το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν με την τιμή του fixed, ασχέτως του τι έχω υπογράψει εγώ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Σύμφωνα με αυτό που μου έστειλαν, μου λένε ότι έχουν μονομερώς το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν με την τιμή του fixed, ασχέτως του τι έχω υπογράψει εγώ...

Μακάρι να μου έστελναν και μένα κάτι τέτοιο 😁 Κρατάς διαμαντάκι!

Spoiler

Σου έστειλα φόρμα σε pm

22 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όχι, δεν είναι υπηρεσία, είναι ρητώς καταγεγραμμένη στο συμβόλαιο παροχή με πολύ συγκεκριμένη τιμή και όχι δεν βοηθάς, ίσα ίσα απροσανατολιζεις ( θα φανεί αν είναι με δόλο). 

Ο αποπροσανατολισμός είναι στη μεταβολή του fixed .

Ο δόλος ,υπάρχει και είναι

σπρώχνω  τον πελάτη σε μη αρχική ενεργοποίηση του fixed προσφέροντας δωρεάν 4 μήνες σταθερής τιμής ωστε να αλλάξω τιμή αργότερα

Παίζει και το 4μηνο να έπρεπε να ήταν 6μηνο !

Θα δείξει στην πορεία γιατί άλλο το λαϊκό δικαστήριο και άλλο η απόφαση του ΣτΚ και το πως θα κινηθεί η ΡΑΕ

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, jonkyr είπε

Καλημέρα σε όλους.

Ξεκάθαρα η ΕΛΙΝ μού είπε ότι η τιμή παραμένει ίδια για έναν χρόνο. Ό,τι κι αν συμβεί. Όχι εξάμηνο, όπως όλοι ξέρουμε. Οι όροι πάντως δεν το αναφέρουν πουθενά. Οπότε πάς "καλή τη πίστη", αφού κανείς δεν διασφαλίζει ότι ο χρόνος δεν θα γίνει 6μηνο, 8μηνο, 9μηνο κατά βούληση.

Περιμένω απάντηση από τη Σόλαρ για το ίδιο ακριβώς πράγμα, αλλά θα σας πω την αλήθεια μου: διάβασα όρους σε ΕΛΙΝ, διάβασα όρους σε Efa, διάβασα όρους σε Σόλαρ και έκανα σε όλους τις ίδιες ερωτήσεις (εκτός αν ήδη με είχαν καλύψει οι όροι).

Η Σόλαρ με κάλυψε τόσο πολύ στις έγγραφες διαβεβαιώσεις (όροι), που μπορεί και να έστελνα χθες βράδυ δικαιολογητικά.  Μόνη ερώτηση που είχα να κάνω ήταν το "για πόσο διάστημα προστατεύομαι με την ίδια τιμή". Η ΕΛΙΝ ήταν επίσης άριστη, αλλά έκανα 2-3 ερωτήσεις. Άρα είχα 2-3 περισσότερες απορίες. Κι επίσης, θέλει 100 ευρώ εγγύηση (που μπορώ να δώσω, αλλά είναι αδιάλλακτοι και δεν το ρίχνουν). Η Efa ακόμη δεν μου έχει απαντήσει.

Περιμένω και τη σημερινή μέρα πριν πάρω την απόφαση. @Kzaxas αν μπορείς, γράψε ή στείλε με πμ τις εντυπώσεις σου από την ως τώρα εμπειρία σου σε παρακαλώ. Έκανα αναζήτηση χθες βράδυ στο νήμα, αλλά είναι αλλιώς να διαβάσει κάποιος όλες τις σκέψεις συγκεντρωμένες.

Αν κάποιος έχει συνεργασία με ΕΛΙΝ, θα με ενδιέφερε κι αυτή η άποψη πάρα πολύ. Καλημέρα.

Μέχρι στιγμής μόνο θετικά μπορώ να μιλήσω για την Solar,ότι έχουμε συμφωνήσει αυτό ισχύει (ακόμα 😁), άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, αναλυτικός λογαριασμός, δυνατότητα καταχώρησης ένδειξης μέσω του Site,αν εξαιρέσουμε την απουσία εφαρμογής η σελίδας με τον λογαριασμό σου όλα βαίνουν καλώς!!!!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Kzaxas απο διακανονισμους τι παιζει? 

@korakios στο excel το λινγκ για την σολαρ παει στο Οικιακο fixed! Αν θελω νυχτερινο, παω στο Οικιακο S1N fixed?

Επεξ/σία από jasonas21
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

στο excel το λινγκ για την σολαρ παει στο Οικιακο fixed!

το νυχτερινό excel , ναι κατα λάθος αλλά το διόρθωσα

20 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Αν θελω νυχτερινο, παω στο Οικιακο S1N fixed?

Προφανώς , αλλά

21 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

απο διακανονισμους τι παιζει? 

αν δυσκολεύεσαι οικονομικά και καθυστερείς θα χάνεις την έκπτωση συνέπειας.

Δημοσ.

@korakios καλα ναι το ξερω αυτο και δεν εχ σκοπω να καθυστερω πληρωμες αλλα λεω σε περιπτωση που.... μια φορα!

@Kzaxas λεω σε περιπτωση που εναν μηνα δεν εξοφλήσω μεχρι το deadline τι γινεται? εχει διακανονισμο? η Ελιν πχ εχει μεχρι ενα ποσο αν θυμαμαι καλα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...